Александар Милојков Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 aleksandre koliko je bilo džamija u Beogradu.Gdje su one sada!I ona jedna zna kamenovana biti od strane nekrščanskih krščana(pogrdan naziv za one koji se busaju krščanstvom a veze nemaju sa njim!)! Ако буде била потребно више од једне и почну да је зидају, даћу добровољни прилог. Ја волим све моје Београђане! То је најлепши град на свету, са највећим срцем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 aleksandre koliko je bilo džamija u Beogradu.Gdje su one sada!I ona jedna zna kamenovana biti od strane nekrščanskih krščana(pogrdan naziv za one koji se busaju krščanstvom a veze nemaju sa njim!)! Ако буде била потребно више од једне и почну да је зидају, даћу добровољни прилог. Ја волим све моје Београђане! То је најлепши град на свету, са највећим срцем. Cjenim to kao itebe brate Aleksandre, ali pogledaj malo historiju vidjet ćeš da je Beograd krasilo pored prelijepih crkava i mnoštvo na desetine prelijepih džamija gdje su one? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 aleksandre koliko je bilo džamija u Beogradu.Gdje su one sada!I ona jedna zna kamenovana biti od strane nekrščanskih krščana(pogrdan naziv za one koji se busaju krščanstvom a veze nemaju sa njim!)! Ако буде била потребно више од једне и почну да је зидају, даћу добровољни прилог. Ја волим све моје Београђане! То је најлепши град на свету, са највећим срцем. Cjenim to kao itebe brate Aleksandre, ali pogledaj malo historiju vidjet ćeš da je Beograd krasilo pored prelijepih crkava i mnoštvo na desetine prelijepih džamija gdje su one?Ljubav prema domovini je divna stvar!Ja volim svoju domovinu svojim životom i svojom smrću! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 U saudiji nema crkve zato što nema krščana tamo.Ionako crkve u cjeloj evropi prodajete nama muslimanima(nije provokativno napisano) što će vam još jedna prazna.Пусти продају западних црквених грађевина муслиманима,то је друга прича,него зар не рече селкоба да у Сауди Арабији има 13 милиона Хришћана? 0104_cheesy Шта је сад ту истина? Оно што ти причаш или селкоба?Ne Selkoba mislim da nije na to ciljao.U arapskom svijetu ima oko 13 ili 14 miliona krščana a po nekima i 17 miliona.Što se tiče crkava u Jordanu , Egiptu, Libanusiriji, Maroku,Tunisu ima ih na stotine!Ja bih volio da imam prava u krščanskoj evropi kao što imaju krščani prava u islamskom svijetu.Bog mi je svjedok da ovo iskreno mislim! А нашта је циљао? Човек јасно рече. Брате, ти си био у питомој Сирији. Ми причамп о Саудисјкој Арабији и њиховом строгом вехабизму. Nije ciljao na Saudiju zato što u Saudiji brate Aleksandre nema ni jednog krščanina! Сад нас неко прави будалама, ти или он? Он што рече да тамо има 13 милиона хришћана или ти што говориш да он то није хтео да каже и тврдиш како тамо нема ни једног хришћанина? СЕЛКОБА ЈЕ ЈАСНО РЕКАО ДА У САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ ИМА 13 МИЛИОНА ХРИШЋАНА. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 aleksandre koliko je bilo džamija u Beogradu.Gdje su one sada!I ona jedna zna kamenovana biti od strane nekrščanskih krščana(pogrdan naziv za one koji se busaju krščanstvom a veze nemaju sa njim!)! Ако буде била потребно више од једне и почну да је зидају, даћу добровољни прилог. Ја волим све моје Београђане! То је најлепши град на свету, са највећим срцем. Cjenim to kao itebe brate Aleksandre, ali pogledaj malo historiju vidjet ćeš da je Beograd krasilo pored prelijepih crkava i mnoštvo na desetine prelijepih džamija gdje su one? Отишле када су отишли Турци... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Би ли у Саудисјкој Арабији смели хришћани да озидају цркву и да се Богу моле? Pa znas li da tamo zivi oko 13 miliona hriscana?ne znas e pa tako jepa ja se sad pitam ako je islam vjera maca i nasilja odtkud nakon toliko godina da jos hriscana tamo zivi Ево Селкобиних речи, па се вас двојица растумачите - ко говори буквално а ко алегоријски, пошто један другог минирате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Дакле, ко не говори истину од вас два праведника? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 U saudiji nema crkve zato što nema krščana tamo.Ionako crkve u cjeloj evropi prodajete nama muslimanima(nije provokativno napisano) što će vam još jedna prazna.Пусти продају западних црквених грађевина муслиманима,то је друга прича,него зар не рече селкоба да у Сауди Арабији има 13 милиона Хришћана? 0104_cheesy Шта је сад ту истина? Оно што ти причаш или селкоба?Ne Selkoba mislim da nije na to ciljao.U arapskom svijetu ima oko 13 ili 14 miliona krščana a po nekima i 17 miliona.Što se tiče crkava u Jordanu , Egiptu, Libanusiriji, Maroku,Tunisu ima ih na stotine!Ja bih volio da imam prava u krščanskoj evropi kao što imaju krščani prava u islamskom svijetu.Bog mi je svjedok da ovo iskreno mislim! А нашта је циљао? Човек јасно рече. Брате, ти си био у питомој Сирији. Ми причамп о Саудисјкој Арабији и њиховом строгом вехабизму. Nije ciljao na Saudiju zato što u Saudiji brate Aleksandre nema ni jednog krščanina! Сад нас неко прави будалама, ти или он? Он што рече да тамо има 13 милиона хришћана или ти што говориш да он то није хтео да каже и тврдиш како тамо нема ни једног хришћанина? СЕЛКОБА ЈЕ ЈАСНО РЕКАО ДА У САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ ИМА 13 МИЛИОНА ХРИШЋАНА. ako je rekao pogrešio je uzmi statističke podatke o broju stanovnika i sam ćeš dobiti odgovor! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Ајд још који минут са вама...не могу ја без вас,па то ти је! 0104_cheesy само дијалог је у праву,а не селкоба...вероватно се збунио. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Дакле, ко не говори истину од вас два праведника? 0104_cheesyTi! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Селкоба, фолиранту један!!! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Дакле, ко не говори истину од вас два праведника? 0104_cheesyTi! 0205_whistlingŠta si se narogušio Aleksandre nismo u ringu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Селкоба, фолиранту један!!! 0110_hahaha 0205_whistling 319.gif klapklap :drugarstvo: bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Дакле, ко не говори истину од вас два праведника? 0104_cheesyTi! klapklapŠta si se narogušio Aleksandre nismo u ringu! Па где мој брат Селкоба који све испитује са научном и математичком прецизношћу, да се пређе за читавих 13 000 000! 0205_whistling 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 U saudiji nema crkve zato što nema krščana tamo.Ionako crkve u cjeloj evropi prodajete nama muslimanima(nije provokativno napisano) što će vam još jedna prazna.Пусти продају западних црквених грађевина муслиманима,то је друга прича,него зар не рече селкоба да у Сауди Арабији има 13 милиона Хришћана? 0104_cheesy Шта је сад ту истина? Оно што ти причаш или селкоба?Ne Selkoba mislim da nije na to ciljao.U arapskom svijetu ima oko 13 ili 14 miliona krščana a po nekima i 17 miliona.Što se tiče crkava u Jordanu , Egiptu, Libanusiriji, Maroku,Tunisu ima ih na stotine!Ja bih volio da imam prava u krščanskoj evropi kao što imaju krščani prava u islamskom svijetu.Bog mi je svjedok da ovo iskreno mislim! А нашта је циљао? Човек јасно рече. Брате, ти си био у питомој Сирији. Ми причамп о Саудисјкој Арабији и њиховом строгом вехабизму. Nije ciljao na Saudiju zato što u Saudiji brate Aleksandre nema ni jednog krščanina! Сад нас неко прави будалама, ти или он? Он што рече да тамо има 13 милиона хришћана или ти што говориш да он то није хтео да каже и тврдиш како тамо нема ни једног хришћанина? СЕЛКОБА ЈЕ ЈАСНО РЕКАО ДА У САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ ИМА 13 МИЛИОНА ХРИШЋАНА. tu sam ljudi greska nije 13 nego 1,3 miliona Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука