Jump to content

o agencijama za bracno posredovanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Мислим да то није проблем ако се двоје заволе. Ако је само ради продужења врсте или не знам због чега- то је онда чиста глупост и промешена инвестиција. Кажем инвестиција- чуо сам да се услуге дебело наплаћују.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Упозорење: у овој теми није писано већ више од 120 дана.

Уколико нисте сигурни да желите да одговорите, размислите о покретању нове теме.

Nije loše da se ponovo malo prodiskutuje o ovome  319.gif .... Interesantno  :) ....

Подели на овим сајтовима

Постојала у Нишу једна агенција за брачно посредовања коју је водила једна жена из Цркве. Агенција је спајала само заинтересоване за брак.  И да, што је најбитније, госпођа која води агенцију добила је благослов тадашњег Епископа Нишког а садашњег Патријарха Српског Иринеја за тај свој рад. Да ли агенција и даље постоји или не - то не знам, нисам их видео скоро на телевизији.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Šta ti znači ovo zainteresovane za brak? Nećeš u brak ući nezainteresovan  :) ....

319.gif

Kako se zove agencija?

Не сећам се како се зваше.

Ово за незаинтересоване; Била је једном на телевизији та госпођа (тада сам и чуо да има благослов а знам је из Цркве од раније) и онда је објашњавала шта то значи. То значи да не пружају услуге онима који траже викенд или холидеј партнере а тога има.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Наши стари су се путем наводаџилука и родитељског договора спајали. Код племићких породица такође имамо бракове у којима се зна због чега неки принц треба да се ожени принцезом из неке краљевске куће.   :)

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• 5 years later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

ljubav je najveća hrišćanska vrlina a srodne duše su srodne duše bez obzira na kulturološke razlike... Prijateljica je pronašla muža Nemca preko agencije BalkanDate Agency koja je lokalni partner platforme www.svadba.com i to je jedan od najskladnijih brakova koje znam... Zašto ne pronaći ljubav na bilo koji način pa možda baš preko agencije...  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...