Иван ♪♫ Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Закључили смо, сада и да закључамо тему. gde su admini kad ti najvise trebaju Mилена КШ and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Da, grozim se narodnjaka, sta ti nije jasno? Imas losa iskustva s nasim devojkama inace? ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Не разумем како људи могу да се грозе било које музике, или неке уметности уопште. Ја народњаке (не знам шта тачно ти подразумеваш под тим, ал' ајде) не слушам, нити сам их слушао, јер су ми досадни и незанимљиви, али не разумем зашто бих их се грозио. Једноставно не слушаш и то је то... Naravno da se moze groziti primitivnih teheranskih prepeva na Srpski i to svako ko iole cuje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Izvinite sto ovako upadam,ali koja su to nerealna ocekivanja ? Sta je tu nerealno ? Mislim, ne znam . Realno je da svako ocekuje da se uda ili ozeni iz ljubavi ...Ili je to nerealno zanosenje ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Nerealna očekivanja su npr. očekivanja, koja ima sićušan momak, koji se zaljubio u krupniju devojku , You were saying...? Juanito, Neša_, Несташна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 @@Aquilius Cratus, Они са толко пара су изузетак Juanito, Neša_, Зосима and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 @@Aquilius Cratus, Они са толко пара су изузетак Nesto mi govori da je Piter i pre 2011. bio skoro jednako popularan medju zenama kao i lik koga tumaci u seriji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Nesto mi govori da je Piter i pre 2011. bio skoro jednako popularan medju zenama kao i lik koga tumaci u seriji. И тад је имо пара. Глумом се бави сто година, него углавном имао неке епизодне улоге до сад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 koja ima sićušan momak, koji se zaljubio u krupniju devojku Mislis -mrsavko se zaljubio u neku puniju devojku ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Realno je da svako ocekuje da se uda ili ozeni iz ljubavi ...Ili je to nerealno zanosenje ? Postaje nerealno zato sto nismo spremni da se zauzmemo za sebe i ono sto zelimo. Msm, svako od nas (moze da) kaze "ocekujem da se udam/ozenim iz ljubavi", ali je retko ko spreman da ljubav (onakvu kakvu ocekuje!) zapravo i pruzi. Sto ne znaci da je ta ljubav koju zelimo da damo i dobijemo nerealna usled "prevelikosti", "presavrsenosti", vec da se plasimo smrti. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Dobro je onda da su retke devojke koje su vece od mene. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Mislim na sve moguće varijante, gde je devojka poveća u odnosu na momka koji joj se udvara. Ili obrnuto ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Bila je sad emisija na RTS na ovu temu. Jedna gospodja ili gospodjica je rekla da je brak stvar ekonomije a ne ljubavi. Mislim da je to tačno. Svi su ljudi isti samo svoje želje i interese afirmišu u zavisnotsti od svojih mogućnosti. Siromašni ljudi u braku su mnogo tolerantniji, jer je brak zajednica koja im omogućava biološki opstanak. U bogatijim sredinama materijalna situiranost kupuje slobodu izbora pojedincu, sve ono što siromašan potiskuje bogatiji može da afirmiše. Ista priča kao i sa autom, bogatiji kupac je jako zahtevan kod dodatne opreme, boje i kvaliteta kože na sedištu, boje automobila, felne itd...kada imaš 1000e za auto takve stvari ti i ne padaju na pamet. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Npr. udvaraš se nekoj devojci. Samo njoj i ona to zna. Druge te ne interesuju, a to je njoj već čudno. Skoro sam razgovarala sa prijateljem o ovome. Potpuno netacno, potpuno. Niko danas nema jednu "opciju", niko nece da ceka, da se udvara samo jednoj osobi, nego ima vise ljudi sa kojima pokusava nesto (pa "gde uspe", a "ako neces ti, ima ko(ja) hoce"), zasto bi iko ulagao sebe u nesto nesigurno? Zato sto se plasimo. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Bila je sad emisija na RTS na ovu temu. Jedna gospodja ili gospodjica je rekla da je brak stvar ekonomije a ne ljubavi. Mislim da je to tačno. Svi su ljudi isti samo svoje želje i interese afirmišu u zavisnotsti od svojih mogućnosti. Siromašni ljudi u braku su mnogo tolerantniji, jer je brak zajednica koja im omogućava biološki opstanak. U bogatijim sredinama materijalna situiranost kupuje slobodu izbora pojedincu, sve ono što siromašan potiskuje bogatiji može da afirmiše. Ista priča kao i sa autom, bogatiji kupac je jako zahtevan kod dodatne opreme, boje i kvaliteta kože na sedištu, boje automobila, felne itd...kada imaš 1000e za auto takve stvari ti i ne padaju na pamet. Dejane , nije sve tako crno belo . Kako da opstanu u braku ako se ne vole ? Zar bas niko na forumu ne veruje u ljubav ? Иван ♪♫, Џуманџи and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука