Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Да погледајмо како је ситуација у Русији...управо зато што је тамо слободна држава и Црква није угрожена. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Али буде ли икад дошло до ситуација да иста та полиција покуша да изведе неку акцију у Патријаршији, сви ми који сада овдје пишемо смо позвани да станемо на капију Патријаршије и да погинемо ако треба, али да сачувамо Цркву и наше архијереје од безбожног режима. Неби ме чудило да после параде приведу мит. Амфилохија... И тад смо ми позвани да га ослободимо из затвора. prstgore "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Али мени је битно само да је Црква осудила содомију, јер ово друштво болесно је очекивало од Цркве да подржи параду с циљем да у скоријој будућност буду дозвољени истополни бракови. Али нема ништа од тога, то је Црква доказала. Хвала Богу.Нема Црква шта да доказује!Ово су ,као доказивање,схватили једино они који имају неповерење у њу prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Какве су биле околности, нисам се пуно надо да ће СПЦ ишта да приговори режиму. Али хвала Богу па сам се преварио prstgore Али још није доста, мора се радикалније кренути у одбрану духовног идентита. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Какве су биле околности, нисам се пуно надо да ће СПЦ ишта да приговори режиму. Али хвала Богу па сам се преварио dada Али још није доста, мора се радикалније кренути у одбрану духовног идентита. Па кад се кренуло са одбраном духовног идентитета са обновом Литургиског живота ви из Образа сте почели прекидати литургије prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Немој ми молим те о томе. Наши саборци иду редовно на литургије, а ићи ће и у недељу. Има и рано ујутро литургије, тако да после тога саборци могу причешћени да оду да бране отачаство. Слава Богу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Немој ми молим те о томе. Наши саборци иду редовно на литургије, а ићи ће и у недељу. Има и рано ујутро литургије, тако да после тога саборци могу причешћени да оду да бране отачаство. Слава Богу.Причешћени иду да разбијају главе?Иначе причешћеми народ је у заједници међусобној па мислим да ту нема места за неке саборце ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Дакле и наши преци су били у заблуди што су причешћени чак УБИЈАЛИ непријатеље?Мислим да није тако иначе неби данас били у Небеској Србији. Свети Кнезе Лазаре моли Господа за нас Србе који нисмо заборавили твоју клетву. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Дакле да се поновим, букавалност је једна заиста велика препрека у вери! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Дакле да се поновим, букавалност је једна заиста велика препрека у вери! Ма схвати једном да ми Срби нећемо никада издати Косовске јунаке. Нећемо бити кукавице јер наш народ је познат да смо јунаци и храбри. СРБИН ЈЕ ХРИСТОВ РАДУЈЕ СЕ СМРТИ Морамо бити свесни да ћемо после земаљеске смрти морати да изађемо и пред Милоша Обилића и пред Кнеза Лазара и пред Карађорђа, и пред Краља Петра... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Али буде ли икад дошло до ситуација да иста та полиција покуша да изведе неку акцију у Патријаршији, сви ми који сада овдје пишемо смо позвани да станемо на капију Патријаршије и да погинемо ако треба, али да сачувамо Цркву и наше архијереје од безбожног режима. Неби ме чудило да после параде приведу мит. Амфилохија... И тад смо ми позвани да га ослободимо из затвора. čisto sumnjam da će neko da ga privede u zatvor. on samo nije dao blagoslov paradi, to je sve, zašto bi ga zbog toga privodili. to što se država i vlast ne osvrću na to i spremni su dobro plaćenu ekipu poslati kao obezbjeđenje, vjerovatno brutalnu, sasvim je druga stvar. ne znam da li bi baš pomoglo da se protestvuje protiv parade velikim drvenim transparentom na kojem je nacrtan mitropolit? misliš da specijalci u zanosu ne bi i po njemu udarali? u sukobima jedna od važnih strateških grešaka je da se puno toga pokušava odjednom izvojevati ili postići odjednom. samim tim se i previše i nesmotreno rizikuje, pa se javljaju gubici koji ne moraju biti. znači pretjerana reakcija u kojoj se gubi više nego što je to potrebno. stvari se mogu i doraditi teren se može dobro pripremiti. dobre namjere imati i biti odmjeren, ne prijetiti, pa će i bog pomoći slava3 dada prstgore crossrc Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Дакле и наши преци су били у заблуди што су причешћени чак УБИЈАЛИ непријатеље?Мислим да није тако иначе неби данас били у Небеској Србији. Свети Кнезе Лазаре моли Господа за нас Србе који нисмо заборавили твоју клетву. На Косово су су ишли људи са свешћу да се живи неће вратити!Иначе,наишао сам на информацију да после првог светског рата нико од учесника у биткама није могао да се причести седам година зато што је постојала могућност да је убио неког а да и не зна ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Семберац, ти рече да си написао задњи пост до параде prstgore. Насиље свакако није решење, поготово планирано насиље. Мислим да у саопштењу фали подршка и охрабрење верницима да изађу на Породичну шетњу. Требало је више да се баве позитивним дешавањем у суботу. А требало је осудити сваког ко подржава ово парадирање у недељу, пре свега власт и политичке партије, и њихово одлучење од црквене заједнице на неки период. То има смисла јер све оне користе цркву за своју промоцију (сетимо се само страначких слава, где хоће сви да покажу да су верници, срби, и да поштују цркву). А да поштују цркву, не би се бавили организовањем оваквих скупова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Па прошле године када је парада отказана, разне групације антисрба су тражили 3 година робије за митрополита. А ако ове године дође чак до нереда, неби ме чудило да га сада стварно затворе јер ће рећи: Ви сте рекли да су педери насилници, да је то срамота њихова...кршите људска права и бла бла бла. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Дакле да се поновим, букавалност је једна заиста велика препрека у вери! Морамо бити свесни да ћемо после земаљеске смрти морати да изађемо и пред Милоша Обилића и пред Кнеза Лазара и пред Карађорђа, и пред Краља Петра... И онда ће ти свако од њих рећи како се борио са наоуружаним и многобројнијим и боље опремљеним противником а ти ћеш њима рећи ако си ти велики јунак зато што си се тукао са феминизираним гејевима који немају 50 кила са све креветом prstgore dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука