Jump to content

Uloga ikona u Hriscanstvu

Препоручена порука

Душо, нека је слава Пресветој Богородици, тебе је заиста прихватила под Свој Покров.

Одавно нисам слушала нечије речи  овако јасне и надахнуте. Могу само рећи ''дивна душо наша.''

Срећна  сам што си овде  и делиш са нама слова у част и име Пресвете Богомајке.'' 4chsmu1 1405_love

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Слава Богу и хвала Му што нам кроз тебе душо дарује овакве дивне иконе. Прелијеп текст сестро.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

1405_love

Sta je vama, drage sestre, zasto me hvalite...? crvenilo

Pa, ja volim da ih gledam stalno i pokazujem ih iz ljubavi. 0442_feel 1405_love 4chsmu1

I verujem da niko ne moze ostati ravnodusan pred ovolikom lepotom i ljubavlju koja iz njih zraci.

Ja sam celoga zivota ceznula za njima i Bog mi ih je dao ... slava3

1405_love

Подели на овим сајтовима

klapklap klapklap klapklap Marpl greengrin 1405_love facenew22222222 :drugarstvo:

greengrin greengrin greengrin kolce 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...