Nikola Eskobar Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 bruka i sramota nasta je spalo srpsko radnistvo i srpska zarada ! ovaj apaticni narod trenutno nema ko da pokrene pa veliki vrhovni poglavar premijer moze da radi sta hoce i kako hoce ! odgvornost snosimo svi jer slabo sta cinimo a dezorjentisani narod se sveo samo na jednu devizu :" samo nek nije rat " pa mu izgleda ni glad ne pada tesko ! sa ovolikom zemljom deca su nam gladna ,sa ovolikom vodom narodu sipamo pesak u case a tajkunima evrice u dzepove od prodaje iste! Crkva takodje snosi odgovornost jer bitne su im Mitre na glavama a ovaca ce koliko toliko uvek da bude pa ce nesto i njima da kapne ! Dok tajkuni,ministri i predsednici zidaju pokajnice za velike pare,sirotinja moze samo u sebi da se kaje sto je siromasna ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 A ima li ih u politici? I kako da isplivaju pored ovih ajkula? Dok se takvo nesto organizuje ovi ce nam sve unistiti. Naravno da ih nema. E, nemam pojma, nervozna sam, samo znam da od ovoga gore ne moze. Vec jesu sve unistili, ni najbolji i najposteniji experti nas ne bi mogli izvuci iz ovoga haosa ni u narednih par vekova. Sve, apsolutno sve je trulo. ВИЛМА and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Naravno da ih nema. E, nemam pojma, nervozna sam, samo znam da od ovoga gore ne moze. Vec jesu sve unistili, ni najbolji i najposteniji experti nas ne bi mogli izvuci iz ovoga haosa ni u narednih par vekova. Sve, apsolutno sve je trulo. Eksperti mogu samo pogorsati situaciju. Pogledaj Kori, Djelic, Krstic, Vujovic itd. feeble and Dexi је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Pa imate izbore, ako vam ne pase Vucic izaberite drugoga ... Ali imajte u vidu da pravo glasa imaju osim forumasa svi punoletni drzavljani Srbije .. ) Ja sam izgubio veru u demokratiju i izbore kad sam cuo od neki zenskih osoba da glasaju za Tadica zato sto je lep Pa ti onda daj svakom pravo glasa... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Ja sam izgubio veru u demokratiju i izbore kad sam cuo od neki zenskih osoba da glasaju za Tadica zato sto je lep Pa ti onda daj svakom pravo glasa... Imali su ameri zakon da samo pismeni mogu da glasaju ... Tako su iskljucivali obicno nepismene crnce . Mozes da predlozis neki novi princip za glasanje. U nemockoj se pojavio predlog pre nekoliko godina da osobe koje su u braku i imaju decu imaju " vredniji" glas, da im vredi 1,5 glasova recimo a da oni mladjahni kvazi intelektualci koji jos hlade maminu supicu imaju manje vrednovan glas .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Ja sam izgubio veru u demokratiju i izbore kad sam cuo od neki zenskih osoba da glasaju za Tadica zato sto je lep А замисли тек да се нека баш жешћа риба кандидује... RYLAH, Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Ево мало о феномену Вучић: . Негде код 10-ог минута, не могу директно да линкујем, зеза ме нешто... Иначе читава емисија је врло интересантна, ко има времена може да одгледа. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 I to je sirokogrudo. Имаш ли срама? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Имаш ли срама? И ти свашта питаш... RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Imali su ameri zakon da samo pismeni mogu da glasaju ... Tako su iskljucivali obicno nepismene crnce . Mozes da predlozis neki novi princip za glasanje. U nemockoj se pojavio predlog pre nekoliko godina da osobe koje su u braku i imaju decu imaju " vredniji" glas, da im vredi 1,5 glasova recimo a da oni mladjahni kvazi intelektualci koji jos hlade maminu supicu imaju manje vrednovan glas .. Ja se nekad ozbiljno zanosim sasvim nedemokratskom idejom da se glas vrednuje po - poznavanju političke istorije Srbije. Test: Ko je kad šta izjavio, potpisao, doneo zakon, uveo ili ukinuo mere, srušio, sagradio. Lako je zezati žene koje su glasale za lepog Tadića. Svi nešto bre glasaju po principu "ovaj zvuči kao autoritet", "ovaj deluje pošteno", "vidi, gospodin čovek", "ma, pravi čovek iz naroda"... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Само још да додам,да ће лудак сасвим сигурно продати Телеком највећим битангама,једној америчкој инвестиционој фирми Аполо,која је и у самој америци врло дискутабилна... И продаће за бедне паре,а ови ће касније то увалити Дојче телекому, и себи стрпати у џеп пар стотина милиона евра... Манијак распродаје србију буд зашто и просто не могу да верујем, или смо ми ко народ толики дебили,да нас прави мајмунима ,почев од смањења плата и пензија,па овог лицемрног повећања од 1,5%, и констатног лагања ,како је први пут забележен добитак и економски напредак ... О каквом он бољитку прича,никада се није живело теже и горе... Човек Жоја, Плутон, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Највећу кривицу за ову ситуацију сносе поштени, пристојни и образовани људи који одбијају политичку активност под изговорима попут „не желим да се упрљам“, „политика је курварски посао“ итд. мешајући политиканство и политику. Сваки пут када неко каже како га политика „не интересује“ (што је апсурдно) он, иако то наравно не жели, практично показује да нема никакав проблем да му Вучић одређује плате и пензије, даје његов новац својим ботовима, распродаје државну имовину... Најгора од свих врста неписмености јесте политичка неписменост. Политички неписмена особа не чује, не говори, не учествује у политичким дешавањима. Она не зна да трошкови живота, цена пасуља, рибе, брашна, станарине,ципела, лекова, зависе од политичких одлука. Политички неписмена особа је толико глупа да је поносна и буса се у груди говорећи како мрзи политику. Тај имбецил не зна да се из његовог политичког незнања рађа проституција, напуштена деца, и најгори од свих лопова: лоши политичари, корумпирани и поткупљени од стране локалних и мултинационалних компанија. -Бертолт Брехт Paradoksologija, Зосима, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Само још да додам,да ће лудак сасвим сигурно продати Телеком највећим битангама,једној америчкој инвестиционој фирми Аполо,која је и у самој америци врло дискутабилна... И продаће за бедне паре,а ови ће касније то увалити Дојче телекому, и себи стрпати у џеп пар стотина милиона евра... Зоске, јел' знаш можда какво је стање међу радницима, колико су спремни да се буне? Видео сам овај протест против продаје пре пар дана, изгледа да је било доста људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Највећу кривицу за ову ситуацију сносе поштени, пристојни и образовани људи који одбијају политичку активност под изговорима попут „не желим да се упрљам“, „политика је курварски посао“ итд. мешајући политиканство и политику. Сваки пут када неко каже како га политика „не интересује“ (што је апсурдно) он, иако то наравно не жели, практично показује да нема никакав проблем да му Вучић одређује плате и пензије, даје његов новац својим ботовима, распродаје државну имовину... Па јесте, само је проблем у томе што да би се интересовао и активно учествовао у политичком животу, треба да постоји макар промил шансе да ти као грађанин можеш стварно да утичеш на нешто у том животу. А то ће овде мало теже да прође, пошто се зна који и какви ликови креирају политичку сцену већ деценијама. А та сцена се састоји од једне мале групе људи која се међусобно мења*, а оно што им је заједничко је то да сви уништавају и државу и друштво, без обзира ко је од њих на власти. Тако да разумем потпуно људе којима је доста свега тога и који су свесни да су немоћни да ту било шта промене, излазили на изборе или не. Проблем код нас је много дубљи од одговорности гласача и тога ко се тренутно налази на власти. * У оном клипу што сам ставио горе лик говори о томе да се резултати избора у Србији унапред знају и договарају између учесника, што ако је тачно чини све још луђим и безнадежнијим. Paradoksologija and feeble је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Имаш ли срама? Ima li on srama? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука