Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

пре 5 минута, Juanito рече

10% кафу, а 90% млевени грашак, житарице и тврдокрилце

jtl2jq.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Negde sam zakacio da se tebi bese ona ono naj-svidja, pa reko`, mozda te zanima da bacis pogled... a mudro zbori, nema sta, ko da je mene pitala... :smeh1:

...

26814547_1810069239025764_39039183138555

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26814547_1810069239025764_390391831385552737_n.jpg?oh=ad079cf90c3c203ba36e3799094d0ef4&oe=5AF49199

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 11/7/2015 at 13:21, Juanito рече

Ето, реших и ја да отворим овај 'ЖРУ дневник' и видим чему то служи, а уз то и не ради. Пискараћу свашта што ми је на памети, души и срцу, без неког реда и поретка. 

Добродошли и живели!

vo7sqo.jpg

jedna numera za ovaj kutak cini mi se prikladna :pivo:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 12/1/2017 at 21:41, Juanito рече

Једна стара учитељица је одлучила да напусти просвету оног тренутка кад је викнула лончету са кипућом водом које је поскакивало на шпорету да се смири.

Pricala nam razredna u srednjoj, da je jednom tako krenula da izadje iz ucionice kraj casa, i pre nego je uhvatila kvaku pokucala je na vrata uredno i krenula da izadje, u trenutku shvatila sta je uradila ali u razredu vec krenuli da ustaju iz klupa niko je nije konstatovao od buke srecom.12:smeha:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Није свестан да 90% професионалних гитариста не може да одсвира ни једну од његових "вежбица" ни у сну... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Није свестан да 90% професионалних гитариста не може да одсвира ни једну од његових "вежбица" ни у сну... :smeh1:

Е, мени је он тотално за риспект космичких размера. Не знам да ли на планети постоји технички савршенији гетариста и да ли је икада постојао. Али с друге стране, фали му нешто да ме дотакне, нека искра. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Е, мени је он тотално за риспект космичких размера. Не знам да ли на планети постоји технички савршенији гетариста и да ли је икада постојао. Али с друге стране, фали му нешто да ме дотакне, нека искра. 

Превише свира, целе године је на турнеји, сваки дан концерт... Нешто је морао да жртвује.

На почетку соло карије је имао то што кажеш.

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Превише свира, целе године је на турнеји, сваки дан концерт... Нешто је морао да жртвује.

На почетку соло карије је имао то што кажеш.

Ал зато с Влатком и Розенбергом... Ова двојица (поред такође сјајних техника) додају македонију и цигански дух и ето светског чуда.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

5/2/2018...

Фејк! Одакле ти твит из будућности? :dry:

Како да ти кажем... Затрокирала ова ракетла вечерас. Убрзавала, убрзавала, убрзавала, убрзавала... А онда се појавио велики бљесак и... Следеће чега се сећам је да сам се пробудио у мају. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...