Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ма интернет ради са прекидима, по десет петнаест минута, па престане, па опет тако... дакле, то је малтретирање и силовање. Да не прекида можда кад зазвони телефон? Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Е пријатељу,па јел ти мислиш да ми немамо правну службу, тај уговор сам прочитао сто пут,.не постоји ставка незадовољства, једноставно си везан уговором на једну или две године... Просто ако ниси задовољан,зовеш да реше тај проблем,а Р2Д2 није напоменуо да је уопште звао некога у вези квара??!! ako usluga nije isporucena, onda mts nije ispunio svoj deo ugovora, i ima svakog osnova da se isti raskine ne vazi ugovor samo za jednu stranu, vec za obe ВИЛМА and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Не само да су морали да раскину уговор, него су човеку и вратили паре за месец дана преко што су пробали да наплате. Не постоји уговор који се не може раскинути, посебно уговор по приступу какав је у Телекому и осталим таквим фирмама. Него такве ствари и даље пролазе на фору да људе мрзи да туже, у фазону "они су велики, пусти их". Другим речима, на безобразлук монополиста. Знам неколико примера да су људи тужили Телеком и сви су их добили. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Е пријатељу,па јел ти мислиш да ми немамо правну службу, тај уговор сам прочитао сто пут,.не постоји ставка незадовољства, једноставно си везан уговором на једну или две године... Просто ако ниси задовољан,зовеш да реше тај проблем,а Р2Д2 није напоменуо да је уопште звао некога у вези квара??!! Naravno da sam zvao... Sve se svede na to da je prosledjeno kolegama... Danima mi ne radi kakk treba.Послато са SM-N9208 уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Прича Вучић, ал' нема ко да слуша... Човек хоће да спроведе болне реформе и од Телекома направи добру фирму која ће успешно да послује у складу са тржишним механизмима, ал не може од оваквих као Зоске што би да имају посао. И шта ће то њему, те паре што заради, све ће да потроши на оне металике, на пијанчење по концертима и кафанама, на шампоне и балзаме за негу косе, на кожне јаше... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Можда овако: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Немојте мислити да је код других боље,баш тих приватних, Ајком је још гори,ово словенци Тарго су пукли као и Орион,Сбб се донекле држи... Друга ствар, Телеком није дужан да брине о кућним инсталацијама,које могу бити велики проблем,мени је бар 60% обичних телефонских кварова у самом стану ,кући, вуку им се каблови и жице по собама,тавану,подрумима,гаражама...труле,настављене и слично... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Да не прекида можда кад зазвони телефон?Ma bre, ne sljaka... Vuce se, slabo radi, nece da ucita sajt... Restartovao sam ga milion puta... Malo proradi pa opet isto...Послато са SM-N9208 уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ја имам Бокс4, већ две године, никад нисам имао ама баш никаквих проблема. Чак и оно кад промашиш рок плаћања не искључују, а једном сам пробао да вежем два месеца, е тад су тек исључили. Ја сам пре знао да вежем и по три, а сада се уобразили па почели да ме смарају и да искључују кад не платим један месец. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Немојте мислити да је код других боље,баш тих приватних, Ајком је још гори,ово словенци Тарго су пукли као и Орион,Сбб се донекле држи... Друга ствар, Телеком није дужан да брине о кућним инсталацијама,које могу бити велики проблем,мени је бар 60% обичних телефонских кварова у самом стану ,кући, вуку им се каблови и жице по собама,тавану,подрумима,гаражама...труле,настављене и слично... Sve je novo, skoro su dolazili i sami menjali... Ma jednostavno, neodgovornost u iaporucivanju onoga za sta su debelo placeni.Послато са SM-N9208 уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Да ли ти на рутеру у тренутку прекида гори АДСЛ и Интернет светло... адсл треба константно да светли а нет трепери? Иначе та фама о дебелој плаћености су глупости,једино ако вам пуно звучи 44000 хиљаде за техничаре,монтере... Ја лично мислим да Телеком нема јаке стручњаке, инжињере,који би омогућили бољи рад,многи генијалци су побегли ,нема стручног кадра,просто се нису припремили за ове нове технологије...дакле није у питању да неће и неодговорност,него не знају! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Николин Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Веома сам изнервиран интернет услугом коју добијам од МТС-а. Већ недељу дана имам осећај као да немам интернет, и то што имам је катастрофално. Толико је иритирајуће да немам речи. Нажалост, узео сам њихов неки бокс пакет, али пошто ми не дају оно што ми наплаћују желео бих да раскинем уговор. Како то да се уради? Пошто кажеш да већ недељу дана имаш осећај као да немаш интернет, претпостављам да ти је до скоро радило све како треба. Сметње у мрежи се дешавају и када се десе оне се углавном успешно отклањају у прилично кратким роковима. Знам да си изиритиран и да ти пара иде на уши, али ако већ ниси, пријави проблем преко сајта и сачекај да се одазову, а морају да се одазову јер постоји апликација кроз коју се прате сметње. Линк за пријаву сметње је: https://www.mts.rs/privatni/informacije-i-podrska/korisnicki/podrska/resavanje-problema Једва сам га пронашао на сајту, ликови који праве сајт су прави генијалци... Зосима, JESSY and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Мени су до сада два пута смањили рачун, повећали брзину, а сад добио два месеца гратис. Зос, шта вам је? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Иначе та фама о дебелој плаћености су глупости,једино ако вам пуно звучи 44000 хиљаде за техничаре,монтере... Не звучи пуно, али мој кум са докторатом прима 45 000 на факултету... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ма бре народе,ја сам у Телекому сто година,верујте никада нису били ажурнији у отклањању проблема и поготово у контакту са претплатницима ... Дакле наши шефови па готово даноноћно прате преко компа,трајање и рад на кваровима,све мора у што краћем року,за 24 ч да се реши,изузев у баш у екстремним ситуацијама,типа крађе каблова,временских непогода и слично... Друго,мисли да су ови бох пакети заиста повољни,плус те разне акције три месеца за динар,па таблети,сад има ајфона,галакси и тако то све на рате... Какав год да је Телеком,ја мислим да нема бољег оператера... Натан је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука