Милан Ракић Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Pa prvo kako uopste moze da zazivi? Kao i oko svake stranke pokreta imas par ljudi koji su za,par koji su protiv,par koje bolede uvce. Ne vidim da se i Dveri razlikuju o tog kalupa. Како год, волели ли` не волели "Двери", "жуте", "радикале", "Вучићеве", ил` оног "малог" Дачића и Вулина... Које год.. Али је заиста "феномен"-ако дозволиш, да првопоменути "прођоше" и пролазе на нашем Форуму такоа како су... И то је чињеница... Можда би неко помислио типа-Двери, форум људи из цркве-ово-оно, али заиста (сразмерно), гледе ЖРУ, та група грађана или како већ, нити цензус не може прећи.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Pa najbolje te polupane alkose da citirate . Ako su vam takvi orijentir onda ste ga ugasili gore od hrvata ... ) Sta kazes, rekao Bora Djordjevic nesto pa kao to je jako pametno .... ) Jos da pocnete da citirate Ziku Obretkovica pa mozemo na Mesec ... Мани ме те реторике. Кад ти деране будеш у његовим годинама могао да смуваш тако добре рибе онда ћу те чути о томе "полупани алкос". Такође његов ум још није за бацити, прочитај интервју, погледај колико је прорачунат и одмерен. А ту су и све песме које је написао и још увек успешно пише, то полупани алкос не би могао. На крају и Бора је неки војвода зар не? Дакле као војвода војводи Бора каже Шешљу да је Хрват. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Pa dobro,cinjenica je da imas pik na Dveri i cinjenica je da si se od 10tak slucajeva ovde o rascepu i rasturanju medju desnicom opredelio da pricas samo o Dverima kod kojih je taj rascep skoro i nepostojeci (jedan covek,par ljudi) A nadmen u smislu da kao eto znali ste sta ce se na kraju dogoditi jer vam se nije svidjala ta pricala (ono kao Glisic ce napustiti Dveri kroz par godina ) ДСС се баш растурио, немам појма колико је настало странака од њега. Dvorska luda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Подела, то је средње име Србина, нема ту исправке. Нема ту онда ни патриотизма. Ако патриоти не могу да се сложе око патриотизма онда и нису патриоти. Проста је то рачуница. Ћириличар, Човек Жоја and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Како год, волели ли` не волели "Двери", "жуте", "радикале", "Вучићеве", ил` оног "малог" Дачића и Вулина... Које год.. Али је заиста "феномен"-ако дозволиш, да првопоменути "прођоше" и пролазе на нашем Форуму такоа како су... И то је чињеница... Можда би неко помислио типа-Двери, форум људи из цркве-ово-оно, али заиста (сразмерно), гледе ЖРУ, та група грађана или како већ, нити цензус не може прећи.... Pa dobro ako je to taj smisao,ok. Medjutim,znas i sam da ne mozes to tako da gledas. Naprosto ZRU forum nije forum ljudi iz crkve,nego forum svih i svjah,stavise ja mislim da retko kad prodje dan da u prvih top 3 clanova sa najvise poruka ne bude neko ko uopste nije covek iz crkve vec je ateista ili pak vernik druge neke crkve a cak i vas par koji ste ljudi iz crkve niste nacionalisti a to Dveri dapace jesu. Tako da ne vidim nista cudno u tome da neko kao Dveri ovde imaju jak otpor,kao sto ne vidim nista cudno da se ti prevashodno a i mnogi drugi radujete sto ta ideja Dveri ovde ili bilo gde nije prosla iako realno nisu bili nijedan jedini dan na vlasti i nisu nikad nista uradili lose po nas za razliku od snsdsdssspsldpsdupssdug17... koji nas ipak realno jasu 25 godina i zahvaljuci njihovim vladavinama sve smo nize i nize Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Мани ме те реторике. Кад ти деране будеш у његовим годинама могао да смуваш тако добре рибе онда ћу те чути о томе "полупани алкос". Такође његов ум још није за бацити, прочитај интервју, погледај колико је прорачунат и одмерен. А ту су и све песме које је написао и још увек успешно пише, то полупани алкос не би могао. На крају и Бора је неки војвода зар не? Дакле као војвода војводи Бора каже Шешљу да је Хрват. Jos Ziku Obretkovica samo i kompletan tim mislilaca bi imali Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Pa u Dverima su nacionalisti (i uglavnom antiekumenisti) a ovde malo takvih ima. Zato i nema podrske Dverima. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Не само лево него и десно. Нема ту више никаквих носилаца идеја. Која левица у Србији? Реслови и подмладак екипе што је изгубила на 8. седници, што се увукла у ДС и ГСС и једва чекала да види Слоби леђа само из реваншизма (па их Коштуније заврно, зато су и скичали на њега)...Тјах, полусвет умишљених каријериста, шатро интелектуалаца итсл. Овај овакав Дачић их шије па их растура. Мислим да би Срби требало да се окану илузије о постојању неких странака и покрета, и лево и десно, који сад ту као размишљају нешто о држави, друштву, економији, имају неке стратегије, планове. Можда изгледа као да мрачим али се трудим да будем реалан. Па на лијевици је ДС имао неприкосновени примат главне лијеве странке. На десници си у почетку имао екстремније радикале и умјереније конзервативце и нико никада није имао примат који је ДС имао на лијевици. Па пази, странке су дио нашег државног, друштвеног и економског система. Конкретне идеје на нивоу државе се не могу остварити без њих. Тужно, али истинито. Да макар имамо изборни систем као у УК или у САД, гдје се нестраначки кандидати могу лакше пробити, па 'ајд онда. Али не, наш изборни систем погодује странкама, а не појединим представницима ( јер имамо само једну изборну јединицу. Зато немамо народне посланике из Срема, Баната, Бачке, Мачве итд. који су чланови те и те странке, него директно посланике ДС-а, СНС-а, СДС-а итд. и велиак већина њих живи у Београду дуги низ година ). Зато је и проблем што ми имамо ту и тамо некакве идеје које су више-мање заступљене у народу, али немамо неку организацију ( читај странку ) која би била званични носилац неке одређене идеје. јер наш систем то захтијева. Конкретно нешто да се уради без странки једино се може, у оваквом систему, урадити на нивоу општине. Оне нису претјерано велике заједнице и људи се могу лакше организовати међусобно и договорити шта конкретно желе да се уради у њиховој општини. Али на нивоу државе, воља бирача се усмјерава ка странци, а не ка интересу његовог краја. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Дакле као војвода војводи Бора каже Шешљу да је Хрват. Није рекао да је Хрват, него да му је свештеник из Требиња рекао да тамо Срба Шешеља нема. То и Шешељ исто каже, његов прадеда је био једини преостали Шешељ православац, све остало су били католици. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Само што је таквим цитатом Чорба више показао за себе какав је човек него што је нешто рекао за Шешеља... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Не заборавимо само да се и лијевица осипа. ДС се поцијепао, ЛСВ кокетира са СНС, Пастор такође. Слажем се у свему, само ову једну ситницу да те коригујем: СВМ је странка деснице. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Слажем се у свему, само ову једну ситницу да те коригујем: СВМ је странка деснице. Ах да. Национална странка. Ја све ишао по линији да су били пајташи са ДС-ом дуги низ година Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Најпоуларнија странка међу црквеним људима ,колико ја знам,била је ДСС... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Мани ме те реторике. Кад ти деране будеш у његовим годинама могао да смуваш тако добре рибе онда ћу те чути о томе "полупани алкос". Такође његов ум још није за бацити, прочитај интервју, погледај колико је прорачунат и одмерен. А ту су и све песме које је написао и још увек успешно пише, то полупани алкос не би могао. На крају и Бора је неки војвода зар не? Дакле као војвода војводи Бора каже Шешљу да је Хрват. Бора (62) је у вутрифлажи, не мо'ш касти. "Dobro veče, Beograde, dobro veče, Srbijo, dobro veče Evropo u koju nikad nećemo ući", pozdravio je Bora okupljene i zapevao "Toplu ljetnju kišu". http://slobodnarijec.me/kultura/poceo-beer-fest-uz-kisu-munje-i-riblju-corbu Ко ће уопште и знати шта је њега пребацило у цвету старости? Биће и да је н'аква лекализација... Ал' морам признати да ми привук'о пажњу. Crveni Baron and Дидим је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Али ајд да не буде да сам скроз песимистичан. Треба ипак оставити и простора за неку веру да ће се у неком периоду (ако претекнемо) појавити нека здрава екипа младих, образованих и нормалих Срба. Dokle god se sama ideja bavljenja politikom u Srbiji ne promeni, tj. kad to prestane da bude način za luzere koji nikada ništa nisu postigli u životu da zajašu grbaču normalnih ljudi koji rmbače po ceo dan da bi preživeli, da bi onda ovi živeli 1000 puta bolje od njih i širili dalje takav lopovski mentalitet i odnos prema životu među nove generacije, i dok bavljenje politikom ne postane delatnost kao u svakom normalnom društvu, gde političari služe narodu a ne obratno, i gde će stalno biti pozivani na odgovornost od samih građana - jer niko drugi to neće da radi umesto njih - nama nema spasa. Ni sa desnicama, levicama, sredinicama...bilo kim. florenntina, Плутон, Милан Ракић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука