Jump to content

SRAMOTNO PISMO PREDSEDNICE HELSINŠKOG ODBORA Biserko molila da Kosovo uđe u Unesko!

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Пишеш писмо некој организацији Уједињених нација како су Срби поред им преко сто срушених цркава и манастира срушили неколико џамија, док су државе које имају водећу улогу у примању Косова у Унеско и којима малтене ти пишеш писмо, у то време бацили 50 000 бомби по свима нама и притом ширили говор мржње. 

Поред тога, не знам по каквим животним начелима ова госпођа живи али сумњам да би након сто примљених шамара остала уздржана да не узврати. А и ако би случајно узватила неколико, да се покорно извини и понуди новац како би особа могла да поправи фризуру.

Подели на овим сајтовима

Sonja Biserko je luda i najdraze bi joj bilo da Srba ima samo u Uzoj Srbiji a svi ostali da izgube identitet. 

Ali jaka je organizacija njena, kad ja trazim neke podatke vezane za istoriju Srbije ili Bosne uvek letim na njihove izvestaje.

Подели на овим сајтовима

Sonja Biserko je luda i najdraze bi joj bilo da Srba ima samo u Uzoj Srbiji a svi ostali da izgube identitet. 

Ali jaka je organizacija njena, kad ja trazim neke podatke vezane za istoriju Srbije ili Bosne uvek letim na njihove izvestaje.

A s druge strane u Hrvatskoj, Ivan Zvonimir Cicak koji je (bio?) predsednik Hrvatskog Helsinskog Odbora stalno govori da je Oluja legitimna akcija, u kojoj jeste bilo pojedinacnih zlocina. A ova nasa nikad afirmativno nece reci za nasu stranu.

Подели на овим сајтовима

Пишеш писмо некој организацији Уједињених нација како су Срби поред им преко сто срушених цркава и манастира срушили неколико џамија, док су државе које имају водећу улогу у примању Косова у Унеско и којима малтене ти пишеш писмо, у то време бацили 50 000 бомби по свима нама и притом ширили говор мржње.

Well... Seems legit! :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Не треба јој придавати никакву пажњу, али треба макар јавно осудити ове глупости. Овакви ликови су можда и више одговорни за распиривање етничке мржње од нпр. Шешеља и сл.

Тачно, без придавања пажње, потпуно очекивано од ње, урадила је свој редовни "домаћи задатак" и добила 5 из Хелсинкија или већ...

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Поред тога, не знам по каквим животним начелима ова госпођа живи али сумњам да би након сто примљених шамара остала уздржана да не узврати. А и ако би случајно узватила неколико, да се покорно извини и понуди новац како би особа могла да поправи фризуру.

Znam da je jednom cak Natasa Kandic opalila samar Simi Spasicu, coveku koji se bavio nestalim licima sa Kosova samo zato sto je nesto iznervirao. A pokojni Prele (Dusan Prelevic) je jednom definisao problem ovih NVO baba i kako bi se to trebalo resiti, nego nije za forum da se pishe :)

Подели на овим сајтовима

Не треба јој придавати никакву пажњу, али треба макар јавно осудити ове глупости. Овакви ликови су можда и више одговорни за распиривање етничке мржње од нпр. Шешеља и сл.

Ствар је у томе што они који треба њој јавно да одговарају, имају захвалан задатак као да чисте парк од псећих нечистих остатака. Одрадиш друштвено користан посао, чак га квалитетно одрадиш, али те на крају запамте као онога ко чисти го*на по парковима... :(

Подели на овим сајтовима

Znam da je jednom cak Natasa Kandic opalila samar Simi Spasicu, coveku koji se bavio nestalim licima sa Kosova samo zato sto je nesto iznervirao. A pokojni Prele (Dusan Prelevic) je jednom definisao problem ovih NVO baba i kako bi se to trebalo resiti, nego nije za forum da se pishe :)

Стварно, већи медијски публицитет и масовнију реакцију јавности добијају окупљених 10 жена у црном, него Шешељеве конференције за штампу и 10.000 људи на Тргу Републике...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...