cloudking Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Da. https://youtu.be/ys3VJnfVO3A Zaki, malo mi je zardjao ceski, mozes li molim te da mi prepricas sta se desava u ovom vdeo klipu a da je makar izdaleka povezano sa temom na kojoj se nalazis? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 и очигледно и уводним текстом са ове теме и сваким другим јавним наступом жели да скрене пажњу на себе јефтиним сензацијама, као и сваки маргинални политичар, теоретичар завере или скандалозни писац, не презајући ни од голих лажи. Предлажем да се тема закључа и даља дискусија обустави, да је оно истина то би био скандал државних размера, а не текст из жуте штампе чију аутентичност ни сам аутор нема петљу да призна. Нерадо се слажем са тобом ...али у праву си, иако сам на почетку теме рекла да текст није сензационалистички, повлачим реч, али само за тај део Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Igrali su se sexija, kojeg su ucili. Prosto da te obuzme roditeljski ponos. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Пресудисмо ли човјеку или се успједе извући испод наше гиљотине? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Zaki, malo mi je zardjao ceski, mozes li molim te da mi prepricas sta se desava u ovom vdeo klipu a da je makar izdaleka povezano sa temom na kojoj se nalazis? Povezano je s tim što kaže VSB da su se djeca malo zaigrala. mi ovdje to zovemo "škola igrom", pedagogija po Janu Amosu Komenskom a izmislio jju je Čeh tj. on. Dakle, kako vidiš, ima to veze s tim više nego što si to uopšte dokažeš predstavit. Ja sam vam već pokazivao da je to ovdje narodni običaj, folklorna travestija i orgije. https://youtu.be/ZlBVUB3HRUU https://youtu.be/9llxlPg624A :bendoff: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Povezano je s tim što kaže VSB da su se djeca malo zaigrala. mi ovdje to zovemo "škola igrom", pedagogija po Janu Amosu Komenskom a izmislio jju je Čeh tj. on. Dakle, kako vidiš, ima to veze s tim više nego što si to uopšte dokažeš predstavit. Ja sam vam već pokazivao da je to ovdje narodni običaj, folklorna travestija i orgije. https://youtu.be/ZlBVUB3HRUU :bendoff: Ja vidim samo video snimak nekog klinca koji prica u kameru 7 minuta i nista vise... pitam te samo sta prica posto nista ne radi... sta je to sto ovo dete prica a da je u vezi s temom. To me zanima... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Нерадо се слажем са тобом ...али у праву си, иако сам на почетку теме рекла да текст није сензационалистички, повлачим реч, али само за тај део Али ако се око нечега обоје сложимо и имамо исти утисак, онда је 99% тако. Али је стварно без везе... овакве ствари и овакви борци "против" гејева више иду на руку геј-лобијима него што им шкоде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Povezano je s tim što kaže VSB da su se djeca malo zaigrala. mi ovdje to zovemo "škola igrom", pedagogija po Janu Amosu Komenskom a izmislio jju je Čeh tj. on. Dakle, kako vidiš, ima to veze s tim više nego što si to uopšte dokažeš predstavit. Ja sam vam već pokazivao da je to ovdje narodni običaj, folklorna travestija i orgije. https://youtu.be/ZlBVUB3HRUU :bendoff: Zao mi je ali ovaj covek jednostavno i precizno pobija sve to sto tvrdis... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Али ако се око нечега обоје сложимо и имамо исти утисак, онда је 99% тако. Али је стварно без везе... овакве ствари и овакви борци "против" гејева више иду на руку геј-лобијима него што им шкоде. Проблем је што се овде не ради о борби против гејева или борби за или против било чега, него се ради о обичном саморекламирању, барем сам ја такав утисак стекла. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Zao mi je ali ovaj covek jednostavno i precizno pobija sve to sto tvrdis... Ne pobija, on kaže da se tim stvarima ne bi trebala djeca učiti u školi a ja kažem da su jadna ta djeca koja čekaju da se tome nešto priuče u školi jer sve to su trebali saznat iz života a od svojih najbližih, kroz folklor na primjer takodjer. U školi ih čeka kurs "sexija" i to je sve na šta se smogne škola. A ta nije od tog da prvenstveno vaspitava već da obrazuje i usmjerava, vaspitanje i znalost nekih stvari bi si trebao mladi čovjek donijeti od kuće. A najveći dio vaspitanja se obavi i imao bi se stići (ili takodjer ne obavi i ne stigne) za prvih 5-6 godina života djeteta, ko to nije stigao do tada poslije je već kasno. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Пресудисмо: spam Значи да закључимо. У програму који је био приређен за осмогодишњаке све је било у складу са њиховим психофизичким узрастом (пошто је у оцјени програма учествовало мноштво “стручњака”). Ионако код куће, бар што се тиче медија, сви идемо у исти разред тако да је мање-више небитно шта се пласира у школама. Код ћаће и матере може све, само да сјашу са грбаче. Оно у школи свеједно има слаб ефекат јер су дјецу унапријед пелцовали велики брат и фарма. zuti car and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Ne pobija, on kaže da se tim stvarima ne bi trebala djeca učiti u školi a ja kažem da su jadna ta djeca koja čekaju da se tome nešto priuče u školi jer sve to su trebali saznat iz života a od svojih najbližih, kroz folklor na primjer takodjer. U školi ih čeka kurs "sexija" i to je sve na šta se smogne škola. A ta nije od tog da prvenstveno vaspitava već da obrazuje i usmjerava, vaspitanje i znalost nekih stvari bi si trebao mladi čovjek donijeti od kuće. A najveći dio vaspitanja se obavi i imao bi se stići (ili takodjer ne obavi i ne stigne) za prvih 5-6 godina života djeteta, ko to nije stigao do tada poslije je već kasno. Izvinjavam se, izlgeda da sam greskom zaboravio link OVO je covek koji te pobija u potpunosti a ti meni i dalje nisi objasnio koja je fora sa linkm koji si postavio... sta prica onaj klinac a da je u vezi sa ovim o cemu diskutujemo? Mozes li da mi odgovoris, glupo ce biti da te pitam cetvrti put... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Izvinjavam se, izlgeda da sam greskom zaboravio link OVO je covek koji te pobija u potpunosti a ti meni i dalje nisi objasnio koja je fora sa linkm koji si postavio... sta prica onaj klinac a da je u vezi sa ovim o cemu diskutujemo? Mozes li da mi odgovoris, glupo ce biti da te pitam cetvrti put... Ovdje mi izgleda igramo gluvih telefona, Nasrudin hodže i Francuza? O kakvom dečku je riječ "koji sve pobija", tog mladenca sam dao samo mimohodom kao usputni primjer "djece koja se igraju" u replici VSB i o njemu sam napisao ovo: https://www.pouke.org/forum/topic/40582-dr-andrej-fajgelj-uče-dečake-da-ljube-drugare/?p=1339971 Ako ima ko šta da pobija onda je to dr Fajgelj, al moje on ništa ne pobija, zajedno se slažemo s tim da bi si djeca ta iskustva i znanja o sexu trebala crpit odasvud prije nego iz škole, onako kako je to najprirodnije i nenasilno, nikom se tako ništa ne natura silom ili nekim planom ili pod moranje. Škola može i treba pružiti informacije o tome primjereno uzrastu djaka, osmogodišnjaka u drugom ili trećem osnovne neće zatrpavati stvarima o kojima je potrebno informisati šesnaestogodišnjaka u drugom ili trećem srednje, erekcijama, polucijama, onaniji i kondomima. Ni osmogodišnjim djevojčicama predavati o menstruovanju i o bijelom pranju, tamponima i o kontraceptivnim tabletama, porodima i trudnoći. PRIMJERENO VIJEKU! Takodjer i o zdravstvenim rizicima, niko ne kaže da nije to potrebno! Šta je sad tu toliko nejasno? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Izvinjavam se, izlgeda da sam greskom zaboravio link OVO je covek koji te pobija u potpunosti a ti meni i dalje nisi objasnio koja je fora sa linkm koji si postavio... sta prica onaj klinac a da je u vezi sa ovim o cemu diskutujemo? Mozes li da mi odgovoris, glupo ce biti da te pitam cetvrti put... Izgleda da je tačna konstatacija jednog od učesnika ovog foruma da ste vi ateisti zaista operisani smisla za humor. Toliko se sad opterećuješ s tim šta taj dječak kaže a to uopšte nije bitno jer govori same besmisle, volovine i kravine. Dao sam ga VSB kao primjer "zaigranog deteta" a smisao videa je u pantomimi, pokazuje odmah na početku kako je "savladao" ljubakanja i cmakanja o kojim je bilo riječi na temi a i on se sigurno tome naučio na časovima "sexija", gdje bi dugo. A onda odmah zatim počinje govorit u ženskom licu " Kako biti ili postati krasnA i ulovit što više dječaka itd." On sam je to predstavio sa svojim bratom valjda koji učestvuje na kraju videa kao parodiju na ponašanje pubertalnih školskih djevojčica i njegovih vršnjakinja kao reakcijo na njohove video blog prispjevke na You Tube o ljepoti, zavodjenju mladenaca i zabavljanju. A ja idem joě dalje pa njegovom parodijom parodiram rezultate takvih školskih programa i tako mehanički shvaćenog kursa "sexija" protiv kojeg su mnogi a ne samo dr Fajgelj. Inače video govori o tom da djeca znaju o tome mnogo više, njih treba usmjeravat zbog možda krivih znanja koje pokupe ko zna gdje iza škole i sa interneta a ne tolliko poučavati o tome kako izgleda muški polni organ u erekciji i kako na njega treba ispravno navući kondom. To su djeca a ne debili! Treba im predstaviti i tu "treću dimenziju" sexa a tim su ljubav, vjernost i odgovornost, porodični život i potomci. Riječ je bila dakle o ovom videu: https://youtu.be/ys3VJnfVO3A zuti car је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Ovdje mi izgleda igramo gluvih telefona, Nasrudin hodže i Francuza? O kakvom dečku je riječ "koji sve pobija", tog mladenca sam dao samo mimohodom kao usputni primjer "djece koja se igraju" u replici VSB i o njemu sam napisao ovo: Ali u kom je svojstvu neki klinac bloger primer tog loseg uticaja dece "koja se igraju"? Vidis, moja poenta je da pored toga sto konstatno spamujes teme ceskim linkovima koje niko ziv ne razume, primetio sam da ih stavljas bez ikakvog smisla i funkcije... Link koji sam ti ja dao u prethodnoj poruci npr, ilustruje taj tvoj princip... kazes nesto i onda stavis video koji niko ne razume, cija je svvrha da upotpuni tvoj post kako bi izgledao da ima neku tezinu. Tek kad se zaista zainteresujes, provalis da ti bez ikakvog smilsa stavljas te svoje ceske linkove, verovatno sto i sam znas da niko ziv nece nikada ni da ih pogleda a kamoli da proveri dal ti zaista ima necega sto doprinosi raspravi. Moja poenta je- molim te nemoj vise to da radis jer nije posteno. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука