obi-wan Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 5 минута, Juanito рече 10% кафу, а 90% млевени грашак, житарице и тврдокрилце Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Negde sam zakacio da se tebi bese ona ono naj-svidja, pa reko`, mozda te zanima da bacis pogled... a mudro zbori, nema sta, ko da je mene pitala... ... https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26814547_1810069239025764_390391831385552737_n.jpg?oh=ad079cf90c3c203ba36e3799094d0ef4&oe=5AF49199 Juanito, Paradoksologija and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 28, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2018 On 11/7/2015 at 13:21, Juanito рече Ето, реших и ја да отворим овај 'ЖРУ дневник' и видим чему то служи, а уз то и не ради. Пискараћу свашта што ми је на памети, души и срцу, без неког реда и поретка. Добродошли и живели! jedna numera za ovaj kutak cini mi se prikladna Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 28, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2018 On 12/1/2017 at 21:41, Juanito рече Једна стара учитељица је одлучила да напусти просвету оног тренутка кад је викнула лончету са кипућом водом које је поскакивало на шпорету да се смири. Pricala nam razredna u srednjoj, da je jednom tako krenula da izadje iz ucionice kraj casa, i pre nego je uhvatila kvaku pokucala je na vrata uredno i krenula da izadje, u trenutku shvatila sta je uradila ali u razredu vec krenuli da ustaju iz klupa niko je nije konstatovao od buke srecom. Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 @Grizzly Adams Па је л могуће? Значи обавезно одслушај до краја кад будеш имао времена. https://www.youtube.com/watch?v=NlaV2UzPlyU Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Е, нашо сам нешто за тебе: Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 #demotivation Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Није свестан да 90% професионалних гитариста не може да одсвира ни једну од његових "вежбица" ни у сну... Juanito and Avocado је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Није свестан да 90% професионалних гитариста не може да одсвира ни једну од његових "вежбица" ни у сну... Е, мени је он тотално за риспект космичких размера. Не знам да ли на планети постоји технички савршенији гетариста и да ли је икада постојао. Али с друге стране, фали му нешто да ме дотакне, нека искра. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Е, мени је он тотално за риспект космичких размера. Не знам да ли на планети постоји технички савршенији гетариста и да ли је икада постојао. Али с друге стране, фали му нешто да ме дотакне, нека искра. Превише свира, целе године је на турнеји, сваки дан концерт... Нешто је морао да жртвује. На почетку соло карије је имао то што кажеш. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Превише свира, целе године је на турнеји, сваки дан концерт... Нешто је морао да жртвује. На почетку соло карије је имао то што кажеш. Ал зато с Влатком и Розенбергом... Ова двојица (поред такође сјајних техника) додају македонију и цигански дух и ето светског чуда. Grizzly Adams and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2018 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 6, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2018 5/2/2018... Фејк! Одакле ти твит из будућности? Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2018 пре 4 минута, Grizzly Adams рече 5/2/2018... Фејк! Одакле ти твит из будућности? Како да ти кажем... Затрокирала ова ракетла вечерас. Убрзавала, убрзавала, убрзавала, убрзавала... А онда се појавио велики бљесак и... Следеће чега се сећам је да сам се пробудио у мају. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука