Anika Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 A ti si kao introvertan a ovamo sa samo grlis na saborima Није исто интровертност и стидљивост. Ja retko idem na zurke , rodjendane , svadbe , krstenja ... Ali kad odem , budem svoja . Ne pretvaram se . Sliku imam , ton nemam ... Salim se ... Uvek ima neko sa kim volim da popricam , da prosetamo po basti i eto , prodje vreme ... Све у своје време, Арсо. Волим да одем на добар концерт или свирку. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Jedan od razloga zašto ekstrovertni imaju mnogo prijateljstava je površnost ili svesno uklapanje u neke trnutne javne vrednosti po svaku cenu. Ne gradim sopstvenu vrednost u očima drugih ljudi, ljudi i njihova poovršnost me često nerviraju, nemam lošu nameru ali smatram da je ljudsko biće ipak mnogo vrednije od toga. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 не идеш ни на саборе Ne idem ni na sabore , ni na posela ... Razmisljala sam da vam predlozim da se organizujete , pa da skupa odete na neko poklonicko putovanje ... Ja , naravno ne bih mogla da podjem , posto znam da cete u autobusu da pravite haos ... I da se smejete kao nezdravi , a to nije mnogo blagocestivo ... Kaludjerovic Sreten, Рапсоди, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ne idem ni na sabore , ni na posela ... Razmisljala sam da vam predlozim da se organizujete , pa da skupa odete na neko poklonicko putovanje ... Ja , naravno ne bih mogla da podjem , posto znam da cete u autobusu da pravite haos ... I da se smejete kao nezdravi , a to nije mnogo blagocestivo ... Арсо, сад кад сам ово прочитала се смејем као нездрава. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Odgovorite iskreno- Da li ste u stanju osecati se prijatno i nesputano na zabavi ? Da li ste u stanju poceti konverzaciju sa nepoznatom osobom ? Da li ste u stanju razgovarati o najintimnijim osecanjima ? Da li ste u stanju potraziti pomoc kada vam je potrebna ? Da li ste u stanju samopouzdano uci u prostoriju punu nepoznatih ljudi ? ... P.s. Zurim sada , a vi razmislite u kakvom ste to stanju ? Zero је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 http://img.huffingtonpost.com/asset/scalefit_630_noupscale/56c62e5f1500002a000b0524.jpeg Цео чланак: http://www.huffingtonpost.com/entry/6-illustrations-that-show-what-its-like-in-an-introverts-head_us_56c62d04e4b0ec6725e1fac8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Само да се упишем у интровертну екипу Elem, moze li introvertan postati ekostrovertan? Ima li neki kurs za to Знам да екстровертни могу постати интровертни, тај курс бих ја могла да држим. А мислим да је и обрнута ситуација исто тако могућа. Anika, Рапсоди and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Рапсоди, Иван ♪♫, Maslacak_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 znaci an skupu te necu vidjeti jel tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 propade mi bracni plan, e sudbino ciganjska Deja Vu, Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 takva je to introvertna tema: svi smo tu, ali svi ćutimo Плутон, JESSY, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ... Elem, moze li introvertan postati ekostrovertan? Ima li neki kurs za to Nadam se da tako nesto ne postoji ... Zato sto mi ne treba da zelimo da budemo neko drugi ... Mi treba da budemo jedinstveni , svoji , a za to je potrebno samopouzdanje ... Upravo citam neki prirucnik tipa uradi sam ... izdat davne 1985 , ali i dalje tako ziv i savremen , ako nadjem nesto zanimljivo , a sto se ne odnosi na s...x , napisacu kao osvrt na zadatu temu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Odgovorite iskreno- Da li ste u stanju osecati se prijatno i nesputano na zabavi ? Da li ste u stanju poceti konverzaciju sa nepoznatom osobom ? Da li ste u stanju razgovarati o najintimnijim osecanjima ? Da li ste u stanju potraziti pomoc kada vam je potrebna ? Da li ste u stanju samopouzdano uci u prostoriju punu nepoznatih ljudi ? ... P.s. Zurim sada , a vi razmislite u kakvom ste to stanju ? da kako kad, kako gde, manje ili više Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Zašto li me ova priča asocira na Woody Allen-a šta vi mislite jesu li njegovi likovi introvertni ili ekstrovertni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Odgovorite iskreno- Da li ste u stanju osecati se prijatno i nesputano na zabavi ? Da li ste u stanju poceti konverzaciju sa nepoznatom osobom ? Da li ste u stanju razgovarati o najintimnijim osecanjima ? Da li ste u stanju potraziti pomoc kada vam je potrebna ? Da li ste u stanju samopouzdano uci u prostoriju punu nepoznatih ljudi ? ... P.s. Zurim sada , a vi razmislite u kakvom ste to stanju ? Arso, ubi me... Samo na prvo mogu da odgovorim sa "možda ponekad", ostalo je ne... Tako da eto ga s(t/r)anje (da prostite) S vremena na vreme pokušam tako da nateram sebe da budem otvoreniji, opušteniji, evo sinoć bio na nekom okupljanju sa društvom iz srednje, vratih se, kako reče Rapsodija, duhovno gladan i prazan Neki osećaj da nisam uspeo, sve što sam želeo da vidim u njima, da im dam, nisam i znam da je to do mene... Jes bilo par dobrih trenutaka, šale i tako to, al nikako da se opušćim... Nudiše mi pivo, nisam hteo zinat Cenim, za dobro druženje nisu potrebna "pomagala" ma kakve vrste. Sad, iz ovoga gore što ste pisali, shvatam da nije u redu neko da vas menja ili vi nekoga da menjate ako je introvert/ekstrovert, pa valjda to važi i za nas same? Ok, nekad jeste teško prihvatiti drugoga kakav jeste, ali kako prihvatiti sebe? LogosAgape, JESSY and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука