PredragVId Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 On 12/12/2015 at 13:04, Дејан рече Пантелејмон бивши је писао код нас на сајту. Ништа специјално, кратки одговори без неке дубине, површно све. А како се овде звао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Архимандит Пантелејмон, била је тема, могуће да је у међувремену обрисана, али хтедох да упаднем и чисто искоментаришем тај прошлогодишњи пост Дејанов, кад је писао овде, било је опште одушевљење и никако није владало мишљење која су била у фазону ништа спец, кратки одговори без дубине, пуно површности и остало. Саласије and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 2 часа, PredragVId рече А како се овде звао? Ne znam tačno, da li Arhimandrid Pantelejmon ili tako nešto PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 1 сат, МилошБГ рече никако није владало мишљење Ja sam govorio u svoje ime, takvo mišljenje sam imao od starta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука