cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 или је обрнуто...видећемо... Уранијумска деца имају права,Богом дана,да се временом деконтаминирају. Meni je jedno takvo "dete" vaspitavano da udara i da bije sve sto ne razume nanelo materijalnu i psihicku stetu meni i mojoj porodici. Ti mozes da ga nazivas "uranijumskim detetom" koje "ima prava" ali se zapravo radi o bitangi i probisvetu, nevaspitanom drustvenom izbljuvku bez buducnosti... A sto se tvog sina tice, ako sam dobro razumeo, ako mu pridjem i kazem mu "imas prava da biras seksualnog partnera a ako zelis mozes da spavas i sa osobom istog pola" mogu da ocekujem pesnicu u glavu i to sa tvojim blagoslovom? Ako je tako, onda ste oboje daleko i od civilizacijskih i hriscanskih vrednosti (za koje ste, siguran sam, takodje spremni da se bijete) florenntina, Панарет, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Тиме само одлажемо решење проблема, и стварамо нешто много горе - дајемо део своје слободе (односно део слободе своје деце, што је далеко горе) зарад комфора да не пратимо шта нам деца раде (што рекоше Флојдовци још ономад "Did they get you to trade (...) cold comfort for change"). Решење је у томе да натерамо неког да уради нешто да овакви кретени више немају приступа деци у кругу од километар у смислу неког подучавања деце. Јесте много дужи пут одузети бирократи овлашћења која смо му предали без борбе, али је и једини делотворан пут. Све остало нас заробљава још више, и ствара много горе окружење нашој деци. Ja i dalje ne kapiram cemu su ih poducavali a da je toliko strasno (procitao sam tekst) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 битно ко ће да мазне проценат од пројекта. facenew22222222 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 (измењено) Meni je jedno takvo "dete" vaspitavano da udara i da bije sve sto ne razume nanelo materijalnu i psihicku stetu meni i mojoj porodici. Ti mozes da ga nazivas "uranijumskim detetom" koje "ima prava" ali se zapravo radi o bitangi i probisvetu, nevaspitanom drustvenom izbljuvku bez buducnosti... A sto se tvog sina tice, ako sam dobro razumeo, ako mu pridjem i kazem mu "imas prava da biras seksualnog partnera a ako zelis mozes da spavas i sa osobom istog pola" mogu da ocekujem pesnicu u glavu i to sa tvojim blagoslovom? Ako je tako, onda ste oboje daleko i od civilizacijskih i hriscanskih vrednosti (za koje ste, siguran sam, takodje spremni da se bijete) Дакле,као и увек,ставио се све у исти кош да би оправдао своје ставове Наше дете није васпитавано да удара,никада у животу није никога ударио,нити има жељу да бије друге људе,чак шта више,и сам је био малтертиран од агресивне деце јер не воли насиље али знам,када је у питању сексуална опредељеност да има јасне и чврсте ставове о томе и знам да не би добро прошао онај ко би му заговарао хомосексуалност. Проблем код људи,попут тебе је,што вам истина не служи да из ње нешто научите,већ вам служи да је изврнете и потрете под са њом,само у циљу оправдања својих ставова.То је незрело Измењено Септембар 17, 2015 од RYLAH Дијана. and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ja i dalje ne kapiram cemu su ih poducavali a da je toliko strasno (procitao sam tekst) Немамо исти вредносни систем, можда одатле и неслагања око неких ствари. Мени је страшно да неко на овакав начин збуњује децу која још нису ни свесна своје сексуалности у некој мери у којој је могу заиста и сагледати, нити имају било какве параметре. Страшно ми је и да се све ово дешава у школи, у коју шаљем своје дете да учи одређене ствари, а не да се над њим спроводе овакви социјални експерименти. Сагласио сам се да ми дете у школи учи српски, математику, историју... али се никада нисам сагласио, нити је ико икада од било кога тражио сагласност да у наставни план уђу овакве ствари. Нити би ико икада и добио дозволу да у званичан наставни план уђу овакве ствари. Не причам о мојој дозволи, него о онима који одређују наставне планове у школама. Поред тога, говорио сам и опширније о НВО курсаџијама које сам имао прилике да упознам, и који ми вазда иду на ганглије, где год да се појаве. Тврдим да нема већих идиота, ту су негде са ликовима који се ложе на Деретића и Мирољуба Петровића, само другачији правац кретања, али потпуно исти ментални склоп. Пуштати такве да вршљају по школама/средњим школама/факултетима је крајњи немар према деци која су ти као разредном старешини/директору/министру поверена. И опет да кажем, не мислим на оне НВО са којима се вредносно не слажем, а које имају јако образоване кадрове, и од којих се може много научити чак и ако не делиш њихов вредносни систем. Мислим на идиоте који прођу "крус за обуку", сами себи испишу неку диплому "инструктора" или "модератора" ил шта год мисле да лепо звучи, и нађу неког директора школе да се утале за пројекат. А деца? Боли неког за децу. Данче*, cloudking, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 А, да ово није само мало сензационалистички? (знам, знам, тако се креће, па за 10. година имаћемо примере где се деца заиста љубе како би демонстрирала причу), међутим, питање је у којој мери је заправо ово и представљано и са каквом страшћу, јер деца ипак то много боље осете. Требало би стварно децу да пусте да уживају и буду деца. А кад мало порасту, свакако ће се пронаћи... негде. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 А, да ово није само мало сензационалистички? Није сензационалистички, ово је само једна од многих прича, која је хвала Богу изашла на видело. Проблем је много дубљи, цело школство је дотакло дно, где је постало једино битно ко ће да прогура свој "пројекат" и "колико сам ја добар у томе"...више о било каквом образовању, школовању, васпитању деце не можемо ни да причамо, част изузецима међу наставницима/професорима који се и даље боре са ветрњачама GeniusAtWork, Sanja Т., Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Камере у учионице и директан пренос. ( Ово јесте претеривање, али шала није није ). Kao na tajvanu, i direktan link koji roditelji uvek mogu da prate. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Није сензационалистички, ово је само једна од многих прича, која је хвала Богу изашла на видело. Проблем је много дубљи, цело школство је дотакло дно, где је постало једино битно ко ће да прогура свој "пројекат" и "колико сам ја добар у томе"...више о било каквом образовању, школовању, васпитању деце не можемо ни да причамо, част изузецима међу наставницима/професорима који се и даље боре са ветрњачама Не могу да се не сложим са великим делом овога што пишеш. Истина јесте да нам је образовање потпало у руке веома сујетних људи, страначки доведених... ух.. тема за себе. Да се најежиш! Sanja Т., nana and Макрина је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 prave ljudi problem tamo gde ga nema. Ovo je lako resiti kao i sa veronaukom. "Seksi' treba da bude izborni predmet, pa deca liberala neka se igraju 'seksija" a deca zatucanih i primitivnih tradicionalista neka idu negde napolje da se igraju i resen problem nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 prave ljudi problem tamo gde ga nema. Ovo je lako resiti kao i sa veronaukom. "Seki' treba da bude izborni predmet, pa deca liberala neka se igraju 'seksija" a deca zatucanih i primitivnih tradicionalista neka idu negde napolje da se igraju i resen problem Мало си ироничан или..? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Мало си ироничан или..? Ma mrtav sam ozbiljan .Ne ide mi u glavu kako iko normalan moze da kaze da je u redu deci od 8 godina u redu pricati o seksualnim odnosima i izboru pratnera ? Zato i kazem neka njihovu decu uce "seksiju" a nas koji volimo svoju decu i razumemo da dete od 8 godina ne treba da bude uceno takvim stvarima neka se okanu . Sanja Т., javor and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Prilično konfuzan opis dešavanja... ostaje nejasno da li je neko zaista dečacima govorio da treba da se ljube sa drugim dečacima i da se predstavljaju kao devojčice ili se "problem" svodi samo na to što je volonterka deci rekla da posle 18 godine mogu imati odnose sa suprotnim polom... У наслову стоји "Уче дечаке да љубе другаре", а у тексту пише да је волонтерка објашњавала деци шта је сексуално злостављање и да нико не сме да их пипа до 18. године и да тек после тога могу имати односе са "супротним и истим полом". :.mislise. GeniusAtWork and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ma mrtav sam ozbiljan .Ne ide mi u glavu kako iko normalan moze da kaze da je u redu deci od 8 godina u redu pricati o seksualnim odnosima i izboru pratnera ? Zato i kazem neka njihovu decu uce "seksiju" a nas koji volimo svoju decu i razumemo da dete od 8 godina ne treba da bude uceno takvim stvarima neka se okanu . Ахааам. Па кад си написао "zatucanih i primitivnih tradicionalista"? рекох ти си "про" образовања о сексију. О Боже, како се тога само сетише... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 prave ljudi problem tamo gde ga nema Мислиш да у веронауци нема проблема, да веронаука као предмет поштеђена дебилизације??? Слава Богу па су моја деца имала/имају сјајне (првенствено људе) па онда и вероучитеље, али сам видела масу примера где веронауку предају "приучене активискиње кола српских сестара" којима је крајњи домет у веронауци "Она да рађа, он да штити" Данче*, florenntina, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука