Jump to content

"Грешни Милоје" Патријарху Иринеју: ... да Вас послушам: да се осамим, да се преиспитам, да се исповедим и да се покајем...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Онолике катакомбе су изникле баш од тог новца!

И сад ће грешни да нас саветује?

Јок, неће да мож'

A el postoje dokazi za tako nešto?Pitam pošto ja ih do sada barem nisam nešto video.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

А, јел постоји доказ да неке владике носе папин прстен, како овај грешни наводи?

Ја, нешто не виђу.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

А, јел постоји доказ да неке владике носе папин прстен, како овај грешни наводи?

Ја, нешто не виђу.

Nema koliko ja znam ali isto tako nema ni dokaza za ovo drugo što su tvrdili za Artemija.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

сигурно да нема доказа. Али, то не спречава грешног да јавно износи небулозе и смућује народ.

Имала сам прилику да га једном слушам, веруј ми да ми се вртело у глави од силних "истина"!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Шта ниси видео, катакомбе?

Nisam video dokaze o proneveri novca.

Подели на овим сајтовима

Nisam video dokaze o proneveri novca.

Ма да, то је Виловски бежао од албанског зулума колима преко гране. А онда се грађански грчки суд прогласио ненадлежним за церковна питанија што су његови пајтоси прогласили за ослобађајућу пресуду од свих оптужби. Цртани филм.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...