Jump to content

Scintigrafija

JESSY

Препоручена порука

@@Milena B., uh...hvala ti puno... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Затамљени собичак
moze sobicak ali da mogu da citam.... :)
прави одмор
nema odmora dok traje obnova.... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

muža nemoj da štediš,
ma kakvi da ga stedim....delimo i dobro i zlo....hahah

nego koliko bi trebalo da traje to izbegavanje.....? samo taj dan ili....?

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Nuklearnomedicinska dijagnostika je napredovala, nema zracenja u tolikoj meri, nema potrebe za izbegavanjem ljudi :) Svakako je mnogo bolja dijagnosticka metoda od Rtg

Oprosti, ne znam,..to napredovanje nuklearnomedicinske dijagnostike mora da se desilo u zanje tri godine..... ili je mene moj lekar namerno uznemiravao svojim savetima ...

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Oprosti, ne znam,..to napredovanje nuklearnomedicinske dijagnostike mora da se desilo u zanje tri godine..... ili je mene moj lekar namerno uznemiravao svojim savetima ...

Brat mi je na specijalizaciji iz nuklearne medicine :) Nema razloga za toliki strah kod ljudi, za par sati se razgradi radiofarmak :)

• Волим 1

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Brat mi je na specijalizaciji iz nuklearne medicine :) Nema razloga za toliki strah kod ljudi, za par sati se razgradi radiofarmak :)

:pivo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Sa ovim se ne projavljuje strah ( bar ja ga nisam imala nijednog trenutka, čak sam i zaspala, onako izistinski, na jednoj od sintigrafija kostiju :)) ..... već samo oprez da nekog nedužnog ne dovedemo u rizik.

ps.

a ako ćemo o braći...moj bata je načelnik na tom odeljenju i sa mnogo godina štaža. Ruku na srce, tek su ga pre neku godinu ostali lekari sa odeljenja uspeli da pritisnu da se postavi ono stako između stola sa ekranom i gama kamere (valjda se tako zove ta aparatura, ne znam baš ).

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...