Agnostik Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Kako skratiti temu diskusije. Ljubi, ljubi al peder ne budi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 ОК, лепо смо се испричали, ал пошто нема шансе да се сложимо, нека остане задње ово што си ти рекао и да закључимо, ако се слажеш 8086.gif Jeste bas smo lepo i civilizovano popricali... ajde sad da mi skinete ban пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 ajde sad da mi skinete ban Jel` ? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Vidi se da nisi gledao drugu sezonu AHS - insane asylum jer mi čini mi se da bi ti istim metodama liječio "mentalno oboljelje" jedne lezbejke i profesinalne novinarke koju tako predivno igra Sarah Paulson. Da li ti se cini ili si to zakljucio? I na osnovu cega? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 @@BorisR, Na osnovu tvog stava.. ne znam da li si pri zdravom razumu kada pišeš ovo : Dok je homoseksualizam poremecaj, devijacija, kao i mnoge druge devijacije. Skinuta je sa liste mentalnih oboljenja pod pritiskom politickih struktura. ...zato ostavljam prostor da mi se čini da bi to radio...ne smijem da kažem sa sigurnošću.Ali u svakom slučaju to rezonovanje se ne razlikuje ni nanometar od onog u ludačkom azilu iz serije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 једноставно сам рекао да је апсолутно могуће да се неко редовно или повремено упушта у хомосексуалне односе под утицајем спољног фактора, односно под утицајем "средине" - социјалних фактора који на њега делују да се тако понаша. Ovo potkrepljuje i cinjenica da postoje primeri homoseksualaca koji imaju identicne blizance heteroseksualne orijentacije. Identican genski zapis, a razlicite seksualne orijentacije. Znaci, nije urodjeno, vec steceno. Orion and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 @@BorisR, Na osnovu tvog stava.. ne znam da li si pri zdravom razumu kada pišeš ovo : ...zato ostavljam prostor da mi se čini da bi to radio...ne smijem da kažem sa sigurnošću.Ali u svakom slučaju to rezonovanje se ne razlikuje ni nanometar od onog u ludačkom azilu iz serije. Homoseksulaizam i jeste sexualna devijacija i poremećaj ličnosti.To govori zdrav razum međutim ovi moderni više slušaju SZO i tamo neke retardirane serije. BorisR, Sanja Т. and Orion је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Kod nas ima muških folklorista koji se bolje razumiju u oblačenje moravskih svečanih djevojačkih i ženskih nošnji i nevjesta za svadbu na primjer nego bilo kakva ženska, kod nas to nije nikom čudno. https://youtu.be/wX6VEuDDszw https://youtu.be/QFb6a_t-pUQ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ovo potkrepljuje i cinjenica da postoje primeri homoseksualaca koji imaju identicne blizance heteroseksualne orijentacije. Identican genski zapis, a razlicite seksualne orijentacije. Znaci, nije urodjeno, vec steceno. Ma to ti je brate čist egzibicionizam i potreba da se bude u ulozi žrtve. BorisR је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ovo potkrepljuje i cinjenica da postoje primeri homoseksualaca koji imaju identicne blizance heteroseksualne orijentacije. Identican genski zapis, a razlicite seksualne orijentacije. Znaci, nije urodjeno, vec steceno. Ах то непознавање основне биологије... Заборављаш да генетске особине често прескачу по генерацију или по више њих, па се касније испоље? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Често је проблем у преводу на српски језик. Поремећаји личности се третирају, психичке болести се лече, а хомосексуалност је поремећај сексуалног нагона за који тврде да није излечив. Зато су то назвали "оријентација", док је на српском оријентација нешто што свесно бираш, на пример да ли си национално оријентисан и сл. па кад се на српском каже да је хомосексуалност "сексуална оријентација" звучи као да неко бира шта жели да буде. То би у ствари требало да буде урођена сексуална усмереност. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 @@BorisR, Na osnovu tvog stava.. ne znam da li si pri zdravom razumu kada pišeš ovo : ...zato ostavljam prostor da mi se čini da bi to radio...ne smijem da kažem sa sigurnošću.Ali u svakom slučaju to rezonovanje se ne razlikuje ni nanometar od onog u ludačkom azilu iz serije. Tvoje obracanje na ovakav nacin smatrao bi drskim i bezobraznim, ali posto si svojevremeno ovo napisao, tvoje rezonovanje je smesno i za mene potpuno nebitno. Vidjećemo...cure su poslednja rupa na svirali u mom životu i daj bože da tako ostane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Homoseksulaizam i jeste sexualna devijacija i poremećaj ličnosti. Jel ovo zvanicna kategorizacija il tvoje licno misljenje? Ako je zvanicno onda ok, a ako je tvoje licno misljenje onda me zabole cosak za njega a tebi porucujem da svoja licna misljenja ne proglasavas za apsolutna... malo deluje egoisticno i odaje utisak osobe sa viskom kompleksa vise vrednosti... racunaj ovo kao hriscanski savet od jednog ateiste пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Homoseksulaizam i jeste sexualna devijacija i poremećaj ličnosti.To govori zdrav razum međutim ovi moderni više slušaju SZO i tamo neke retardirane serije. Naravno, brate. Ali homofili ce pre reci da nisi pri zdravom razumu, ako tvrdis da je to seksualna devijacija, jer im vise odgovara da veruju u tvrdnje homoseksualaca koji se nalaze na celnim mestima SZO. zuti car and Orion је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Haha, sasvim ocekivana reakcija branioca homoseksualizma Nisam ja nikakav branilac homoseksualizma... ja branim ljude... Kao prvo, zene jesu podjednako pametne i sposobne kao muskarci. Drugo, crnci nisu niza rasa. Kao treće homoseksualnost nije poremećaj i homoseksualcima pripadaju ista prava kao i heteroseksualnim. Dok je homoseksualizam poremecaj, devijacija, kao i mnoge druge devijacije. Skinuta je sa liste mentalnih oboljenja pod pritiskom politickih struktura. Moze li jedna politicka odluka uciniti nekoga zdravim? Ne moze. Homoseksualnost je skinuta sa liste mentalnih oboljenja na potpuno identičan način kao što je i stavljena na tu listu - glasanjem psihijatara povodom te liste. Ono što očigledno nisi primetio iz "analogije" (a ne znam kako si uspeo da propustiš) je da su žene i crnci dobili pravo glasa i jednaka prava političkim odlukama. Da li to znači da ne zaslužuju jednaka prava? Naravno da ne znači ali ne postoji drugi način da ih "steknu" nego političkom odlukom. Isto tako ne postoji drugi način da psihijatri skinu homoseksualnost sa liste poremećaja nego glasanjem. I od tada homofobi kmeče o tom skidanju sa liste pri čemu nikako da iznesu bar jedan smislen razlog zašto bi se homoseksualnost posmatrala kao psihički poremećaj. Daj jedan ozbiljan razlog da se vrati na tu listu... Samo posmatranje polne strukture muskarca i zene, kao i analiza njihove svrhe, pobija sve "argumentacije" sjedinjavanja dvojice muskaraca kao nesto ispravno. Ne znam šta si ovim hteo da kažeš... ali slutim da je mnogo glupo.... Ћириличар, Дидим and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука