Александар Милојков Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Одлично. Онда прмењуј то што те твоја вера учи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Ево, обрисах слике да се не љутите. Само да занет да нисте само ви жртве и да многи људи Куран и Џихад тумаче на начин како оне слике говоре. Против тога треба да се БОРИТЕ, а не да се вређате када вам се на то укаже. Помозите исламу и раскринкавајте такве зликовце.Brate da li razumiješ sljedeće:Ja ovdje pokušavam stvoriti komunikaciju između ljudi različitih vjera.Da se neubijaju ne kolju i međusobno ponižavaju.Ako hoćeš da radiš na tom programu na toj ideji nemolj doljevati ulje na vatru.Umom srcu nema mržnje a ovakvim slikama je stvaramo i stvaramo preduslove za buduće sukobe!Jeli ti u interesu da se moje i tvoje djete ubijaju kao što su se naši narodi ubijali!Jeli težiš tome!Ako misliš da trebamo se i dalje biti hajde da slike mjenjamo ja ću tebi poslati ti meni ! A ako nemisliš, onda biraj riječi i gledaj da u njmka nema mržnje.Moj brate! Није ми циљ Енизе. Ове године, ако Бог да, у Београду ће се окупити моја средњошколска генерација из Срајева (тамо сам провео две године као средњошколац). Биће ту људи од Вардара до Триглава, а међу њима и муслимана из Босне које нисам видео 20 година. Једва чекам. Личим ли ти ја на човека који сеје мржњу? Нисам то намеравао ни са оним сликама, али некада стварно претерујете у величању своје вере и правите се да је све идеално. Ја кажем да није и то аргументујем. А Селкоби неки пут не врдеи другачије објаснити неке ствари него хумором. Немам намеру да вас исмевам, али мало и ви будите објективнији. Ми не сматрамо да у Библији мора да пише да се не скаше под воз и како обути ципеле. Неке просте ствари једноставно човек носи у глави. Морате нас прихватити онако како мислимо, а не за све: где то пише. Логика хришћанства НИЈЕ ЈЕДНАКА логици ислама и то треба знати. Зато немојте својом логиком судити о нама. Покушајте да нас схватите, а и ми вас исто. Покушајте да сазнате како размишљамо, а немојте вашом логиком судити хришћанству и нама. Јер, онда идемо у сукобе. Зато што је ваша логика нама погрешна а вама је наша погрешна. Ту смо да разменимо искуства а не да се надмудрујемо и намећемо. Поздрав и опростите. Zato sam oštro i reagovao jer sam osjetio da nisi čovjek koji zna mrziti.Ponosan onim što jesi ali ne mrziš.To je ok.Zaprepastio si me noćas.Razmišljam nisi to ti!Nemogu da vjerujem!Ali sad jeok.Nadam se da obojica svako sa svoje strane želimo isto a to je da jedni druge prihvatimo onakvi kakvi smo.Ima tamo dovoljno grupa koje šire mržnju nemojmo biti mi ili direktno počinjem od sebe i od tebe nemojmo biti to ja i ti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Како ја вас мрзео, мрзео и мене Бог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Pa evo mi vam i dajemo upute iz islama Видиш, мене та упутства интересују само да бих упознао ислам. А као примена ме не занимају. Срамота је човеку вернику наметати туђу веру. То је ругање и непоштовање. Hajde da onda okrenemo tok dijaloga.A to je pitaj pitat ću kulturno.A složio se ti sa mojim ili ja na fin način to reći ne na način izrugivanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Како ја вас мрзео, мрзео и мене Бог.Brate ja sam ubjeđen da tip ljudi kao ti neznaju mrziti!Nemaš potrebe što se tiće mene to govoriti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Pa evo mi vam i dajemo upute iz islama Видиш, мене та упутства интересују само да бих упознао ислам. А као примена ме не занимају. Срамота је човеку вернику наметати туђу веру. То је ругање и непоштовање. Hajde da onda okrenemo tok dijaloga.A to je pitaj pitat ću kulturno.A složio se ti sa mojim ili ja na fin način to reći ne na način izrugivanja! Управо такав треба да буде разговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Одлично. Онда прмењуј то што те твоја вера учи.Naravno i bez ismijavanja.Ozbiljni smo ljudi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Одлично. Онда прмењуј то што те твоја вера учи.Naravno i bez ismijavanja.Ozbiljni smo ljudiDovoljno nam treba biti to što nas veće sile posvađaše(mislim na velike zemlje), pa nam se desi nesreća a oni se od toga okoristiše, nemojmo jedni drugima nesreću povečavati kojekakvim smicalicama , neide to nama ovdje nikako! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Одлично. Онда прмењуј то што те твоја вера учи.Naravno i bez ismijavanja.Ozbiljni smo ljudiDovoljno nam treba biti to što nas veće sile posvađaše(mislim na velike zemlje), pa nam se desi nesreća a oni se od toga okoristiše, nemojmo jedni drugima nesreću povečavati kojekakvim smicalicama , neide to nama ovdje nikako! Е драго ми је ако сте схватили да вам ти "великани" нису никакви пријатељи већ раде на своју корист. Терај даље. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Одлично. Онда прмењуј то што те твоја вера учи.Naravno i bez ismijavanja.Ozbiljni smo ljudiDovoljno nam treba biti to što nas veće sile posvađaše(mislim na velike zemlje), pa nam se desi nesreća a oni se od toga okoristiše, nemojmo jedni drugima nesreću povečavati kojekakvim smicalicama , neide to nama ovdje nikako! Е драго ми је ако сте схватили да вам ти "великани" нису никакви пријатељи већ раде на своју корист. Терај даље. klapklap Shvatili smo mi to davno.Kod nas je u islamu komšija svetost, čast koja je kao i tvoja čast! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Даће Бог да то и ови несретни Албанци схвате. Америка ништа не ради из љубави. Њихова једина мера је ПРОФИТ. Искористиће сваки народ на начин који доноси профит - сад, како се коме заломи, па неко добије државу, неко је изгуби, па онда обрнуто. Углавном, какогод, они имају ПРОФИТ. Ето га и Ирак. Где је та Садамова атомска бомба? Глупости. Нафта, браћо. То је и будалама јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Даће Бог да то и ови несретни Албанци схвате. Америка ништа не ради из љубави. Њихова једина мера је ПРОФИТ. Искористиће сваки народ на начин који доноси профит - сад, како се коме заломи, па неко добије државу, неко је изгуби, па онда обрнуто. Углавном, какогод, они имају ПРОФИТ. Ето га и Ирак. Где је та Садамова атомска бомба? Глупости. Нафта, браћо. То је и будалама јасно.Ima jedan Nijeac govori sad javno koliko iracana je pobijeno od amera i sve ostalo sta se radi dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Даће Бог да то и ови несретни Албанци схвате. Америка ништа не ради из љубави. Њихова једина мера је ПРОФИТ. Искористиће сваки народ на начин који доноси профит - сад, како се коме заломи, па неко добије државу, неко је изгуби, па онда обрнуто. Углавном, какогод, они имају ПРОФИТ. Ето га и Ирак. Где је та Садамова атомска бомба? Глупости. Нафта, браћо. То је и будалама јасно.samo iskren odnos među narodima može nam donijeti dobro! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Даће Бог да то и ови несретни Албанци схвате. Америка ништа не ради из љубави. Њихова једина мера је ПРОФИТ. Искористиће сваки народ на начин који доноси профит - сад, како се коме заломи, па неко добије државу, неко је изгуби, па онда обрнуто. Углавном, какогод, они имају ПРОФИТ. Ето га и Ирак. Где је та Садамова атомска бомба? Глупости. Нафта, браћо. То је и будалама јасно.Ima jedan Nijeac govori sad javno koliko iracana je pobijeno od amera i sve ostalo sta se radi doleTebi za podatak Aleksandre do sada je preko 600000 iračana ubijeno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Знам ја све те податке. Ирачани су мученици. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука