banana Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 sta mislite,da li je hriscanski traziti bracnog druga preko agencije? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2010 21 vek je pa svako neka se snalazi na nacin kako moze ,mora ili ume Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Мислим да то није проблем ако се двоје заволе. Ако је само ради продужења врсте или не знам због чега- то је онда чиста глупост и промешена инвестиција. Кажем инвестиција- чуо сам да се услуге дебело наплаћују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Упозорење: у овој теми није писано већ више од 120 дана. Уколико нисте сигурни да желите да одговорите, размислите о покретању нове теме. Nije loše da se ponovo malo prodiskutuje o ovome 319.gif .... Interesantno .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Постојала у Нишу једна агенција за брачно посредовања коју је водила једна жена из Цркве. Агенција је спајала само заинтересоване за брак. И да, што је најбитније, госпођа која води агенцију добила је благослов тадашњег Епископа Нишког а садашњег Патријарха Српског Иринеја за тај свој рад. Да ли агенција и даље постоји или не - то не знам, нисам их видео скоро на телевизији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Šta ti znači ovo zainteresovane za brak? Nećeš u brak ući nezainteresovan .... 319.gif Kako se zove agencija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Šta ti znači ovo zainteresovane za brak? Nećeš u brak ući nezainteresovan .... 319.gif Kako se zove agencija? Не сећам се како се зваше. Ово за незаинтересоване; Била је једном на телевизији та госпођа (тада сам и чуо да има благослов а знам је из Цркве од раније) и онда је објашњавала шта то значи. То значи да не пружају услуге онима који траже викенд или холидеј партнере а тога има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 0102_laugh to.... Ih ja dok skontam treba mi sat :cheesy: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Наши стари су се путем наводаџилука и родитељског договора спајали. Код племићких породица такође имамо бракове у којима се зна због чега неки принц треба да се ожени принцезом из неке краљевске куће. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
staimamagazin Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 ljubav je najveća hrišćanska vrlina a srodne duše su srodne duše bez obzira na kulturološke razlike... Prijateljica je pronašla muža Nemca preko agencije BalkanDate Agency koja je lokalni partner platforme www.svadba.com i to je jedan od najskladnijih brakova koje znam... Zašto ne pronaći ljubav na bilo koji način pa možda baš preko agencije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука