Jump to content

Митрополит Амфилохије - актуелности и догађаји

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

kakve veze ima ista od toga sto si naveo sa NATO paktom?

i majmunu na grani je jasno ko dan sta je NATO

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

kakve veze ima ista od toga sto si naveo sa NATO paktom?

i majmunu na grani je jasno ko dan sta je NATO

Nisam se uopste izjasnjavao o NATO paktu... moj odgovor moze u celini da ostane i da je Episkop rekao da bi ulazak u NATO pakt bio najbolji potez za Srbiju...

A pre nego sto eventualno poleti neko drvlje i kamenje, mozda je i rec "zloupotrebljava" preteska... ne zelim da tvrdim da neko to svesno i namerno radi kao nekakvu propagandu... ali ljudi koji imaju takav autoritet bi trebalo da ga upotrebljavaju u svom polju i da budu svesni da svaka njihova rec ima znacaj za njihovu pastvu koji nije srazmeran njihovoj strucnosti u pojedinim oblastima... postoje daleko bolje teme u kojima bi Episkop mogao da upotrebi svoj autoritet, pitanja od kojih po hriscanskom ucenju zavisi spasenje duse (koliko bar ja razumem to ucenje)... i o kojima bi mogao da prica ljudima... jer, meni nije poznato da necija dusa zavisi od toga da li ce Srbija uci u NATO, EU ili od bilo kojeg politickog pitanja... a pojedini Episkopi su siroj javnosti poznati vise po svojim politickim stavovima, nego po besedama o veri... doduse, verovatno i mediji vise prenose ovakve izjave i verovatno je vecini vas na ovom forumu i duhovni rad tih ljudi poznatiji nego meni ili prosecnom gradjaninu Srbije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Avokadijus zna on dobro sta prica, al ja da ti objasnjavam nema smisla jer ces onda tek mene kamenovati...

Akvilonijus, NATO je produzetak zapocetog

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

A pre nego sto eventualno poleti neko drvlje i kamenje, mozda je i rec "zloupotrebljava" preteska... ne zelim da tvrdim da neko to svesno i namerno radi kao nekakvu propagandu... ali ljudi koji imaju takav autoritet bi trebalo da ga upotrebljavaju u svom polju i da budu svesni da svaka njihova rec ima znacaj za njihovu pastvu koji nije srazmeran njihovoj strucnosti u pojedinim oblastima... postoje daleko bolje teme u kojima bi Episkop mogao da upotrebi svoj autoritet, pitanja od kojih po hriscanskom ucenju zavisi spasenje duse (koliko bar ja razumem to ucenje)... i o kojima bi mogao da prica ljudima... jer, meni nije poznato da necija dusa zavisi od toga da li ce Srbija uci u NATO, EU ili od bilo kojeg politickog pitanja... a pojedini Episkopi su siroj javnosti poznati vise po svojim politickim stavovima, nego po besedama o veri... doduse, verovatno i mediji vise prenose ovakve izjave i verovatno je vecini vas na ovom forumu i duhovni rad tih ljudi poznatiji nego meni ili prosecnom gradjaninu Srbije...

Pa sve si rekao zadnjom rečenicom i dobro je da neko tako smireno sagledava situaciju.Kolektivna hipnoza našeg naroda TV i žutom štampom toliko stvara skrame na očima,da gledajući šta se tamo prenosi zaista može da se stekne utisak da se naš Episkop ili Episkopi bave politikom...ali svjetlosnim godinama je daleko to od toga.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

i sta sad, to ti je kao odgovor? ajde onda imas popravni na onoj temi o glasanju

Подели на овим сајтовима

ostavi se dijagnoza, omasio si moju i automatski i Mitropolita Amfilohija, jer ako uzmemo neke tvoje filozofske jednacine dodjemo do toga da se isto to i na Mitropolita odnosi... ajde samo ti vidi tamo u temi o glasanju

Подели на овим сајтовима

Митрополит Амфилохије: Дух Нато-пакта је исти дух који је у Другом свјетском рату свијет залио крвљу

bigger_amfilohijecetinje.jpg

Ko zna, zna.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ostavi se dijagnoza, omasio si moju i automatski i Mitropolita Amfilohija, jer ako uzmemo neke tvoje filozofske jednacine dodjemo do toga da se isto to i na Mitropolita odnosi... ajde samo ti vidi tamo u temi o glasanju

A jel? Jel mi mitropolit odgovorio tako do bola glupo kao ti? Ja nesto i ne primetih, priznajem nisam ruckao ni vecerao ovako fine pecurkice sa tvog avatara.

Kakvo ti se sada glasanje prividja?

Подели на овим сајтовима

Ako hoce da se bavi politikom, nek se kandiduje na izborima...

A ti ako hoces da se bavis Crkvom prvo se krstis, pa se ispovedis,pa posle epitimije se pricestis i nakon toga, ako dobijes blagoslov, bavis se Crkvom.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A jel? Jel mi mitropolit odgovorio tako do bola glupo kao ti? Ja nesto i ne primetih, priznajem nisam ruckao ni vecerao ovako fine pecurkice sa tvog avatara.

Kakvo ti se sada glasanje prividja?

koprcanje u zivom blatu je kontraproduktivno... uostalom bas sam pazio kako ti se obracam(vidi ponovo), al dzabe kad sta god da kazem ti skaces

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...