Зосима Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 @@Зосима, поздравила те тема "Контраши"... Није ми уопште била та намера, просто кад си на насловној страни форума, упада у очи наслов "Болујем ја болујеш ти" , стварно звучи бедак... зар не звучи лепше "Фијакер Стари" куд се бре сети болести... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 "Болујем ја болујеш ти" ваљда знаш да нема љубави без патње и бола..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Zvonko Bogdan - Jesen stiže, dunjo moja Караконџула, Снежана, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BtzTdqoYRYI JESSY, Снежана and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 JESSY and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Снежана, JESSY, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 JESSY, Снежана and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Караконџула, JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 JESSY, Караконџула and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Караконџула and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука