Jump to content

Nemam vise snage da pisem protiv gluposti balkanskih naroda

Agnostik

Препоручена порука

Dosadilo mi je pisati protiv gluposti Deretica. 

Dosadilo mi je da pisem protiv gluposti Muslimana (naprimer da nema Srba u Bosni pre 19. veka). Kao sto ovi klonovi tvrde. https://hamdocamo.wordpress.com/2012/10/25/prof-dr-muhamed-filipovic-svi-ljudi-na-prostoru-bosne-su-u-etnickom-smislu-bili-bosnjaci/#comment-722. 

Ima tekst http://wwwg.uni-klu.ac.at/eeo/Bosnien_Osmaneniz 1830 koji spominje Srbe u Bosni koliko hoces. 

Ne mogu da se borim protiv teorija zavera Vuka Karadzica bilo od Srba, Hrvata, Muslimana ili Crnogoraca. 

Ne mogu vise da se raspravljam za Dukljanima. 

Ljudi verujte u gluposti koji hocete stvarno ne mogu vam nista da objasnim. Ljudi veruju sta hoce. Kakvi izvori, dokazi kakvi bakraci. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ali mi je fokus na istoriji balkana. 

Vidim da zivis u Austriji, pa se verovatno druzis sa svima koji su tamo iz balkana.

Moj ti je savet da napises jedno 4 razlicite istorije, za svaki narod ponaosob i da vadis tekst po potrebi u zavisnosti sa kim trenutno pijes pivkana ili kafu.

Uzmi tamo neke datume, malo ukrasi, niko nece primetiti.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Šta bi tek kod nas, ovdje naši Velikomoravani pišu da su Rusi, Vikinzi, Švedi, Norci, Islandjani i Eskimaci sjeverni Moravani ustvari, Švabe, Francuzi i Španjelci Moravani zapadni, Italijani, Srbi, Bugari, Grci, Egipćani i Sirci, Arapi, Iračani itd. Moravani južni a Uzbekistanci, Tadžikistanci Indijci, Iranci, Pakistanci, Kinezi i Japanci Moravani istočni a sveti Ćirilo i Metodije takodjer Moravani jer su porijeklom iz Soluna što je ustvari Morava južna.

https://youtu.be/RYiescg7Szc

Подели на овим сајтовима

@@Agnostik, опседнутост сопственом националном/расном историјом може да буде и знак поремећаја личности и кад расправљаш о историји са неким, обавезно изокола провери да ли њега занима ИСТОРИЈА (тј. колико зна о историји неког другог негде другде) или искључиво историја сопственог народа или расе. Ако је у питању ово друго, постоји велика вероватноћа да улазиш у расправу са ментално поремећеном особом... Веруј ми да би ти паметније било да саватаваш јеховисте и покушаваш да их убедиш да пређу на православље, него са таквима да се расправљаш.

И ту нисмо ни ми цвећке, само имамо ту срећну околност да нам ставови мање одударају од истине него ови које си побројао...

Подели на овим сајтовима

Придружујем се Агностику.

Дошао сам на овај форум са жељом да вас просветлим, да вас научим нечему како не бисте остали у незнању... Али авај мени, узалуд труд мој!

Подели на овим сајтовима

Веруј ми да би ти паметније било да саватаваш јеховисте и покушаваш да их убедиш да пређу на православље, него са таквима да се расправљаш.

To tek nema šansi.Njima kula iz Bruklina ispira mozak. 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Придружујем се Агностику.

Дошао сам на овај форум са жељом да вас просветлим, да вас научим нечему како не бисте остали у незнању... Али авај мени, узалуд труд мој!

hahaha :) ali i ostao :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...