елТорнеро Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 9 минута, Рапсоди рече Рекао само име, а презиме ја прочитала у уговору.... Знам, мало сам режирао, чежња за спектаклима. Један очев познаник је носио надимак "Кењац", због стакленог ока које је имао. Кењцима смо у чаршији звали кликере. Разне су асоцијације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 6 минута, Рапсоди рече Али зато бабе ....БОЖЕ САЧУВАЈ, Милојка, Љепосава, Стојисава, Станисава,Миломирка.... моја рођена још и има онако нормално прихватљиво.... Надам се да се шалиш, не видим по чему би била неприхватљива имена; Миломир, Станисав, Стојисав, Љепосав, Милојко... када волиш кога и име му волиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 Деда се звао Атанас и славио је сваке године светог Атанасија Великог као имендан. Жика and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 Zavolela sam svoje ime. Ime su mi dali kumovi po nekom pokojnom dedi. Sta da vam kazem vise o tome. Ne smeta mi ni kada me zovu Miki. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Мој чукундеда је био Вучић, и онда се чудите што се прсим, да не кажем нешто грубље. Значи, молим вас, чукундеда! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука