Aquilius Cratus Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Ne vole zene muskarca sa parama, bar ne nuzno, ali vole jedan odredjeni stav i nacin delovanja koji muskarci zauzimaju kad se nema para. Naravno taj stav ne sme biti kuknjavacki, kriminalisticki ili boze sacuvaj politicarski. Снежана and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Jes', jedan par koji znam se upoznao preko Tagalicious app-a na Fejsbuku i to su nam priznali tek nakon duzeg vremena Овде у Оландији се клинци готово ускључиво мувају преко Тиндера. Углавном само због се'са, али ту и тамо се понека озбиљнија веза оствари. Имамо једну другарицу из Мексика која путује светом, скупља материјал за мастер тезу (о томе како изгледа кад једна девојка од 25 година путује сама светом без пара, углавном ауто-стопом) и секса се само тако. Такође користи Тиндер. Била је скоро овде па сам видео како то функционише. Региструјеш се, отвориш апликацију и упишеш шта волиш, да ли женске или мушке, који распон година итд. Након тога ти се, један по један, појављују сви они који у кругу од не знам колко километара користе апликацију, а одговарају опису. И ти онда ставиш ”like” или прескочиш. Друга страна никад не зна да је прескочена, али не зна ни да је ”лајкована” осим ако не ”лајкује” исту особу. Тада обоје добијају нотификацију и могу да почну да ”четују”. У року од одма су у кревету. Сад ће то и у Србији да заживи, ако већ није... Aquilius Cratus and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Овде у Оландији се клинци готово ускључиво мувају преко Тиндера. Углавном само због се'са, али ту и тамо се понека озбиљнија веза оствари. Имамо једну другарицу из Мексика која путује светом, скупља материјал за мастер тезу (о томе како изгледа кад једна девојка од 25 година путује сама светом без пара, углавном ауто-стопом) и секса се само тако. Такође користи Тиндер. Била је скоро овде па сам видео како то функционише. Региструјеш се, отвориш апликацију и упишеш шта волиш, да ли женске или мушке, који распон година итд. Након тога ти се, један по један, појављују сви они који у кругу од не знам колко километара користе апликацију, а одговарају опису. И ти онда ставиш ”like” или прескочиш. Друга страна никад не зна да је прескочена, али не зна ни да је ”лајкована” осим ако не ”лајкује” исту особу. Тада обоје добијају нотификацију и могу да почну да ”четују”. У року од одма су у кревету. Сад ће то и у Србији да заживи, ако већ није... Nova sala u geek kulturi na sopstveni racun. Geek #1 : El 'bavas nesto? Geek #2: Jok more. Al pisem algoritme za brz se's, razvaljujem. Juanito, DankaM and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Jedna lepa japanska poslovica: Odnos muža i žena treba da je kao odnos ruku i očiju: kada ruke bole, oči plaču; a kada oči plaču, ruke biršu suze. Paradoksologija, Џуманџи, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Pa, kultura "muvanja" se menja. Dodje mu nekako i logican sled taj Tinder. Pokazao mi moj 24-godisnji brat od tetke, kaze da je popularno kod njih, na N.Zelandu. Meni nije bas bliska ta ideja upoznavanja preko interneta, ali ok, sto da ne. Ipak, i Pouke.org imaju svoj poddeo za upoznavanje. Mozda bi trebalo razmisliti o prebacivanju u aplikaciju za smartfonove "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Meni nije bas bliska ta ideja upoznavanja preko interneta, ali ok, sto da ne. Previse uvrnuto (jer je apsolutno sve drugacije uzivo). Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Ima i kod nas. Jedna putujuća feministkinja iz SAD organizovala dejt preko Tindera u Beogradu i - zbrisala prepadnuta navalentnošću posle 5 minuta. Kada nam je pričala, mi (iz odavle) kolektivno ocenismo da je u pitanju bio sasvim uobičajen srpski muškarac, ništa specijalno zastrašujuće Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 . Jedna putujuća feministkinja zbrisala prepadnuta navalentnošću posle 5 minuta. Е,ајд мајке ти објасни нам како се стартује феминистикња, а да то у њеној глави не изледа као навалентност ?! feeble, Плутон, Фидер and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Е,ајд мајке ти објасни нам како се стартује феминистикња, а да то у њеној глави не изледа као навалентност ?! Претворио сам се у виртуелне уши. Зосима and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Е,ајд мајке ти објасни нам како се стартује феминистикња, а да то у њеној глави не изледа као навалентност ?! Претворио сам се у виртуелне уши. Ovde je problem bio kulturni, ne ideološki. A feministkinja se startuje kao bilo koja žena prema kojoj imaš poštovanje kakvo imaš prema bilo kom ljudskom biću koje nije učinilo ništa grozomorno da to poštovanje izgubi. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Ovde je problem bio kulturni, ne ideološki. Па то ми баш и није јасно јер та ”навалентност” уопште није одсутна код многих америчких мушкараца. Ајде да је та дошла из неке од ових северних европских земаља у којима мушкарци више не смеју ни да писну, а камоли да покушају да флертују, па да разумем. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 A feministkinja se startuje kao bilo koja žena prema kojoj imaš poštovanje kakvo imaš prema bilo kom ljudskom biću koje nije učinilo ništa grozomorno da to poštovanje izgubi. Е неће да може...да се феминисткиња бори за поштовање права било ког људског бића,па да се на исти начин и приступи,али собзиром да заиста имају грозоморна убеђења,да су само жене угрожене, из принципа ми је нећемо ни стартовати , а о кити цвећа може само да сања... Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 из принципа ми је нећемо ни стартовати Проблем је што углавном не знаш да је феминисткиња док је не стартујеш, а тад је већ касно. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Па то ми баш и није јасно јер та ”навалентност” уопште није одсутна код многих америчких мушкараца. Mozda Srbi zure sa fizickim kontaktom (mislim na dodirivanje nadlaktice i ramena). Kad je nesto od ta 2, uvek kao "drugarski", odma' znam koliko je sati. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Mozda Srbi zure sa fizickim kontaktom (mislim na dodirivanje nadlaktice i ramena). Kad je nesto od ta 2, uvek kao "drugarski", odma' znam koliko je sati. Ма дивљаци и примитивци! Надамо се да ће јачањем феминистичког покрета једном достићи ниво просвећеног западног џентлмена... -Владимир- and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука