Плутон Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Русија пре свега нема доброг и поузданог моћног савезника, па самим тим није у могућности да преузима неке конкретније мере,а ово обарање је наравно дошло из нато кухиње... Ignjatije and Dexi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Добар и поуздан савезник је онај који ће се заједно са тобом шибати противу непријатеља... ако мислите на Кину,она још није испалила метак ван својих граница, а мислим и да неће... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Руски интернет одговор (велики интернет рат руса и турака) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Хахаха,Србија није у стању да окречи руску амбасаду у Делиградској, тешко русима ако се на њу ослоне... Плутон, Manolis, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Нека храбри руски пилоти почивају у миру... Sent from my 6016X using Tapatalk Ignjatije, Manolis, agnam and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Русија пре свега нема доброг и поузданог моћног савезника... Русија има Доброг и Поузданог и Моћног савезника... живи били па видели! agnam, Кратос and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Русија има Доброг и Поузданог и Моћног савезника... живи били па видели! Videćemo i kada pomremo. Nismo dušeborci. Golub је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Русија има Доброг и Поузданог и Моћног савезника... живи били па видели! El to aludiraš na druga Boga? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Ако погледате у пирамиду на долару, све ће вам бити јасно. Ово је одавно зацртано, пробудите се! Juanito, Grizzly Adams, ИгорМ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 3. světová válka proti Rusku_české titulky Vy sa približujete stále bližšie k Rusku a obviňujete Rusko za to, že je blízko NATO" Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Dačić će da pomiri Ruse i Turke, kao što je zaustavio bratoubilačko krvoproliće u Donbasu! DAČIĆA ZA NOBELA! #sps4ever Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 El to aludiraš na druga Boga? Не алудирам него зборим јасно. Божија је последња и најмоћнија. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Pravdajte Putina i zdrav razum i ne znam šta sve, ali ja kažem da je on teška kukavica ... mlakonja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Pravdajte Putina i zdrav razum i ne znam šta sve, ali ja kažem da je on teška kukavica ... mlakonja. Pa šta hoćeš? Da ti sleti nuklearna glava na glavu? Sve mi se čini da ti pržiš Ruse da što pre oslobode Konstantinopolj. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука