Arsenija Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Bagdala je veliko naselje ,udaljeno od centra grada... Pesice je gotovo nemoguce bilo gde stici...Stari i bolesni ljudi ne mogu da se spuste do grada i Crkve bez necije pomoci...Plate i penzije su male...da bi se svakodnevno koristio taksi. Kad sam saznala da se gradi crkva ,bila sam veoma srecna...iako ne zivim u Krusevcu,odlicno poznajem grad. Crkva je lepa . Ima ce ko u nju da ide...ne bojte se vi za to... Mozda ce nekad ,kad nas vise ne bude bilo , da nam neko pali svece bas u toj crkvi ... A sto se ordena tice...Ne znam . Ako covek zasluzi,Bog ce da ga odlikuje ... a ovo nase ordenje je zemaljsko...a Bozije je doveka. nana and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Да није у питању министар + орден, не бисте ви дизали прашину. Умете ли ви да се радујте нечему или вам све служи на саблазан? Камо среће, Драганче, да је овде реч о саблазни. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Мени би била саблазан да нпр. по Земуну има цркава за које су као ктитори потписани земунски мафијаши. И више бих волео да се чешће чује да је високи орден СПЦ добила нека бака која уз пензију од 15.000 помаже другима, нека млада мајка што је ипак одлучила да роди иако јој је газда припретио отказом и сл. Не знам да ли новинари непрестано злонамерно преносе, али овако како преносе испада да ова ордења непрестано добијају само Ироди, Кајафе, Вараве... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Мени би била саблазан да нпр. по Земуну има цркава за које су као ктитори потписани земунски мафијаши. Такав конструкт наравно не постоји... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Ko još nije dobio orden nek se javi, još malo pa nestalo! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Ko još nije dobio orden nek se javi, još malo pa nestalo! У дефициту ордења, нађе се (ту и тамо), по неки `заборављени` јероплан и леш од хеликоптера... Плутон and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 И? Да л` је у порти будуће грађевине предвиђено место за макету хеликоптера Ми-8? Мсм, ако неко из Кш има да сведочи?! Дакле, има ли места за остатке хеликоптера? ж.................................. florenntina, feeble, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 И? Да л` је у порти будуће грађевине предвиђено место за макету хеликоптера Ми-8? Мсм, ако неко из Кш има да сведочи?! Дакле, има ли места за остатке хеликоптера? ж.................................. Од оволиког Форума, са најмање 17000 чланова, "сви јунаци ником поникоше", да кажу, да рекну, да сам у заблуди... Да је заправо "Браца Сантос" диван човек, кршћанин надасве, поштењачина (није уопште битан галиматијас гледе његовог образовања.. Тја, па и Председник му је такав...) Да је на концу и наша мајка Црква завредила да такав човек-помогне јој... Покајања, ктиторства или чега год ради... Све лепо и све у реду... Патрија освештао, Гаша & фамили били назочни-домаћини на концу... Можда ми промакло ком је светитељу храм посвећен и да ли спрам димензија има места (потребан је "квадрат" 30*30 метара), да се у порти црквеној постави макета хеликоптера Ми-8 у природној величини... Да ктитора подсећа... И ПОДСЕЋА... feeble, Плутон, NemanjaVa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Да ктитора подсећа... И ПОДСЕЋА... Плутон and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Од оволиког Форума, са најмање 17000 чланова, "сви јунаци ником поникоше", да кажу, да рекну, да сам у заблуди... Да је заправо "Браца Сантос" диван човек, кршћанин надасве, поштењачина (није уопште битан галиматијас гледе његовог образовања.. Тја, па и Председник му је такав...) Да је на концу и наша мајка Црква завредила да такав човек-помогне јој... Покајања, ктиторства или чега год ради... Све лепо и све у реду... Патрија освештао, Гаша & фамили били назочни-домаћини на концу... Можда ми промакло ком је светитељу храм посвећен и да ли спрам димензија има места (потребан је "квадрат" 30*30 метара), да се у порти црквеној постави макета хеликоптера Ми-8 у природној величини... Да ктитора подсећа... И ПОДСЕЋА... Ti pises ono sto i ja pisem. Ne nisi u zabludi, covek nema ni jednu jedinu moralnu vrednost u ovom trenutku. Inace od predsednika pa nadalje svi Crkve grade, a ljudi nema, jer padaju sa neba radi marketinga i vec davno razotkrivenog laznog humanizma. Oni ne posmatraju zivot, onako kako ga ti ili ja posmatramo. Obraz djon a obrve lice na kolateralne stete svojih sopstvenih ludackih podviga. Ministre, da li ste vi potpuno sigurni u vasu strucnost za posao od najvece vaznosti svih gradjana? Napustite ministre mesto koje pripada strucnom licu i nastavite sa gradnjom. A ono sto ja osecam, bolje da ne sudim. 7 zivota samo zbog nestrucnosti, jer da ju je bilo, vi bi zagrmeli i ne bi dopustili nikada nikada, da se menja marsuta, koju je pilot izrekao. Taj helikopter ce vam biti u svakom milimetru Crkve, ste vi ludi, da to zaboravimo? Ima nade i za iskreno pokajanje i casno priznanje, jer Bog ce te ljude ipak primiti na svom dlanu. Ja ne sumnjam da su u Bozjim rukama i ne svetim se, vec vas pozivamo da vi javno kazete sve sto misleci covek vec uveliko zna. Inace Milane ovo sa maketom helikoptera ti i nije tako losa ideja, da se daruje Crkvi. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Ova nesreca ima kljuc. Da je ministar bio strucno lice, vojno obrazovan, potkovan osnovama vazduplohovstva, on nikada nikada nikada, ni zbog koga, ni za sta na svetu ne bi dozvolio da se menja krajnje odrediste koje je pilot izrekao. NIKADA! Милан Ракић and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 GAŠIĆEV SIN: Oče, ti si moja snaga! Kaludjerovic Sreten, Manolis, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 GAŠIĆEV SIN: Oče, ti si moja snaga! Претпостављам да су у СЗ и ЈИ ћошковима предметног дела - "Моји Универзитети"... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Obraz djon a obrve lice na kolateralne stete svojih sopstvenih ludackih podviga. Ima nade i za iskreno pokajanje i casno priznanje, jer Bog ce te ljude ipak primiti na svom dlanu. Ja ne sumnjam da su u Bozjim rukama i ne svetim se, vec vas pozivamo da vi javno kazete sve sto misleci covek vec uveliko zna. Хвала ти Марко! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Да није у питању министар + орден, не бисте ви дизали прашину. Умете ли ви да се радујте нечему или вам све служи на саблазан? Ко се не би радовао новој цркви?! Проблем лежи у лику и делу ктитора. Прво, човек који је крао шаком и капом, који је опељешио прво свој рођени град, а онда је прешао на државу. Плус човек који је одговоран за смрт седморо људи у хеликоптеру. Уопште ме не интересује да ли он тиме хоће да оправда своје грехе. У неком несвесном смислу сигурно. Али, ако човек само овлаш слуша његове изјаве и запажања, онда види да је он све ово урадио јер се то ваља, јер то лепо изгледа а богме и звучи- Гашић ктитор. А проблем проблема је утоме што су готово сви политичари код нас габарита попут Бате Сантоса. Тако да му ни не можеш замерити. О придавању важности и то једино таквима које показује патријарх и са њим у овом случају в. Давид, но комент!! Manolis, Јанко, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука