коЖељ њацИ Написано Новембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 Невјероватно!!! ДНК анализом недвосмислено утврђено: Отац Оливер Суботић и Кристијан Бејл су идентични близанци! Отац Оливер: Заправо, и нисам изненађен, некако ме је увијек привлачио тај Бетменов стил одијевања, црно, огртач до пода... Ето, сада знам и зашто. Неименовани извор билзак Синоду СПЦ нам је потврдио да ће једна од тема наредног засједања овог тијела бити управо питање Бетменовог начина облачења, односно ко је ту кога ископирао. Очекује се да ова тачка дневног реда претходи расправи о разрјешењу појединих владима. Папа Фрањо: Па докле више? Бетмен, нинџе, људи у црном... сви се нешто уфуравају у тај православни аутфит. Зашто се нико не облачи као ја? И наши бискупи су људи од крви и меса, имамо и ми осјећања, знате!? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 Ово треба наставити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 Обојица жењени српкињама, можда отуда тај ДНК. :.mislise. Knight of cups/ дајте ми линк за овај његов најновији филм / само налазим на trailer Драшко је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 Otac Oliver: Mnoga softverska rešenja u Betmobilu su moja kreacija. Da nije bilo mene, Bejli bi još uvek živeo kod mame. Kao što je Dzejms Bond nastao po ugledu na Dušana Popova, Betmen je osmišljen kao restilizovan pop. Kristijan Bejli : Podneo sam tužbu protiv Bore Drljače! Juanito, коЖељ њацИ , Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 коЖељ њацИ , Плутон, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Дејан, Плутон, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука