cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Одрастала и ја са дечацима који су се играли са девојчицама,не посташе сви педери,многи се оженише и засноваше породице,један је само заблудио и то дете војних лица,никад кући,никад ту за своје дете.Кад се повукао у себе у средњој школи,мајка је имала других проблема,није могла са тим да се "смара",прече је било освојити љубав мајора, а кад је коначно одрастао као мушкарац и рекао отворено ко је и шта је,мајка се онда отворено бринула о томе,да ли је он пасиван педер или оне друге врсте...некако јој је то било најважније.Дакле,не рађају се они као такви већ заблуде у пубертету и касније када их намиришу болесници и отворено понуде да буду саучесници у њиховом експерименталном,младом и неискусном животу. Cloudking,немој да лупеташ дете више и да се сентиментом бориш за права педера.Дај Боже да и једног знаш.... Ajde zaobidji me... izlazim sa previse gluposti na kraj u toku dana da i tebe sad dodajem na taj spisak... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Svi ljudi rođeni na planeti zemlji su ROĐENI u hetereseksulanim porodicama.Pederske ,,porodice,, ne rađaju ništa Haha ajde da napisemo nesto na temi cisto da pokazemo da smo prisutni... e sad dal napisano ima nekog smisla ili veze sa zdravim razumom, i-haj, ko ce jos i o tome voditi racuna... udri brate, daj jos nesto leba ti! PS. za ostale- evo sta se desava kad gejevima branimo da budu gejevi... totalno zastrane i postanu nesto mnogo gore... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Сурогат родитељство, то ништа? Не видим одакле си извукла овај закључак, у односу на све што си до тада написала. Премисе: -један момак је рекао да је геј -то је рекао када је завршио средњу Закључак: -њих тако намиришу болесници који их преобрате Није ваљан процес. А уосталом, чије су ријечи вјеродостојније када је питањ "Да ли се геј рађа или се постаје?"? Ријечи хетеросексуалних који нису имали таква искуства и дилеме, или хомосексуалних људи који говоре да се тако родиш ( и притом су емпиријски потковани )? Одговор је очигледан. Закључак сам извукла,први пут,а надам се да ово не читају деца испод 18 година, када смо га другарица и ја,дошле таксијем по њега и извукле га из куће,пошто су се сви болесници до тада разбежали,и уз помоћ таксисте одвеле у хитну,силованог и малтертираног од стране истих. Многи од вас овде,пишете свашта,а заправо ретко ко од вас,могуће и нико,није искусио ни делић њиховог живота. За данашњу генерацију,педери су гејеви који имају своја права и свим срцем браните њихову популацију а ретко ко од вас је сишао у тај мрачни понор и бездан и видео шта има тамо.Дај Боже да нико од вас то и не доживи. Према томе,маните ме сентимента,маните ме урођене педерастије.... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 A u redu ti je da ucis decu da ce idu u pakao ako masturbiraju? TO je, ono kao cool, za njihovu mladu psihu? Ti imas halucinacije ?Gde sam ja rekao da je u redu uciti decu tome ? Nemoj da mi prisivas nesto sto nisam rekao i nemoj da mislis da mozes da imas bilo kakvu ideju sta ja mislim i ko sam i kakav sam , nego lepo citaj ono sto sam napsiao i nemoj dalje zakljucke da izvodis jer ces kao i obicno pogresiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Pederski pakao će izgledati tako što će svaka osboa u tom paklu biti okružena isključivo osobama suprotnog pola i tako u večnost...i goreće od silne želje da vide sebi slične ali njih nikada neće biti.... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Pederski pakao će izgledati tako što će svaka osboa u tom paklu biti okružena isključivo osobama suprotnog pola i tako u večnost...i goreće od silne želje da vide sebi slične ali njih nikada neće biti.... Нажалост,њихов пакао је већ овај живот...много ме потреса ова тема...њихов живот је имагинаран...измишљају се пријатељства и љубави и константан блуд и то је једини покрет тела за који знају...то је један пакао...већ овде. Orion and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 А шта ако дођу неке курсаџије ко што рече Рилах. и то буде обавезна радионица за сву децу ( па и оне са веронауке) и крену да се љубе и причају о ..... свему и свачему? Ако сам добро прочитао уводни пост, деца су мимо свих предмета имала "едукацију"? Onda roditelji treba da reaguju,da izadju na ulice ako treba .Ako treba upotrebiti i fizicko nasilje ( kao poslednje resenje )jer nema niceg vrednijeg od buducnosti nase dece . Treba ssvim jasno dati do znanja skoli i uciteljima da dete ne sme da bude ukljuceneno na bilo kakve dodatne nastave kurseve,'radionice " ili bilo sta drugo bez predhodnog odobrenja roditelja . Roditelji moraju biti obavesteni o svemu . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Читај шта сам написао, да не бисмо опет имали проблема у комуникацији као на оној другој теми. Хвала. Napisao si da pored biologije utice i sredina, zbog cega sam ja komentario da utice samo biologija, dakle nema pored. Osim ako si hteo da kazes da bi neko bio gej i to priznao, potrebna je sredina koja ce mu dati povod za to, a ako je nema onda se to povlaci, postaje hetero, ali u podsvesti je latentni gej, voli npr. sa drugarom da se poljubi 3 puta na slavi, a zenu je samo valjao po krevetu kad je pravio decu kojih ima dvoje, a ovako je inace ignorise i ne spava sa njom u istom krevetu, retko kad je vidja, vreme provodi ispred prodavnice sa ortacima. SVI gejevi koji danas zive u Srbiji (svi do jednog) su rodjeni u heteroseksualnim porodicama i celog zivota pred sobom imaju "ispravan model" pa su opet gejevi... a mi se danas plasimo da ce deca usvojena od gejeva automatski da budu gejevi... ja tu stvarno ne vidim logiku... Pa da, upravo to, niko od njih nije dosao iz homoseksualne porodice u smislu da je bio usvojen. Stavise ni deca usvojena od homoseksualnih parova ne postaju gejevi. Слажем се. Али постоје и изузеци од општег правила. Сјећам се да сам једно вријеме доста гледао америчке емисије и дебате на ову тему и кроз неколико њих се провукао мотив да су геј момци, док су били дјеца, имали ујака или стрица или тетка ( њима је све то "uncle" ) који би их злостављао или силовао када би остали сами. Mozda su bili u pocetku gejevi, jer postoje decaci koje su isto zlostavljali uncle-ovi ili su ti decaci izvodili eksperimente sa drugarima, a da na kraju nisu postali gejevi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Занимљиво је да у времену где родитељи добијају десетине анкета где се тражи пристанак за ово и оно ( између осталог сагласност за сликање од стране школе, при неким догађајима, и за објављивање или необјављивање истих на сајту итд....), где су родитељи у саветима итд...где се нама стално сугерише да не смемо да дижемо глас на децу итд...све фино и прилагођено... ТУП од једном детету које похађа веронауку ( ма и да иде и на грађанско, опет родитељи нису добили чувену анкету) лекција о сексу, и љубљење?! На страну шта ми мислимо о томе дал се геј рађа или постаје ( то није тема ипак ) Питање је ко је ово дозволио? Како се то брине о фотографијама ( да изађу на сајт само уз сагласност) а овамо се не брине о додиривању и томе слично? Питање је правно у суштини! Јер шта да је дете добило неки вирус од другог детета у току љубљења Колико су нам доступни ти органи који о томе одлучују? Више се питам за себе, не бих дискутовао жучно ако неко нешто мисли или зна нека каже.. Данче*, RYLAH, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Napisao se da pored biologije utice i sredina, zbog cega sam ja komentario da utice samo biologija, dakle nema pored. Osim ako si hteo da kazes da bi neko bio gej i to priznao, potrebna je sredina koja ce mu dati povod za to, a ako je nema onda se to povlaci, postaje hetero, ali u podsvesti je latentni gej, voli npr. sa Zokijem da se poljubi 3 puta na slavi, a zenu je samo valjao po krevetu kad je pravio decu kojih ima dvoje, a ovako je inace ignorise i ne spava sa njom u istom krevetu, retko kad je vidja, vreme provodi ispred prodavnice sa drugarima. For example. Да утиче и средина, баш као што сам написао. Не, нема потербе да будеш толико галантан да ми дајеш частан излаз из мојих заблуда, увек мислим оно што кажем, а то што кажем, не причам напамет, ни на једној теми. Дакле, постоје људи који су рођени као хетеросексуалци, али из овог или оног разлога, који нема везе са биологијом, постану хомосексуалци. И не ради се само о хомосексуалности, утицај средине има можда и до седамдесет процената утицаја на формирање личности (тачан проценат није измерен, али се процене увек крећу изнад 40%), и уме да буде далеко јачи од биолошких фактора понекад. Овде спада и примарна породица и околина у ширем смислу. И не, ово није тврдња да не постоје биолошки хомосексуалци, него да нису сви биолошки. Који је проценат на којој страни, нисам стручан да утврдим. Ето, надам се да сам сад јасан. Ћириличар, Данче*, Orion and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 акле, постоје људи који су рођени као хетеросексуалци, али из овог или оног разлога, који нема везе са биологијом, постану хомосексуалци. И не ради се само о хомосексуалности, утицај средине има можда и до седамдесет процената утицаја на формирање личности (тачан проценат није измерен, али се процене увек крећу изнад 40%), и уме да буде далеко јачи од биолошких фактора понекад. Овде спада и примарна породица и околина у ширем смислу. Тако је. Ја лично не верујем ни у један проценат урођене хомосексуалности.Верујем само у стечену,односно у определење.Не могу да кажем свесно...није сваки мушкарац у то свесно ушао,поготово када су били деца,када су били млади тинејрџери и када је било лако са њима манипулисати. Прочитам у новинама,женско дете Анђелине и Бред Пита,облачи се као мушкарац и воли да се дружи са мушкарцима и они немају ништа против ако би им се ћерка определила за мушки пол.Па и ми смо одрастали са мушкарачама,ја сам се прва увек дружила са дечацима,нико од нас не постаде лезбејка,не пожеле да промени пол...итд...имала сам другарице,тукле су се горе него дечаци и изгледале као дечаци...међу првима се удале Orion је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 @@Драшко, Временом стичем све јачи утисак да Амиши уопште нису луди. Sanja Т. and Orion је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ја лично не верујем ни у један проценат урођене хомосексуалности.Верујем само у стечену,односно у определење. Secas li se momenta kad si se opredelila da budes strejt? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Тако је. Ја лично не верујем ни у један проценат урођене хомосексуалности.Верујем само у стечену,односно у определење.Не могу да кажем свесно...није сваки мушкарац у то свесно ушао,поготово када су били деца,када су били млади тинејрџери и када је било лако са њима манипулисати. Прочитам у новинама,женско дете Анђелине и Бред Пита,облачи се као мушкарац и воли да се дружи са мушкарцима и они немају ништа против ако би им се ћерка определила за мушки пол.Па и ми смо одрастали са мушкарачама,ја сам се прва увек дружила са дечацима,нико од нас не постаде лезбејка,не пожеле да промени пол...итд...имала сам другарице,тукле су се горе него дечаци и изгледале као дечаци...међу првима се удале Kod tebe je sve u stereotipima... tacno se zna kakvi su gejevi kakvi sterjteri... kakvi treba da budu decaci a kakve devocjcie... Molim lepo, izvlote u kalup, udjite u njega i nemoj nekom da je palo na pamet da iz njega izadje oblikovan u ista drugo od onoga sto sam ja zamislila! Jel jasno! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Kod tebe je sve u stereotipima... tacno se zna kakvi su gejevi kakvi sterjteri... kakvi treba da budu decaci a kakve devocjcie... Molim lepo, izvlote u kalup, udjite u njega i nemoj nekom da je palo na pamet da iz njega izadje oblikovan u ista drugo od onoga sto sam ja zamislila! Jel jasno! Право да ти кажем,у праву си,доста је времена прошло,напредовало се у сваком погледу...размишљала сам и о томе,да знаш...али некако ме Алмодовар увек разувери у томе...и за њега је туга-туга и једно безнађе тих људи,не улепшава истину као холивуд,где су сви педери,најбољи другари Orion and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука