Православни Србин Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 VUČIĆEVIĆU JE SVE GORE Sinoć je iskočio na Studiju B i rekao: Vučića će ubiti do petka! Dragan J. Vučićević rekao i da se "priprema haos" i da "ovo ne radi zbog sebe već zbog Srbije, jer Srbija mora da postane pravna država"?! Nameće se zaključak: Da je Srbija pravna država, Vučićević bi još jutros bio vezan za krevet na Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/vucicevicu-je-sve-gore-veceras-je-iskocio-na-studiju-b-i-rekao-vucica-ce-ubiti-do-petka-clanak-2028227 Шта мислите ви о свему овоме: да ли је Вучићевић полудео или се нешто стварно спрема? Или је у питању само још једна медијска манипулација? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Шта мислите ви о свему овоме: да ли је Вучићевић полудео или се нешто стварно спрема? Или је у питању само још једна медијска манипулација? Мис'им, нико не зна кад му је „час“ и ка' ће д' умре, ал' једино лудо овде мож' да буде да се „реч“ Вучићевића узме за озбиљно. Ако неко и планира да убије Вучића до петка, сигурно неће то унапред да јави Вучићевићу или да буде толико немаран да би га секција за истраживачко новинарство Информера открила. А и не можемо ми ту ништа, мис'им, ш'а да радим, да се бацим испред Вучића кад полети метак!? Може то кад се оће, гледо ја у филмовима, само мора 'будеш брз, а ја сам спор чо'ек. Несташна, Драган_Петровић, Јелина and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Гледох и ја синоћ ову лакрдију... човек не схвата да он сам са очигледном намером прави хаос , али како год, нама је пут у суноврат загарантован и без и са Вучићем... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 U petak ce biti ubiven, a nedelju ce da vaskrsne. Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork, Јелина and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 U petak ce biti ubiven, a u nedelju ce da vaskrsne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Лоша гудра, ништа страшно. Avocado, Човек Жоја, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 "У принципу, и независно од конкретног случаја, најискреније мислим да једна врста „одбране и бранилаца“ Александра Вучића њему више штети него што му помаже. Али поставља се питање да ли они говоре самостално, не би ли се представили као његови пријатељи, или изговоре оно што он мисли, а из неких разлога не жели да каже" Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Sve je tesko poverovati, sve je vrlo tesko poverovati..... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 U petak ce biti ubiven, a nedelju ce da vaskrsne. Zašto da ne, na ovom videu se priča o tome kako je ljekarka Tatjana iz Odesse bila vaskrsla 3 dana po svojoj smrti do 38. minute videa Gospod je digao iz mrtvih isto kao nekad što je vaskrsao ubožaka Lazara Gospodu je moguće i to što čovjeku nije, tako vaskrsne i ubožak Vučić: https://youtu.be/tuRCsSjgjGs Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Gospodu je moguće i to što čovjeku nije: Da, samo sto ce Vucic sam sebe da vaskrsne iz mrtvih, nece ga Bog. Tim cinom ce da dokaze da je on zapravo gospod. Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Мис'им, нико не зна кад му је „час“ и ка' ће д' умре, ал' једино лудо овде мож' да буде да се „реч“ Вучићевића узме за озбиљно. Ако неко и планира да убије Вучића до петка, сигурно неће то унапред да јави Вучићевићу или да буде толико немаран да би га секција за истраживачко новинарство Информера открила. А и не можемо ми ту ништа, мис'им, ш'а да радим, да се бацим испред Вучића кад полети метак!? Може то кад се оће, гледо ја у филмовима, само мора 'будеш брз, а ја сам спор чо'ек. И ја мислим да је дотични Вучићевић полудео потпуно, али ни Вучић није ништа боље. Не би ме зачудило да Вучићевић говори оно што Вучић мисли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Лоша гудра, ништа страшно. А можда је човек мало више попио на некој Слави, па дошао у емисију ,,под гасом" и онда је све испало како је испало. Човек Жоја, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Poltronstvo u kombinaciji sa lažnom paranojom. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Juanito, Volim_Sina_Bozjeg, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Genijalno... Volim_Sina_Bozjeg, Плутон and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука