cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Немој дете да псујеш и мало се смири пред собом,прво,да би могао да разумеш друге. I pretpostavljao sam da ne umes da das komentar na moje tvrdnje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 prave ljudi problem tamo gde ga nema. Ovo je lako resiti kao i sa veronaukom. "Seksi' treba da bude izborni predmet, pa deca liberala neka se igraju 'seksija" a deca zatucanih i primitivnih tradicionalista neka idu negde napolje da se igraju i resen problem А шта ако дођу неке курсаџије ко што рече Рилах. и то буде обавезна радионица за сву децу ( па и оне са веронауке) и крену да се љубе и причају о ..... свему и свачему? Ако сам добро прочитао уводни пост, деца су мимо свих предмета имала "едукацију"? Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7ityU_jrwzA Ovo je u sustini u redu, zapravo ovako bi trebali decu vaspitati oko spomenutih stvari kako ih svakakvi pedofili ne bi zlostavljali. Znaci jedan od dobrih razloga zasto uvesti seksualno obrazovanje za malu decu jeste zastita od pedofila. Naravno to obrazovanje izgleda ovako kao ovde, znaci nema nikakvih ''gadosti'' kao sto se obicno misli niti teranja da deca nesto rade. Ћириличар and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Il si gej il nisi gej, s tim se radjas... ja sam u obdanistu imao decaka koji je izlgedao kao devojcica i ponasao se kao devocjica , jednostavno je imao visak zenskih hormona, i to je dovelo do toga da je lik homoseksualac. Ali ne moze niko da me ubedi da je neko njemu utuvio u glavu da postane gej, jednostavno on je to bio oduvek... Утицај средине се ни у чему не може занемарити, па ни код формирања сексуалности, јер и на сексуалност, као и све остало, поред биологије, делују фактори које је једном неко назвао "генотип средине". На тебе или мене такви фактори не могу да утичу јер смо изграђене и (колико - толико) стабилне личности, али на неформиран и/или лабилан карактер итекако могу. Заправо, свако може да се сломи утицајима који су довољно јаки да развале његове одбрамбене механизме, али ај да не ширимо тему. Ако је тема "едукације" просто предавање деци о различитости, толеранцији, потреби да једни са другима живимо у миру... Немам ништа против. Само ми се јавља природна реакција кад год видим "програме", "едукације", "радионице" и слично, јер знам какви све кретени раде у њима. А те ликове пуштамо близу своје деце. И не може курс од три дана на Златибору да ти буде подлога да идеш у школе и децу учиш било чему. Једноставно, ниси квалификован ни да приђеш деци. У сваком случају, послао сам питање Андреју на оној теми да детаљније објасни шта се све дешавало, надам се и да ће стићи да нам опише мало поближе па ћемо онда моћи и конкретније да причамо. Снежана and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 јер и на сексуалност, као и све остало, делују фактори које је једном неко назвао "генотип средине". Mozda deluju na ponasanje u smislu da je decak feminiziran, a devojcica muskobanjasta i tome slicno. Ali u sustini, ne moze bas sredina da menja seksualnost koja dolazi od nagona, kao sto ne moze sredina da promeni tvoj nagon za hranom. Stim si rodjen i to te prati ceo zivot, jer da sredina utice na seksualnost onda gejevi nikad ne bi postojali posto bi ih sredina promenila, a sto kako vidimo nije slucaj jer postoje od praistorije do danas i javljaju se kod nekih zivotinja. Siguran sam da su mnogi od vas videli kako macak zajasi drugog macka i rade ''seksi''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Stim si rodjen i to te prati ceo zivot, jer da sredina utice na seksualnost onda gejevi nikad ne bi postojali posto bi ih sredila promenila, a sto kako vidimo nije slucaj jer postoje od praistorije do danas i javljaju se kod nekih zivotinja. Утицај средине се ни у чему не може занемарити, па ни код формирања сексуалности, јер и на сексуалност, као и све остало, поред биологије, делују фактори које је једном неко назвао "генотип средине". Читај шта сам написао, да не бисмо опет имали проблема у комуникацији као на оној другој теми. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Утицај средине се ни у чему не може занемарити, па ни код формирања сексуалности, јер и на сексуалност, као и све остало, поред биологије, делују фактори које је једном неко назвао "генотип средине". На тебе или мене такви фактори не могу да утичу јер смо изграђене и (колико - толико) стабилне личности, али на неформиран и/или лабилан карактер итекако могу. Заправо, свако може да се сломи утицајима који су довољно јаки да развале његове одбрамбене механизме, али ај да не ширимо тему. Ако је тема "едукације" просто предавање деци о различитости, толеранцији, потреби да једни са другима живимо у миру... Немам ништа против. Само ми се јавља природна реакција кад год видим "програме", "едукације", "радионице" и слично, јер знам какви све кретени раде у њима. А те ликове пуштамо близу своје деце. И не може курс од три дана на Златибору да ти буде подлога да идеш у школе и децу учиш било чему. Једноставно, ниси квалификован ни да приђеш деци. У сваком случају, послао сам питање Андреју на оној теми да детаљније објасни шта се све дешавало, надам се и да ће стићи да нам опише мало поближе па ћемо онда моћи и конкретније да причамо. Pa dobro to je sad druga tema... ja za sad (iako realno nemam mnogo osnova za to) kao imam poverenje u sistem da nece bas svakoga da pusti da prica deci sta oce... mi jesmo kao drzava u cabru na svim nivoima al ne znam, nekako verujem da ipak ima nekog promisla u svemu tome. Iako nam je ministar takav kakav jeste, u prosveti ipak ima dosta strucnjaka i kompetentnih ljudi... PS. Ono saopstenje Crvenog Krsta je meni dovoljno da sklopim kockice. Njima vise verujem nego nekom ostrascenom desnom politicaru ... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 @@Deja Vu, Naravno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Mozda deluju na ponasanje u smislu da je decak feminiziran, a devojcica muskobanjasta i tome slicno. Ali u sustini, ne moze bas sredina da menja seksualnost koja dolazi od nagona, kao sto ne moze sredina da promeni tvoj nagon za hranom. Stim si rodjen i to te prati ceo zivot, jer da sredina utice na seksualnost onda gejevi nikad ne bi postojali posto bi ih sredina promenila, a sto kako vidimo nije slucaj jer postoje od praistorije do danas i javljaju se kod nekih zivotinja. Siguran sam da su mnogi od vas videli kako macak zajasi drugog macka i rade ''seksi''. SVI gejevi koji danas zive u Srbiji (svi do jednog) su rodjeni u heteroseksualnim porodicama i celog zivota pred sobom imaju "ispravan model" pa su opet gejevi... a mi se danas plasimo da ce deca usvojena od gejeva automatski da budu gejevi... ja tu stvarno ne vidim logiku... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 nekako verujem da ipak ima nekog promisla u svemu tome И ја се управо тога прибојавам nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Mozda deluju na ponasanje u smislu da je decak feminiziran, a devojcica muskobanjasta i tome slicno. Ali u sustini, ne moze bas sredina da menja seksualnost koja dolazi od nagona, Слажем се. Али постоје и изузеци од општег правила. Сјећам се да сам једно вријеме доста гледао америчке емисије и дебате на ову тему и кроз неколико њих се провукао мотив да су геј момци, док су били дјеца, имали ујака или стрица или тетка ( њима је све то "uncle" ) који би их злостављао или силовао када би остали сами. Е сад, не може се ништа засигурно речи за ово конкретно, јер можда су ти момци и од почетка били геј. Ко ће ти га знати, али занимљиво је да се та прича неколико пута понављала. И ово, ако је у питању нормална сексуална едукација ( објашњавање неких основних ствари, учење да различитост није лоша и сл. ) нема проблема. С једне стране, све преко тога је заиста непожељно, а са друге стране ту су дизачи узбуне. И хајд сад разлучи истину у свој ујдурми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 SVI gejevi koji danas zive u Srbiji (svi do jednog) su rodjeni u heteroseksualnim porodicama i celog zivota pred sobom imaju "ispravan model" pa su opet gejevi... a mi se danas plasimo da ce deca usvojena od gejeva automatski da budu gejevi... ja tu stvarno ne vidim logiku... Svi ljudi rođeni na planeti zemlji su ROĐENI u hetereseksulanim porodicama.Pederske ,,porodice,, ne rađaju ništa Agaton Vuzman, javor, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Одрастала и ја са дечацима који су се играли са девојчицама,не посташе сви педери,многи се оженише и засноваше породице,један је само заблудио и то дете војних лица,никад кући,никад ту за своје дете.Кад се повукао у себе у средњој школи,мајка је имала других проблема,није могла са тим да се "смара",прече је било освојити љубав мајора, а кад је коначно одрастао као мушкарац и рекао отворено ко је и шта је,мајка се онда отворено бринула о томе,да ли је он пасиван педер или оне друге врсте...некако јој је то било најважније.Дакле,не рађају се они као такви већ заблуде у пубертету и касније када их намиришу болесници и отворено понуде да буду саучесници у њиховом експерименталном,младом и неискусном животу. Cloudking,немој да лупеташ дете више и да се сентиментом бориш за права педера.Дај Боже да и једног знаш.... Orion, Кратос and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Svi ljudi rođeni na planeti zemlji su ROĐENI u hetereseksulanim porodicama.Pederske ,,porodice,, ne rađaju ništa Сурогат родитељство, то ништа? Одрастала и ја са дечацима који су се играли са девојчицама,не посташе сви педери,многи се оженише и засноваше породице,један је само заблудио и то дете војних лица,никад кући,никад ту за своје дете.Кад се повукао у себе у средњој школи,мајка је имала других проблема,није могла са тим да се "смара",прече је било освојити љубав мајора, а кад је коначно одрастао као мушкарац и рекао отворено ко је и шта је,мајка се онда отворено бринула о томе,да ли је он пасиван педер или оне друге врсте...некако јој је то било најважније.Дакле,не рађају се они као такви већ заблуде у пубертету и касније када их намиришу болесници и отворено понуде да буду саучесници у њиховом експерименталном,младом и неискусном животу. Cloudking,немој да лупеташ дете више и да се сентиментом бориш за права педера.Дај Боже да и једног знаш.... Не видим одакле си извукла овај закључак, у односу на све што си до тада написала. Премисе: -један момак је рекао да је геј -то је рекао када је завршио средњу Закључак: -њих тако намиришу болесници који их преобрате Није ваљан процес. А уосталом, чије су ријечи вјеродостојније када је питањ "Да ли се геј рађа или се постаје?"? Ријечи хетеросексуалних који нису имали таква искуства и дилеме, или хомосексуалних људи који говоре да се тако родиш ( и притом су емпиријски потковани )? Одговор је очигледан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Pa šta s tim? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука