Зосима Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Што се тиче самог случаја "on your knees" то је обична фарса и лакрдија...90% мушкараца би на тај гест ,онако у зезању,слично прокоментарисало,а овај несретник је имао ту несерћу,да га снимим камера... Еј бре,да је неко у овој земљи смењен зато што не зна свој посао,довео земљу до пропасти,па да кажеш ,браво за смену,него за овакве глупости,прави се циркус... Он а и Вучић,да су имали образа и части,урадили би ово после оне погибје у хеликоптеру... Јелена011, feeble, Кратос and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 @@Volim_Sina_Bozjeg, мене искрено понашање овог гмаза није изненадило, али не знам зашто сам се запрепастила када је врли нам премијер изјавио да он нема решење кадровско како би заменио Гашића, човек је незаменљив. Vidiš ovo je odlično pitanje. Zaista tvrdim da će Vučić pustiti niz vodu svakog pa i svog brata ako to može da pomogne isključivo njegovom ličnosnom rejtingu. Čovek je autokrata, koji pokušava da bude i Otac i Sin i Duh Sveti. Dakle zaista ti kažem a za razliku tragično nastradalih u helikopteru, ovde ništa nije mogao da krije i da oblikuje po svojoj volji, pri tom i prevariti samog sebe (jer ima žensko dete pa mu se muti razum) za razliku od pada helikoptera, jer je on sam dakle predsednik v, Aleksandar Vučić je uveo u ministarstvo spasilačke akcije. Helikopter iako gašićev zahtev, jeste ustvari delo Aleksandra Vučića, jer je on sam uveo takav manir u rad vlade i ministarstava. I ne samo manir, nego je to izričito usmeno i zahtevao, jer šta ima koj moj da stoje tamo negde na vojnom aerodromu helikopteri i skupljaju paučevinu. Ne bi smeo više i sve ovo su moje špekulacije pa ko voli nek izvoli. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Ma i da ga smijeni, nema tu neke vajde, opet ce postaviti nekog potrcka koji se nece nista pitati. Gasica ce ugurati ne neku manje javnu poziciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 @@Зосима, Вучић да има образа и части, не би никад ни дао место министра овом блавору. Милан Ракић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Neke žene su sa oduševljenjem prihvatile ovaj Vučićev potez.Juče jedna koleginica mog prijatelja reče svaka mu čast.On štiti dostojanstvo svih žena. Плутон, feeble, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Јелена011, Paradoksologija, Manolis and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Нема се речи за овакве ствари....сваки Божији дан се сетим оног 5.октобра и угушим се у осећају разочарења....То ми је био један од лепших дана у животу и веровала сам некако да ће бити боље,једноставно сам веровала. И сад опет,осећам дубоко понижење као и деведесетих,само што више нисам гладна као тада што сам била и моја деца нису,Хвала Богу али зато много деце јесте,много и много људи је на ивици егзистенције и дубоко сам понижена. И тих деведесетих,када сам са мојом старом јела воде и шећера и тако варала глад и када сам дежурала на улици пријатељу док је обијао продавницу да украде храну за своју млађу браћу и сестре,ја сам чврсто веровала да ће бити боље и сад гледам ово....и потребна ми је лоботомија... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Neke žene su sa oduševljenjem prihvatile ovaj Vučićev potez.Juče jedna koleginica mog prijatelja reče svaka mu čast.On štiti dostojanstvo svih žena. Da se ponavljam Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Добро бре, сви причају о понижавању жена, а нико нас јадне мушкарце не помиње. Зашто?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Добро бре, сви причају о понижавању жена, а нико нас јадне мушкарце не помиње. Зашто?! Muškarci nisu posebno poniženi na način svojestven tome i po osnovu toga što su muškarci. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Muškarci nisu posebno poniženi na način svojestven tome i po osnovu toga što su muškarci. Од куд ти знаш кад ниси мушко? Ја сам доживео понижења од простака женског рода на сличан начин на који и ова новинарка. Простаци су бесполни, њих има свугде. Џуманџи and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Од куд ти знаш кад ниси мушко? Ја сам доживео понижења од простака женског рода на сличан начин на који и ова новинарка. Простаци су бесполни, њих има свугде. Kako su te tačno ponizile - povezivanjem sa nečim što je obično povezano sa ženama? Jesi li se plašio da će te povrediti fizički ako se usprotiviš? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Kako su te tačno ponizile - povezivanjem sa nečim što je obično povezano sa ženama? Jesi li se plašio da će te povrediti fizički ako se usprotiviš? Зашто би ме понизиле повезивањем са нечим што је повезано са женама? Не контам. Па нисам се плашио, не зато што није било реалног разлога за страх јер су у питању биле особе два пута веће и јаче од мене, него просто зато што се у таквим ситуацијама не бојим. Али какве сад везе страх има с овим? Или с оним што је Гашић рекао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Е народе, прича се да је избор за новог војног министра,пао на Мирослава Лазанског ??! Juanito and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Зашто би ме понизиле повезивањем са нечим што је повезано са женама? Не контам. Па нисам се плашио, не зато што није било реалног разлога за страх јер су у питању биле особе два пута веће и јаче од мене, него просто зато што се у таквим ситуацијама не бојим. Али какве сад везе страх има с овим? Или с оним што је Гашић рекао? Ova vrsta poniženja o kojoj govorimo ovde je svakodnevna pojava za žene, a žene se najčešće ne suprotstavljaju svakodnevnim poniženjima često seksualne prirode jer imaju usađen strah od fizičkog nasilja kao krajnje instance. Muškarci se često ponižavaju tako što se na neki način povezuju sa nečim što je obično povezano sa ženama (razne uvrede na račun nedovoljne muževnosti - snage, hrabrosti, odlučnosti - začinjene pominjanjem ženskog polnog organa). Tu je opet na delu mržnja prema ženi i svemu onome što ona predstavlja, a ako muškarac može dokazati da je dovoljno iznad toga, može izbeći poniženje. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука