Ignjatije Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Brate, ja sam ti Srbin jedne Srbije u koju bi mnogi na svetu hteli da uđu i kukali bi što ne bi mogli da uđu. Ti si Srbin jedne Nemacke - Gastarbajter sHa_sarcasticlol zuti car and Михајло је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Brate, ja sam ti Srbin jedne Srbije u koju bi mnogi na svetu hteli da uđu i kukali bi što ne bi mogli da uđu. тешко..да си ти Србин... можда само родом.. али Србство се не добија само родом... Србином се постаје... Србин се ствара начином живота...православном вером...и расуђивањем кроз призму историје, предака и наших жртава који нису у стању да кажу своје мишљење...(од 1389 до данас) то нас разликује од осталих народа...и тако смо преживели све окупаторе...а да нисмо прешли на њихову страну(мада је било и унијата и потурица) али мало.. пре него ли поново будеш лупао о чланству у НАТО И ЕУ... сети се жртви које су побијене од стране ЕУ и НАТО... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Не видим да митрополит уопште призива несрећу. Он није рекао - дај Боже да дође неки непријатељ, па да покоље НАТО, него лепо и паметно човек каже е да би Господ дао да се НАТО расформира. И придружујем се тој жељи. Не само да је у питању злочиначка организације, него је потпуно и беспредметна, осим што европске државе претвара у вазале Америке и остварења њених империјалних циљева. Ако и треба да постоји нека алијанса, нека буде нека нова, без путера на глави, нека европска. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ma treba da se udje u NATO i Eu tamo ce nam biti mnogo lepo . Prodavace nase organe po konkurentskim cenama , Srbija ce kao drzava biti svedena na opstine Kragujevac i Krusevac a ostatak ce NATO za nase dobro da podeli olstalim clanicama NATO-a . Ono Srba sto ne bude materijal za vadjenje organa ce biti slato po svetu da ginu za racun SAD sireci "demokratiju ". Svi cemo govoriti engleski a drugi jezik ce nam biti siptarski . Od istorije cemo uciti samo njihovu verziju Srebrenice . DYNABLASTER, Ignjatije, antics and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Moze samo da se nada, NATO se nece raspasti jos dugo vremena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ponovo se danas usprotivio ulasku Crne Gore u NATO i izrazio nadu da će se Severnoatlanski savez raspasti. "U Boga se nadam da Crna Gora neće u NATO, koji nas je bombardovao", kazao je mitropolit Amfilohije, prenosi list Dan. Mitropolit smatra da bi Crna Gora, ulaskom u NATO, samo postala šraf u toj militarističkoj organizaciji koja, kako je naveo, danas vrši nasilje nad svetom. Zar treba da pomognemo da se "tomahavci" i bombe pretoče u raonike i druge alatke za obradu zemlje i unapredjenje društva i ljudske zajednice, kazao je mitropolit Amfilohije nakon osveštanja hrama Svetih vračeva Kozme i Damjana u mestu Ratiševina, kod Herceg Novog. On je, kako prenosi list Dan, izrazio nadu da će se NATO raspasti. "Daj Bože našim glavarima mudrosti da pomognu Evropljanima i Amerikancima da se rasformira NATO. To bi bio najveći doprinos Crne Gore Evropi i svetu", kazao je mitropolit Amfilohije. Izvor:Blic DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Па лепо је рекао митрополит, није позивао ни на какву несрећу или освету већ да саме те државе увиде да то не ваља и расформирају те организације. Врло сличан став има и Рон Пол. Ma da, ko što nije pred gej paradu govorio kako će "Bog da udari svojim bičem, zbog smrada u Beogradu" itd. Ali nešto slabo ispitujete svoje verske autoritete koliko vidim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 NATO u blato! Srbija_smesko Михајло, Ignjatije and feeble је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ma da, ko što nije pred gej paradu govorio kako će "Bog da udari svojim bičem, zbog smrada u Beogradu" itd. Ali nešto slabo ispitujete svoje verske autoritete koliko vidim. И то највише у политичким ставовима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 NATO u blato! Srbija_smesko Samo ih cvrsto gazi bato http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ma da, ko što nije pred gej paradu govorio kako će "Bog da udari svojim bičem, zbog smrada u Beogradu" itd. Ali nešto slabo ispitujete svoje verske autoritete koliko vidim. То је друга ствар, коментарисао сам ово што у овом новинском извештају (ако је тачан и потпун) пише. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 То је друга ствар, коментарисао сам ово што у овом новинском извештају (ако је тачан и потпун) пише. Daješ pomalo biased ocenu stvari, ali dobro, ne zameram ti uopšte. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 aha natovac! razotkriven si spijunu! kakav te bias spopo BIA a jel to!? 0120_angryy :lol: Ignjatije and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Што се мене тиче ја не волим нато и не бих волео да Србија буде у таквом савезу. Има неке предности али има и велике мане. Са друге стране мислим дај е корисно за Србију да блиско сарађује са нато али да се не обавезује као чланица. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Нешто ми се чини да, као и пар пута раније, Митрополит говори о ономе што ће сигурно доћи-дајући сопствену оцену каквоће будућих догађаја... Тако је било и са том парадом коју помиње Дарко, и са распадом Србије и Црне Горе (и тада је рекао да је против одвајања, па знамо шта је било. А како сам родбински везан за ЦГ знам колико добра им је све то донело...), и са многим другим моментима... Па ко има уши да чује, нека чује... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука