zuti car Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 To ti kao da smo mi njih pobedili al smo bili milostivi, ili šta? Ne kapiram. Balkanska s*anja. Pa nismo pobedili, a mogli smo ,ladno ... vise puta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 A koji to "MI"? E...batali ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 Pa ne brate, ne može batali, dođeš na pravoslavni forum i onda sa mržnjom huškaš. Šta, prizivaš rat, jel? Osvetu, izgubili smo rat pa bi sad da se svetiš, da nadoknadiš? Malo je krvi i smrti bilo za 20. vek? Nije ti dovoljno s*anja na Balkanu, malo je krvi i nesreće nego daj da mi dokusurimo neprijatelje. A za to vreme, dok narod gine, dok nečija deca stradaju, dok popovi opevaju a porodice se zavijaju u crninu, za interese nekih novih idiota poput Miloševića, Tuđmana, Izetbegovića, Tačija, gde si ti, gde ćeš ti da budeš i šta ćeš da radiš? Da budeš publika koja će da navija i peva junačke pesme, padajte braćo, plinte u krvi, pustite mene da bežim prvi. Jel to? I ne samo po ovom pitanju prika, nego sine, ti ne da vrištiš mržnjom, po svim postovima, nego nema teme gde nisi učestvovao da svoj otpad nisi istovario. I to je toliko bljutavo za čitanje, da čovek teško da može a da se ne otruje. Ti si u nekom zescem tripu . Gde li si ti sve ovo iskopao ne znam, ali ja nista od ovoga nisam rekao, sve je ovo tvoja projekcija . A sad da te pitam , me bre mrzis ovoliko?I jos jedna stvar , nisam ti ja najpogodniji da svoje frustracije istresas na meni , mozes samo na kraju da budes jos vise ljut i nervozan . E moj pravoslavac ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 Не свађајте се, браћо! Не приличи вам, а и пост је. zuti car је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 Не свађајте се, браћо! Nema svadje , makar ne sa moje strane , cisto rekoh coveku da nije u pravu (uvrede,lazi i klevete nisam ni pomenuo) . Elem , valjda svako ima pravo na svoje misljenje , pa makar se to misljenje i ne svidjalo drugima i valjda je osnovni red ne napadati nekoga zbog toga . Ako nekome ono sto pisem nije po meri , ne mora da cita a ako misli da sam nekoga uvredio neka me prijavi pa neka moderacija to obrise ili neka me banuje , vrlo prosto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 @@Милан Ракић, Може ли тумачење овог догађаја? О чему се ради? Да ли је то нешто уобичајено, који је смисао таквих "протокола", или је по среди изузетак? Шта желе овим да поруче свету, а првенствено нама који говото једини нисмо, нити планирамо да будемо део НАЦО пакта? Američki nosač aviona stigao u SplitAmerički nosač aviona USS Hari S. Truman uplovio je u Brački kanal i usidrio se oko dva kilometra od splitske Gradske luke, gde će boraviti do 9. decembra. Foto: Beta/AP, arhiva Američki nosač ima nosivost 85 aviona i 20.tak helikoptera, dug je 333 metara, sa gazom od 12 metara i posadom od 4.922 člana, a kako je najavljeno, u poslepodnevnim satima biće organizovana poseta novinara tom bojnom brodu. Nosač aviona USS Hari S. Truman u sastavu je američke Šeste flote sa sedištem u Napulju u Italiji, koja upravlja i učestvuje u nizu združenih pomorskih operacija, najčešće sa saveznicima i partnerima u Evropi i Africi. Hrvatsko Ministarstvo odbrane ocenilo je da je poseta nosača aviona Hrvatskoj potvrda bliskih odnosa te zemlje i Sjedinjenih Američkih Država, kao pouzdanih partnera koji zajedno rade na uspostavljanju i održavanju sigurnosti i prosperiteta. U splitsku luku 2006. godine uplovio je nosač aviona USS Enterprajz, a Split su i ranije posećivali američki nosači aviona: u aprilu 1976. USS Saratoga i 1979. USS Amerika. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=12&dd=05&nav_category=167&nav_id=1071048 Није никакав изузетак, нити нешто неуобичајено. Класично пристајање у неку луку ради пражњења и снабдевања Хравтска је у НАТО тако да им је Брачки канал где се "Усамљени ратник" укотвио практично домаћа акваторија. Као што рекох, ништа чудно, током старе Југославије, бродовље Шесте флоте је често било госта наше војске, а средином седамдесетих је "Саратога" и упловила у "Лору", јер су извођени неки заједнички маневри наше РМ и наше авијације са Америма. А одакле ти информација да не планирамо улазак у НАТО? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 @@Милан Ракић, Хвала на објашњењу. А одакле ти информација да не планирамо улазак у НАТО? Од наших званичника, политичара. Слушао сам да су они свесни да би такав потез био једнак потписивању смртне пресуде Србији. Изгубили би смо готово једини озбиљан ослонац заштити наших националних интереса... Одакле информације да озбиљно планрамо улазак у НАТО? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Hrvatska kupuje norveški NASAMS raketni sistem ? Zagreb -- Hrvatska pregovora sa Norveškom o nabavci raketnog sistema NASAMS za potrebe svojih oružanih snaga, tvrdi specijalizovani hrvatski magazin Defender. Izvor: Tanjug Foto: Thinkstock List navodi da su zvaničnici Oružanih snaga Hrvatske tokom nedavne posete Norveškoj prikupili informacije o sistemu NASAMS srednjeg dometa koji je proglašen viškom u toj zemlji. Glavni i odgovorni urednik hrvatskog magazina Marko Ćustić rekao je Tanjugu da još nije doneta odluka koji će raketni sistem srednjeg dometa biti nabavljen, ali da se po prvi put konkretno pominje određena vrsta raketa. On je ukazao da je veza Hrvatske i Norveške, odnosno informacije o dostupnosti raketnog sistema srednjeg dometa, firma Kongsberg koja ima dobre odnose sa Zagrebom. Naime, u fabrici "Đura Đaković", naveo je on, uskoro bi mogla da počne proizvodnja delova za "vatrenu stanicu" na oklopnim vozilima Kongsberga a za potrebe američke vojske. "To će biti veliki posao i uspeh ako se ostvari ovaj poslovni poduhvat sa norveškim partnerom", rekao je Ćustić. On je ukazao da postoji potreba da Hrvatska nabavi raketni sistem srednjeg dometa, jer ga ona u ovom trenutku nema. "Postoji potreba da se dopuni vazdušna odbrana. To je u skladu sa startegijama oružanih snaga i NATO", istakao je Ćustić. Inicijalna konfiguracija za potrebe Oružanih snaga Hrvatske sadrži određeni broj lansirnih jedinica, od kojih se svaka sastoji od sistema za upravljanje vatrenom paljbom, radarom, dva do četiri lansera sa po šest raketa AMRAAM, te određenog broja vozila i opreme za podršku. Okvirna cena takve konfiguracije s raketama, prema Defenderu, košta između 120 i 180 miliona dolara. To je, kako navodi magazin, najozbiljnija opcija koja se razmatra u vezi nabavke sistema protivvazdušne odbrane srednjeg dometa. Oružane snage Hrvatske su ulaskom u NATO postale deo integrisanog sistema vazdušne i raketne odbrane vojne alijanse (NATINAMDS), te je u cilju ispunjavanja preuzetih obveza nabavljena odgovarajuća oprema kako bi hrvatske snage mogle u tom delu da funkcionišu na identičan način kao i ostale članice NATO. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=08&nav_category=167&nav_id=1083008 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Rogozin: Da ste 1999. imali S300 ne bi... Beograd -- Rusija će razmotriti tahničke detalje zahteva Srbije o nabavci naoružanja i sistema protivvazdušne odbrane S300, navodi Dmitrij Rogozin. Izvor: Tanjug Foto: Tanjug "Obezbedićemo direktnu podršku savezniku na Balkanu. U najskorije vreme razmotrićemo vaše molbe", rekao je zamenik premijera Ruske Federacije na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon sastanka sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem. Na pitanje da li će Rusija pomoći Srbiji prilikom nabavke sistema S300, za koji je srpski premijer rekao da su za našu zemlju preskup, ni Rogozin ni Vučić nisu želeli da iznose detalje razgovora koji je u toku, a koji će prema srpskom premijeru trajati još mnogo meseci. Rogozin je rekao da se Rusija ne meša u bezbednosna pitanja Srbije, koja kako je poručio, ima pravo da nabavlja visoko efikasno neofanzivno naoružanje. "Kako Srbija procenjuje svoju bezbednosnu situaciju je njeno lično pitanje, mi samo razmatramo tehničke detalje", ukazao je Rogozin. Foto: Tanjug Govoreći o tome da li Srbija, koja je na evropskom putu može imati problema zbog saradnje sa Rusijom, kojoj je EU uvela sankcije, Rogozin je rekao da i zemlje Unije ukidaju sankcije tamo gde im odgovara, a sprovode ih tamo gde "uopšte nemaju interes". "Mislim da nema rizika za Srbiju, ili za evropski izbor Srbije", poručio je Rogozin. On je ocenio da učešće u NATO ne omogućava dodatnu bezbednost, te podvukao da je Srbija 1999. godine imala sistem odbrane S300, da ne bi bilo razrušenih zgrada po Beogradu i Srbiji. Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin poznat je kao ljubitelj oružja i redovno trenira u streljani, a umeće rukovanja pištoljem je prikazao i u Srbiji. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=11&nav_category=11&nav_id=1083932 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Mene čudi da neko još misli, da sve što se dešava u Hrvatskoj ima neke veze sa hrvatskom kao suverenom državom i hrvatima u njoj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Таман ову макету, тамо у Влади, да туре поред макете хеликоптера... Volim_Sina_Bozjeg, -Владимир- and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 И наравно, још једно залуђивање јавности у Србији, јер од овога нема ништа. Да је било и требало да буде, имало је 20 и кусур година времена да се оствари.... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 On je ocenio da učešće u NATO ne omogućava dodatnu bezbednost, te podvukao da je Srbija 1999. godine imala sistem odbrane S300, da ne bi bilo razrušenih zgrada po Beogradu i Srbiji. И ово ако је заиста изјавио, то је врхунски безобразлук... туриста је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 VUČIĆEV ODGOVOR NA HRVATSKE BALISTIČKE RAKETE Putin je spreman u najkraćem roku Srbiji isporučiti dva moćna sustava S-300 Predsjednik Rusije Vladimir Putin spreman je Srbiji u najkraćem mogućem roku isporučiti dva raketna sustava S-300. Isporuka ovog moćnog raketnog oružja Srbiji u slučaju ozbiljne prijetnje NATO-a ugovorena je tijekom prošlogodišnje posjete srpskog premijera Aleksandra Vučića Moskvi, prenosi Srbija danas. Isporuka jednog od najmoćnijih raketnih sistema koji stručnjaci opisuju kao 'noćnu moru generala NATO-a', postala je definitivna nakon odluke Hrvatske da nabavi američke balističke rakete dometa do 300 kilometara. Prema saznanjima Informera Srbija neće platiti tržišnu cijenu S-300. - Putin je obećao tu pomoć u slučaju ozbiljne prijetnje NATO-a. Nabavka i instaliranje S-300 neće ni slučajno značiti da se Srbija svrstava u neki vojni blok ili savez. Naša zemlja mora da se naoruža kako bi sačuvala vojnu neutralnost – što podrazumijeva da moramo biti dovoljno vojno moćni da odvratimo svaku moguću provokaciju ili agresiju - tvrdi neimenovani izvor. I premijer Vučić je nedavno rekao da Srbija ne može mirno promatrati kako se neki u neposrednom okruženju naoružavaju balističkim raketama. http://www.jutarnji.hr/odgovor-na-hrvatsko-naoruzavanje-putin-je-spreman-u-najkracem-roku-srbiji-isporuciti-dva-raketna-sustava-s-300/1495229/ @@Милан Ракић, Како гледаш на ову вест, и то са хрватског медија? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Они се позивају на портал србијаданас... А новине ко новине, или гањају тираж или штанцају кликове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука