Anika Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Evo jedne Ruskinje ocaravajucih ociju za nase drage forumase: http://www.24sata.rs/ova-ruskinja-ima-prelepe-oci-ali-i-takvo-telo-da-necete-verovati-da-je-njeno/20634 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 ma ko ce tebi ugoditi! tebi se smuci na sam pomen zenskog pola... i danas neka crna macka presla preko tvog puta? more slušaj ti, nemoj na mene da projektuješ svoje frustracije to ko ovde ima frustracije se vidi po onome što pišeš: Jao, krenuli smo sa inozemstvom... Devojke, mogle bismo i mi da upoznajemo strance, ovi nasi su ionako smotani i nesposobni za zivot, cast izuzecima! Pa po pricama nekih devojaka, nisu lose prosle sa strancima, cuvaju ih kao malo vode na dlanu. Sto se cesto ne moze reci za nase momke. Ali dobro, d®uga prica... govoriti za jedan narod da je u bilo kom smislu loš je oblik rasizma, i to ni manje ni više nego za svoj rođeni narod! Pa ako ti se ne sviđa izvolte mlada damo nađite neki bolji narod. Ali znaj da si od istog korena. A i ti stranci kojima se diviš nisu ni pametniji ni lepši ni ništa, samo imaju više para, ako su sa zapada, ako nisu onda ni toliko. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Не знам зашто ми ово паде на памет, али ћу ипак копирати. Не може да шкоди... ВАСИЛИЈЕ: Добро јутро желим, мајсторице. ФЕМА: Каква је ово свиња? (Чепећи се.) Драги мој, где си ти тај епикет научио да у собу ноблеса уђеш без куцања, без компламента? Знаш ли ти да могу таки на пединтере повикати да те чак на сокак истерају? ВАСИЛИЈЕ: Ја не знам шта ви говорите, мајсторице. ФЕМА: Рифтик, рифтик, он неку мајсторицу тражи. ВАСИЛИЈЕ: Шта је то? Евице, шта је твојој матери? ФЕМА: Драги мој, ово није Евица, ово је фрајла мамзел. Код ноблеса се не говори ти, него милостива госпођа. ВАСИЛИЈЕ: Забога, где сам ја? ФЕМА: Ти си кућу помео, драги мој. Ти си може бити тражио просте људе, па си дошао код ноблеса. ВАСИЛИЈЕ: Та ја нисам луд, колико сам пута долазио док де још и покојни мајстор живео. ФЕМА: Рифтик, опомињем се, кад је хтео за пединтера стати. ВАСИЛИЈЕ: Какав пединтер, кад сте ми обећали Евицу? ФЕМА: Шта, мамзел теби обећала? То је грубијанство. Јокан, Јокан, кумте писли хер, вирфте грубијана хинауз. ВАСИЛИЈЕ: Та немојте се шалити, мајсторице него ја сам дошао да питам какве ћемо хаљине за Евицу. ФЕМА: (подбочи се): Молим те, кажи ми, с ким мислиш ти да говориш? ВАСИЛИЈЕ. Зар ви нисте Фема, покојног мајстор-Пере опанчара жена? ФЕМА: Ја опанчарова жена, у ови 'аљина опанчарица? Ах, саме даске морају од жалости плакати! ВАСИЛИЈЕ: Али забога, колико сте ме пута назвали вашим зетом? ФЕМА: Ти мој зет, с овим издртим лактовима? Сад ће ме сместа грозница ухватити. ВАСИЛИЈЕ: Али забога, мајсторице ... ФЕМА: Та триста те врага однело, нисам ти ја никаква мајсторица... Таки ми се вуци испред очију, немој ми смрадити собу с твојим 'аљинама. ВАСИЛИЈЕ: Слатка мајсторице ... ФЕМА: (ухвати га за руку): Марш из моје куће, тражи мајсторице код твога оца, а не код ноблеса. ух! (Наједанпут га пусти.) Ух! усмрадила сам руку! (Дува у руку, па је после брише марамом.) Сад је морам три дана прати, док је опет у ноблес доведем. ВАСИЛИЈЕ: Мајсторице, то није лепо од вас. ФЕМА: (полети на њега, па се опет тргне): Вуци се, кад ти кажем, из моје куће, или ћу таки пандуре дозвати. ВАСИЛИЈЕ: Нисам се надао да ћете ме с пандури терати. ФЕМА: С пандури, дакако, с пандури се терају они који чест ноблеса дирају. (Евици) Шта си стала, те га не тураш из собе. ЕВИЦА: Али, слатка мајко, ово је наш Васа. ФЕМА: Наш Васа, паорска траго! Хоћеш да се љубиш с њиме? (Василију) Напоље се вуци! ВАСИЛИЈЕ: Забога, мајсторице, имате ли душе? ФЕМА: (пође, па се тргне): Ух, што не смем да му се приближим, да га сама истерам. Али чекај, безобразник! (Узме лепезу, па га почне с њом турати.) Напоље из моје куће! ВАСИЛИЈЕ: Слатка мајсторице, само још једну реч. ФЕМА: Кест машир, марш! (Истура га.) Безобразник један, опоганио ми лепезу. Сад је морам поклонити Анчици. ЕВИЦА: Ах! ФЕМА: А шта ти ту уздишеш? Паорентино, повела си се за којеким, па и не гледаш шта је нобл. На мене гледај, ако мислиш да штогод буде од тебе, а не на којекакво ђубре. Данче*, feeble, Лапис Лазули and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Ах, типична новокомпонована градска дама. Грози се дрвосеча и народске музике. Da, grozim se narodnjaka, sta ti nije jasno? Imas losa iskustva s nasim devojkama inace? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Не знам зашто, да ли ми је утисак варљив ел јок, ал све нешто мним да се с оне стране (А)ника крије једна мала суптилна префињена спонзоруша, такорећи спонзорушица. ne, nego je to ono ,,uvek je drugi kriv", oće savršenog, a savršen znači ne vrlinu, jer istina boli, već da ne smeta, da ne žulja dragin karakter, da ne kontrira, ne replicira, klima glavom, izvinjava se, ali - da je muškarčina! A ona kako hoće. Eeeeeeeee, malo morgen! Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 grube mu sake oce voda d'iscuri Pardon sto se ubacujem,inspiracija me naterala ne bih ja nikad i moje su ruke grube i žuljave od celoživotnog držanja za šipke u autobusima znaš kakve muževne ruke imam Драшко, Juanito, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Da, grozim se narodnjaka, sta ti nije jasno? Imas losa iskustva s nasim devojkama inace? Није ми јасно како си ти онда ”наша” девојка? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Кад смо код теме и народњака... Данче*, feeble, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Ц, ц, ц Мирославе ... ништа без златни зуб, карирани стољнаци и лимене пиксле Човек Жоја, Juanito, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 i moje su ruke grube i žuljave od celoživotnog držanja za šipke u autobusima znaš kakve muževne ruke imam facenew22222222 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 E pa dovidjenja. Vrlo sam iznenadjena kolicinom hejta sa Snezanine i Juanove strane. Ne zelim da me vise trujete, tako da adio! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Могу да иду у све земље Јужне Америке и већина може у шенген зону до три месеца као и ми. Знам још да са колумбијским можеш без визе у Русију и Турску, али не и у Србију. Што разумем, ипак смо ми велесила. A, 'ел може из Србије у Колумбију ? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Па што не кажеш сестро слатка, ево само за твоју душу. Овом песмом су ми Цигани (да не кажем Роми) неколико пута исцедили новчаник... Човек Жоја, Плутон, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Da, grozim se narodnjaka, sta ti nije jasno? Imas losa iskustva s nasim devojkama inace? Не разумем како људи могу да се грозе било које музике, или неке уметности уопште. Ја народњаке (не знам шта тачно ти подразумеваш под тим, ал' ајде) не слушам, нити сам их слушао, јер су ми досадни и незанимљиви, али не разумем зашто бих их се грозио. Једноставно не слушаш и то је то... Sanja Т., ИгорМ, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 E pa dovidjenja. Vrlo sam iznenadjena kolicinom hejta sa Snezanine i Juanove strane. Ne zelim da me vise trujete, tako da adio! Аники де ћеш? Ма ово је све само игра, видиш да се тема отела контроли ко неки мутант Mилена КШ, Juanito and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука