drvce Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Evo koji su lazni, a koji pravi stereo filmovi, nemoj niko da vas laze: http://www.realorfake3d.com/ (tako da nisu one pljuvacine sasvim bez osnova, oce filmadzije da prodju sto jeftinije) Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 13 hours ago, drvce рече Koji ste vi (Obi i ti) kiklopi, bre?! Pa, cemu vam sluze te stereo oci, OMG, da popunjavate sudoku? A, vidim i ovi admini, cim vam nisu pobrisali te vase komentare, kriju se iza nekog kao doprinosa nekoj kulturi dijaloga, sta li?! Svaki se film ima izvesti jajcanom temperom na prethodno pripremljenoj lipovoj dasci... Pretpostavljam da ni Gravity niste gledali sa djozlucima, je l da? Јанко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Јанко and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 29 minutes ago, obi-wan рече Samo zato sto su autostereografski ekrani jos uvek krs. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 5 hours ago, drvce рече Evo koji su lazni, a koji pravi stereo filmovi, nemoj niko da vas laze: http://www.realorfake3d.com/ (tako da nisu one pljuvacine sasvim bez osnova, oce filmadzije da prodju sto jeftinije) Јел ми се чини да је овде наведено да је SW VII fake? obi-wan and drvce је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Цитат All 3D filming is shit and underwhelming. Always. Bah. http://gizmodo.com/is-that-movie-youre-seeing-real-or-fake-3d-511031631 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Zanimljiv intervju sa montazerkom Maryann Brandon: http://www.slashfilm.com/the-force-awakens-flashback/#more-364929 Koliko delova puzli zena drzi u glavi i slaze i preslaze ih sve vreme, kako je film mogao da izgleda, koja scena je bila ranije, koja kasnije, kako sve izgleda u jednom sklopu, a kako u drugom, petom... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2016 Inace, pogledao sam film i po drugi put u celini, pa reko da malo sredimo utiske. Nije da je to nesto vazno, al` kad vec pricamo. Dakle, generalno film jeste daleko od originalne trilogije, ima dosta povrsnosti, gluma je nekako iskezena, kako sam to cini mi se i pre rekao, i nekako se cela prica dosta bavi povrsinom. Osim toga, spec. efekti svih blastera, od rucnih do turbo-lasera su mi krs i bzvz (ocemo one debele zrake iz originalne trilogije, necemo ove sto im baterija pri kraju!), ali takvi su vec manje-vise bili i u trilogiji I-III, tako da kapiram da je to neki valjda trend u CGI efektima danas. Narocito nervira ta prenaglasena doza fotorealizma i "ozemljalosti" filma, ali sta da se radi. Medjutim... sad sam mnogo bolje upio muziku, u stvari ceo soundtrack mi je nekako mnogo bolje leg`o, a narocito naslovna "Rey's theme", koja je zaista vilijamsovska do kraja, i potpuno je u duhu cele price. Takodje, psovao sam i pozadine i kameru, ali sad kad bolje pogledam nije taj matte painting uopste los, naprotiv. Tacnije, sad kad nema bljutavog pseudo-3D efekta ceo film mi je prijao neuporedivo vise nego pri prvom gledanju. I konacno, a za mene i najvaznije - od scene pogibije Han Sola pa na dalje, iako je to prilicno vec dockan, film mi je skroz i do kraja pravi THE Star Wars (prethodna mesta su mi dosta povrsna i preterano narativna, kao sto rekoh). A naj-mesto u celom filmu mi je mesto kad sabljom probodeni otac pomazi rukom sina po obrazu dok umire i pada - bez gneva, bez ijedne grimase ili naznake osvete, pozrtvovano i roditeljski. Mnogo dobra scena! I evo priznajem da me doslovno rasplakala koliko mi je sad bila ubedljiva, pravi ekstrat Jevandjelja. Sa tim su mi uporedive jos samo scene Luk-Vader u originalnoj trilogiji, iako su mi one jos uvek za nijansu nedostiznije. I sad su mi super bili glumci piloti X-wingova, i kako su odglumeli sve akcione scene - vrlo uverljivo i temeljno. I naravno - scena sa Lukom na samom kraju, kao sto sam vec to pomenuo, to mi prosto daje nadu da ce dalje prica ipak da bude britkija i dublja. Sve u svemu, cini mi se ipak da je veliki Quzma malo preterao kako je napljuvao film, iako sasvim razumem odakle mu takvo razocarenje. Deja Vu and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2016 Inace, evo tog Quzminog kratkog osvrta iz proslogodisnjeg decembarskog broja SK... ... http://www.sk.rs/2015/12/siop05.html "Svim ljudima dobre volje, koji su zavoleli „Star Wars” u vremenima pre klonskih ratova i midihlorinskih čestica, ova zima donosi jednu dobru i jednu lošu vest. Dobra vest je Star Wars Battlefront, multiplayer pucačina za PC i nove igračke konzole koja je apsolutno verna formi, estetici, junacima i zvucima prve filmske trilogije. Loša vest je, naravno, „Star Wars: The Force Awakens”, film koji je napravio Džej Džej Ramadanovski Abrams, princ morona među velmožama bezidejnog Holivuda, baron tupana bez zrnca talenta i obor-knez obora ovaca koje će platiti kartu da vide Harisona Forda kako izvodi besne gliste u sto tridesetoj godini života. Duboko sam uveren da će JJ biti gori očuh „Star Warsu” čak i od starog zakrečenka Lukasa jer je toliko uspešno likvidirao „Star Trek” da na Romulusu trava više ne raste. Na sreću, on, njegovi naduvani lens flares i Benedikt Kamberbač u ulozi Kana nisu tema ovog odličnog teksta." "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 2 hours ago, obi-wan рече A naj-mesto u celom filmu mi je mesto kad sabljom probodeni otac pomazi rukom sina po obrazu dok umire i pada - bez gneva, bez ijedne grimase ili naznake osvete, pozrtvovano i roditeljski. Mnogo dobra scena! I evo priznajem da me doslovno rasplakala koliko mi je sad bila ubedljiva, pravi ekstrat Jevandjelja. Dok je druga strana pravi ekstrat demonizma - jedini nacin da resi pakao u sebi jeste da ubije oca koji mu ''stvara'' taj pakao. I po meni verovatno najmocnija scena u filmu. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Дарт Вејдер био на вечери и питају га да ли ће још да једе, а он каже "Нека хвала, Сит сам!" Deja Vu and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2016 A ja znam onaj "kompletniji" na tu temu... kaze majka sinu Anakinu za stolom: "Jedi Anakin", a on odgovara: "Hvala majko, Sith sam"... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 27, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2016 5 minutes ago, obi-wan рече A ja znam onaj "kompletniji" na tu temu... kaze majka sinu Anakinu za stolom: "Jedi Anakin", a on odgovara: "Hvala majko, Sith sam"... Ja svojevremeno napravio poster na Vukajliji upravo sa ovakvim naslovom i komentarom, pa ga obrisaše dušmani. Vjerovatno neki trekiji Odtad više ne idem na taj sajt. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 25 минута, obi-wan рече U bre brate, pa ti kasnis jedno godinu dana... Pa eto, nisam neki filmofil Inače, pročitao sam tvoj komentar s prethodne strane, i samo bih se nadovezao. Meni su efekti izgledali sasvim ok (tj. sad koliko se uopšte sećam), to je valjda već razrađeno danas. Jednu zamerku imam na glumu, par ljudi je bilo nedovoljno ubedljivo, prosto su izgledali i zvučali kao da se igraju, a ne da su u misiji spašavanja sveta, sukobljeni sa moćnim silama. Harison Ford je ipak bio na visini zadatka. Ali najveća zamerka mi je priča, nekako je sklepana i ispričana na brzinu, da na kraju ne znaš ni šta ni zašto se desilo. Previše brzo su prelazili preko važnih momenata. Kao da su pravili za decu i tinejdžere. A to je možda bila i biznis odluka, slično kao u industriji igara, ko zna. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука