Александар Милојков Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Нествореним бошанским енергијама и створеним човечанским, нествореном божанском вољом и створеном човечанском вољом. Две воље и две енергије (6. Васељенски сабор). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Можемо ли рећи:Богочовјечанском енергијом? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Не. Оно што важи за природе важи и за енергије: несливено, нераздељиво, неизменљиво и неразлучно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Aco,kad ce biti neko tvoje predavanje?Bilo bi lepo.Dobila sam roze slusalice i vise te necu prepadati.A dobila sam i kameru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Aco,kad ce biti neko tvoje predavanje?Bilo bi lepo.Dobila sam roze slusalice i vise te necu prepadati.A dobila sam i kameru. ?? ????, ?? ???? ?? ???? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Pomaze Bog! :smiley: "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Бог помого. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Ne koristim bas net,ali presrecna sam sto sam vas nasla. Lepo je da postoji ovako mesto :smiley: "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Добро нам дошли. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 ,,Вера је моја једино озбиљно занимање живота мога. Заиста, све је друго комедија чула'' (Св. вл. Николај, Језерице, XXXII). :smiley: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Започех једну тему ал слабо се примила и ја не добих задовољавајући одговор, па реко да покуцам и овде, реч је о појмовима дух и душа https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4947.msg134843.html#msg134843 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Објашњавао сам већ једном ту прооблематику. Потражи на теми "Разговори" https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,333.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Ево одговора на овој страни: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,333.msg2926/topicseen.html#msg2926 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 Хвала, имам једно подпитање, шта је Бог удахнуо човеку. Ја сам разумео да је тај Дах уствари покретачка и животворна сила Духа Светог, а душа и тело се не могу одвајати а да то не значи смрт, тј. једно без другог не иде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 Човеку није удахнута душа жива већ је човек постао душа жива, када му је Бог удахнуо животни Дах (то је веома битан детаљ). Да, има пуно отаца који тај Дах поситовећују са Живототворним Духом - Духом Светим. Душа и тело су ДЕЛОВИ човека. "Тело без душе је леш а душа без тела је утвара", Свети Иринеј Лионски. Важно је човека посматрати ИСКЉУЧИВО као психосоматско биће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука