мирођија Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 450 x 634 - 275k - jpg - www.icon-art.ru/homeicon/neuvjadaemij_cvet.s.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Искала качественные изображения Богородицы и нашла настоящий клад! Спешу поделиться с вами :smiley: 132 образа Божией Матери Россия, вторая половина XIX в. Частное cобрание, Германия www.zeller.de и еще более 5000 икон (в алфавитном порядке, с гиперссылками) Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Святые Борис и Глеб. Икона из Саввино-Вишерского мон-ря. XIII в. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2010 Собор Свято-Троицкого Данилова монастыря. Лик Спасителя осквернен пробоинами от большевицких пуль Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 О Тихвинской иконе Божией Матери. Найдите время, посмотрите - м/ф достоин внимания http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Sp7mLSX96wA http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DJtMp6uNmxI Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Jel moguce osvestanje kuce,ikona..itd u postu??? Eto ovo mi nije poznato pa molim objasnjenje.... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Jel moguce osvestanje kuce,ikona..itd u postu??? Eto ovo mi nije poznato pa molim objasnjenje.... crvenilo Moguće je ukoliko nije povezano sa kršenjem ustanovljenog posta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Jel moguce osvestanje kuce,ikona..itd u postu??? Eto ovo mi nije poznato pa molim objasnjenje.... Moguće je ukoliko nije povezano sa kršenjem ustanovljenog posta.kako to mislis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Jel moguce osvestanje kuce,ikona..itd u postu??? Eto ovo mi nije poznato pa molim objasnjenje.... Moguće je ukoliko nije povezano sa kršenjem ustanovljenog posta.kako to mislis Pozoveš sveštenika, osvetiš kuću ili ikonu,napraviš posan ručak za oca protu i kud koji mili moji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 и један добар бошчалук.. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Jel moguce osvestanje kuce,ikona..itd u postu??? Eto ovo mi nije poznato pa molim objasnjenje.... Moguće je ukoliko nije povezano sa kršenjem ustanovljenog posta.kako to mislis Pozoveš sveštenika, osvetiš kuću ili ikonu,napraviš posan ručak za oca protu i kud koji mili moji.ma da znam to, nego ne znam jel dozvoljeno osvestavanje u postu...?To me muci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Jel moguce osvestanje kuce,ikona..itd u postu??? Eto ovo mi nije poznato pa molim objasnjenje.... Moguće je ukoliko nije povezano sa kršenjem ustanovljenog posta.kako to mislis Pozoveš sveštenika, osvetiš kuću ili ikonu,napraviš posan ručak za oca protu i kud koji mili moji.ma da znam to, nego ne znam jel dozvoljeno osvestavanje u postu...?To me muci Dozvoljeno je.Ko će to da zabrani? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Nisam znao.Mislio sam da je povezano sa onim ne praviti svade u postu i sa slicnim 8086.gif 8086.gif bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Спас в Силах Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Kod nas muslimana su ikone bilo kojeg oblika zabrajnene.Volio bih znati koju ulogu imaju ikone u Hriscanstvu i gdje je to potkrijepljeno u Bibliji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука