konstantin Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 ????? ?? ?????? ??? ????, ? ? ???? ???? ??? ???? ??? ? ??????... da,sto ce reci da im nije ispravna ta prica u zdravom tjelu zdrav duh....neron, dioklecijan i svi slicni njima su uglavnom imali zdravo tjelo,al i nezdrav antihriscancki duh...Mozda si ti to vec i napisao, al nemam nameru sve citati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Хогаре (Константине) ко губи има право да се љути! Само фер плеј молим Вас! klapklap klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Ево како изгледају часови физичке културе и спортско-рекреативне наставе . ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 У здравом телу здрав дух( одан партији) klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ? ??????? ???? ????? ???! ?????????... Adolf Hitler je imao zdravo tjelo 319.gif 0442_feel ne sasvim,jedan dio mu je nedostajao! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Cini mi se da je Konstantin Veliki ukinuo u Rimu dolaskom na vlast igre za neznabozce crvenilo zamisli to sad uraditi 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Ја знам да је римски император Теодосије укинуо Олимпијске игре у древној Олимпији! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 ?? ???? ?? ?? ?????? ????????? ????????? ?????? ?????????? ???? ? ??????? ????????! mOzda sam i pomesao.... confused.al mislimda je i ovaj nesto bio zabranio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 confused Укинуо је незнабожачке свечаности у древној Олимпији у којој су се 776. године п.н.е. па све до 393. године одржавале Олимпијске игре. Иначе на територији Алтиса (брежуљка) испод планине Кронос су били смештени осим објеката за такмичење и разни храмови. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Џони Вир, амерички уметнички клизач, рођени Американац, а ПРАВОСЛАВАЦ! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Golub, Silence and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 У организацији храма св. Трифуна на Топчидерском гробљу и Православног спортског друштва "Света Србија", у сали Спортског центра "Шумице" одржана је трибина на тему "Православље и спорт". Окупљене је поздравио прота Дејан Дејановић, а у програму су учествовали Дејан Томашевић, Миљан Ћеранић, Горан Стевановић, Музички састав "Ступови" и други.http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/96/13/05/15.05.13_zbor_-_tribina_pravoslavlje_i_sport_-_sc_sumice.mp3 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Духовност у спорту - отац Иларион Ђурица О спорту и духовности, о односу вере и спорта можете погледати на следећим линковима http://www.pravoslavnohriscanstvo.com/svest.php#sport http://www.pravoslavnohriscanstvo.com/predavanja.php#sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Помозбожница Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Предавање можете наћи на http://www.pravoslavnohriscanstvo.com/predavanja.php#sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука