Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Iskreno, i ja sam gledala da mi supružnik bude neko sa kime želim da imam seksualne odnose i gajim decu. Za sve drugo - intelektualne razgovore, recimo - odlično služe prijateljstva. Svidja mi se opis. Da nalepim formulaciju: trazim lepog i zgodnjikavog prijatelja. *winks* Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Ајде да узмемо да је ова дискутабилна изјава тачна. Шта спречава те жене да зараде свој новац, уместо да се некоме накаче на грбачу? Kako šta? Pa daleko je lakše "nakačiti se na grbaču" nego "saviti grbaču" i raditi. Neša_ and Ronald је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Tacno i Kisu jednom rekose Pigeon i Jeremic da bi dobio jedan iz srpskog, ali tema je o ocekivanjima i sexu. Gramaticke i pravopisne greske se desavaju na ovim temama, mada mene iskreno briga za greske. Мислио сам на промашену тему, а не на граматичке грешке. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Мислио сам на промашену тему, а не на граматичке грешке. Izvini Bane, nisam shvatio napisano http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Kako šta? Pa daleko je lakše "nakačiti se na grbaču" nego "saviti grbaču" i raditi. Od žena se očekuje da se posvete deci i porodici, a od muškaraca da zarađuju za porodicu. Devojčice se spremaju da se dobro udaju, a dečaci da dobro zarađuju. Žene u proseku manje zarađuju i kada rade isti posao, a često ih ne žele zaposliti jer će se udati i roditi decu. Kada se to desi, one koje su zaposlene obično zbog društvenih i porodičnih očekivanja zaista imaju veće opterećenje kod kuće i manje se mogu posvetiti poslu. To dalje vodi tome da se žene manje zapošljavaju i manje zarađuju i da im se stoga govori da, ako žele porodicu, moraju da nađu nekog ko će toj porodici dati "sigurnost". Kokoška ili jaje? Začarani krug. Kada bismo dekonstruisali rodne uloge, ali i ukrotili kapitalizam kakav se bar ovde i sada osilio, za par generacija ne bismo postavljali ovakva pitanja. Дидим and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Od žena se očekuje da se posvete deci i porodici, a od muškaraca da zarađuju za porodicu. Devojčice se spremaju da se dobro udaju, a dečaci da dobro zarađuju......... Moj komentar se odnosi na drugu vrstu žena. Žene koje si ti opisala (domaćice) imaju "rudarski" posao (ono što it nabroja). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Oni muškarci koji tvrde da su žene za decu i porodicu kao nežnije, slabije, i manje intelektualno i poslovno sposobne, ali istovremeno se bune što žene biraju finansijski obezbeđene muškarce, skaču sami sebi u usta. Osim ako ne žele da im porodica kupi nevestu koja nema nikakvo pravo izbora čim se "zamomče". Za neke MRA stvarno mislim da to otvoreno priželjkuju. Дидим and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Šta znači "MRA" ? Men's Rights Activists. Smatraju da su prava muškaraca ugrožena jer patrijarhat realno ugrožava i muškarce - ali ne krive patrijarhat, već zle žene. Ima među njima mnogo mladih dečaka koji smatraju da su im prava ugrožena najviše time što nemaju onoliko seksualnih partnerki koliko smatraju da im kosmos duguje. Neša_ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Iskreno, i ja sam gledala da mi supružnik bude neko sa kime želim da imam seksualne odnose i gajim decu. Za sve drugo - intelektualne razgovore, recimo - odlično služe prijateljstva. Izvini, ali kako si mogla? Mislim samo to da gledas. Ja takve zene ne kapiram. Imam jednu koleginicu koja se udala za coveka sa osnovnom skolom. Ne znam kako funkcionisu, ali rekla bih po njenom ponasanju da je duboko nezadovoljna, jer redovno prosipa svoje frustracije na poslu. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Izvini, ali kako si mogla? Mislim samo to da gledas. Ja takve zene ne kapiram. Imam jednu koleginicu koja se udala za coveka sa osnovnom skolom. Ne znam kako funkcionisu, ali rekla bih po njenom ponasanju da je duboko nezadovoljna, jer redovno prosipa svoje frustracije na poslu. Osoba sa kojom ja želim da imam seksualne odnose i gajim decu treba meni da bude privlačna, ali i da bude stabilna, psihički zdrava, otvorenog uma, poštena i dobra. To baš i nije samo. (Trudim se da se izrazim precizno, te namerno nisam čak nigde rekla ni da sam samo to gledala.) Nisam gledala obrazovanje - to je formalnost - ali za gajenje dece jeste bitna otvorenost uma i sposobnost kritičkog mišljenja, što ne mora nužno nikakve veze da ima sa obrazovanjem. Ali seksualna privlačnost jeste bitan faktor za brak. Nisam odabrala monaštvo. Nema mnogo muškaraca koji me privlače, a puno prijatelja imam oba pola sa kojima mogu da pretresam razne "intelektualne" teme. Pa se opet niko od nas ne razume 100% ni sa kim. Moj muž i ja se dobro razumemo ljudski (i društveno-politički ), a manje je bitno da li ga se dojmi svaki članak koji pročitam ili napišem. Јелена011, Никола Поповић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Osoba sa kojom ja želim da imam seksualne odnose i gajim decu treba meni da bude privlačna, ali i da bude stabilna, psihički zdrava, otvorenog uma, poštena i dobra. To baš i nije samo. (Trudim se da se izrazim precizno, te namerno nisam čak nigde rekla ni da sam samo to gledala.) Nisam gledala obrazovanje - to je formalnost - ali za gajenje dece jeste bitna otvorenost uma i sposobnost kritičkog mišljenja, što ne mora nužno nikakve veze da ima sa obrazovanjem. Ali seksualna privlačnost jeste bitan faktor za brak. Nisam odabrala monaštvo. Nema mnogo muškaraca koji me privlače, a puno prijatelja imam oba pola sa kojima mogu da pretresam razne "intelektualne" teme. Pa se opet niko od nas ne razume 100% ni sa kim. Moj muž i ja se dobro razumemo ljudski (i društveno-politički ), a manje je bitno da li ga se dojmi svaki članak koji pročitam ili napišem. Ниси ни свесна шта пропушташ. Ништа ме више не ложи него кад у сред игре почне да анализира међумолекулске интеракције. Драшко, Paradoksologija and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Ниси ни свесна шта пропушташ. Ништа ме више не ложи него кад у сред игре почне да анализира међумолекулске интеракције. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 U mom svetu, seksualna privlacnost itekako ima veze sa inteligencijom. Najbolju interakciju sam osetila sa jednim strasnim genijalcem. E sad kako kome. Upoznala sam nedavno jednog decka koji je stvarno lep kao lutka i ne prica lose, ali kad zagrebes malo po povrsini shvatis koliko tu ima rupa i nedostataka. I nema sanse, momentalno sam se ohladila. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 U mom svetu, seksualna privlacnost itekako ima veze sa inteligencijom. Najbolju interakciju sam osetila sa jednim strasnim genijalcem. E sad kako kome. Upoznala sam nedavno jednog decka koji je stvarno lep kao lutka i ne prica lose, ali kad zagrebes malo po povrsini shvatis koliko tu ima rupa i nedostataka. I nema sanse, momentalno sam se ohladila. Znači da je i tebi bitna seksualna privlačnost. Meni je većina ovih novoizmišljenih seksualnih orijentacija prilično smešna, ali možda bi se ti identifikovala kao sapioseksualka Svako od nas ima neke bubice - za nekog je to inteligencija, za mene recimo muzikalnost: nikad nisam imala vezu sa nekim bez sluha. Moj muž ima apsolutni sluh i sjajan je muzičar. Smuvala sam ga posle neverovatne improvizovane solaže na All Along the Watchtower. Svakom svoje. Ali naša šira kultura nepotrebno veliki akcenat stavlja na inteligenciju i obrazovanje, pa ako nas čak to nužno lično i ne privlači, često teško umemo da se otrgnemo od takvih očekivanja i nametnutih kriterijuma. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 U mom svetu, seksualna privlacnost itekako ima veze sa inteligencijom. Najbolju interakciju sam osetila sa jednim strasnim genijalcem. E sad kako kome. Upoznala sam nedavno jednog decka koji je stvarno lep kao lutka i ne prica lose, ali kad zagrebes malo po povrsini shvatis koliko tu ima rupa i nedostataka. I nema sanse, momentalno sam se ohladila. Kakav je to strasan genijalac? Sta bi ti da bude pametan kao Richard Feynman, zgodan kao na primer David Gandy i jos da bude podviznik kao starac Josif Isihasta? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука