Jump to content

Nisi ni introvert, ni ekstrovert? Možda si ambivert!

JESSY

Препоручена порука

A ti si kao introvertan a ovamo sa samo grlis na saborima :)

Није исто интровертност и стидљивост.

Ja retko idem na zurke , rodjendane , svadbe , krstenja ... Ali kad odem , budem svoja . Ne pretvaram se . :))) Sliku imam , ton nemam ... Salim se ... Uvek ima neko sa kim volim da popricam , da prosetamo po basti i eto , prodje vreme ...

Све у своје време, Арсо. ;)  Волим да одем на добар концерт или свирку.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Jedan od razloga zašto ekstrovertni imaju mnogo prijateljstava je površnost ili svesno uklapanje u neke trnutne javne vrednosti po svaku cenu.
Ne gradim sopstvenu vrednost u očima drugih ljudi, ljudi i njihova poovršnost me često nerviraju, nemam lošu nameru ali smatram da je ljudsko biće ipak mnogo vrednije od toga.
:skidamkapu:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

не идеш ни на саборе :)

Ne idem ni na sabore , ni na posela ... Razmisljala sam da vam predlozim da se organizujete , pa da skupa odete na neko poklonicko putovanje ... Ja , naravno ne bih mogla da podjem , posto znam da cete u autobusu da pravite haos ... I da se smejete kao nezdravi , a to nije mnogo blagocestivo ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ne idem ni na sabore , ni na posela ... Razmisljala sam da vam predlozim da se organizujete , pa da skupa odete na neko poklonicko putovanje ... Ja , naravno ne bih mogla da podjem , posto znam da cete u autobusu da pravite haos ... I da se smejete kao nezdravi , a to nije mnogo blagocestivo ...

Арсо, сад кад сам ово прочитала се смејем као нездрава.  :)) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Odgovorite iskreno- Da li ste u stanju osecati se prijatno i nesputano na zabavi ? Da li ste u stanju poceti konverzaciju sa nepoznatom osobom ? Da li ste u stanju razgovarati o najintimnijim osecanjima ? Da li ste u stanju potraziti pomoc kada vam je potrebna ? Da li ste u stanju samopouzdano uci u prostoriju punu nepoznatih ljudi ? ... P.s. Zurim sada , a vi razmislite u kakvom ste to stanju ? :)))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Само да се упишем у интровертну екипу :)

Elem, moze li introvertan postati ekostrovertan? Ima li neki kurs za to  :)

Знам да екстровертни могу постати интровертни, тај курс бих ја могла да држим. :)

А мислим да је и обрнута ситуација исто тако могућа. 

Подели на овим сајтовима

mudanca.jpg

Подели на овим сајтовима

... :)

Elem, moze li introvertan postati ekostrovertan? Ima li neki kurs za to :)

Nadam se da tako nesto ne postoji ... Zato sto mi ne treba da zelimo da budemo neko drugi ... Mi treba da budemo jedinstveni , svoji , a za to je potrebno samopouzdanje ... :citac: Upravo citam neki prirucnik tipa uradi sam ... izdat davne 1985 , ali i dalje tako ziv i savremen , ako nadjem nesto zanimljivo , a sto se ne odnosi na s...x , napisacu kao osvrt na zadatu temu .

Подели на овим сајтовима

Odgovorite iskreno- Da li ste u stanju osecati se prijatno i nesputano na zabavi ? Da li ste u stanju poceti konverzaciju sa nepoznatom osobom ? Da li ste u stanju razgovarati o najintimnijim osecanjima ? Da li ste u stanju potraziti pomoc kada vam je potrebna ? Da li ste u stanju samopouzdano uci u prostoriju punu nepoznatih ljudi ? ... P.s. Zurim sada , a vi razmislite u kakvom ste to stanju ? :)))

da :)

kako kad, kako gde, manje ili više :)

Подели на овим сајтовима

Arso, ubi me... Samo na prvo mogu da odgovorim sa "možda ponekad", ostalo je ne... Tako da eto ga s(t/r)anje :))) (da prostite)

S vremena na vreme pokušam tako da nateram sebe da budem otvoreniji, opušteniji, evo sinoć bio na nekom okupljanju sa društvom iz srednje, vratih se, kako reče Rapsodija, duhovno gladan i prazan :(

Neki osećaj da nisam uspeo, sve što sam želeo da vidim u njima, da im dam, nisam i znam da je to do mene... Jes bilo par dobrih trenutaka, šale i tako to, al nikako da se opušćim... Nudiše mi pivo, nisam hteo zinat :D Cenim, za dobro druženje nisu potrebna "pomagala" ma kakve vrste. Sad, iz ovoga gore što ste pisali, shvatam da nije u redu neko da vas menja ili vi nekoga da menjate ako je introvert/ekstrovert, pa valjda to važi i za nas same? Ok, nekad jeste teško prihvatiti drugoga kakav jeste, ali kako prihvatiti sebe?

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...