Jump to content

Да ли ће се мигранти вратити својим државама када ратна криза прође? Какве би поседице неповратка биле по Европу?

Оцени ову тему

Ignjatije

Да ли че се мигранти вратити својим државама када ратна криза прође? Какве би поседице неповратка биле по Европу?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Да ли че се мигранти вратити својим државама када ратна криза прође?

• Вратиће се сами
      0
    • Врати ће их законски европске државе у земљама из које су дошли
      0
    • Остаће велики проценат у Европи
      18
    • Не знам
      1
  2. 2. Какве би поседице неповратка биле по Европу?

• Остала би иста
      1
    • У блиској будућности постала би већински муслиманска
      8
    • Била би кутурно богатија и разноврснија
      6
    • Не знам
      4

Препоручена порука

Шта мислите да ли ће се мигранти из Африке вратити својим државама када се ситуација тамо смири? Доселили су се у Европу, поштени су у њу због ратне ситуације која влада у њиховим родним земљама. Да ли ће из истог ралога(успостављање мира) бити враћени тамо одакле су дошли, или ће трајно остати на нашем континенту?

Уколико трајну остану какве би то последице имало на европске државе, на демографску слику у блиској будућности, политику, друштвене односе, културу, религију, запошљавање, социјални статус...

Сви знамо да су они у огромној већини муслимани. Менталитета другачијег од нашег. И што је јако битно са склоношћу ка многодетелним породицама, виском наталитету. За разлику од домаћег становништва Европе које има негативан природни прираштај(осим једино Албаније која је већински муслимканска држава и где мигранти не иду). Томе се може додати и верска дозвола полигамије.

Уколико би остали, за само 50ак година Европа не била иста као данас.

Шта се ту заправо "ваља иза брега..."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 67
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Неће се вратити, а последице ће бити велике. На то су они који су изазвали сукобе у тим државама и рачунали. 

Подели на овим сајтовима

Како да се неће вратити, па нема ништа драже од родне груде. Додијаће њима јевропа са свим овим технолошким и цивилизацијским достигнућима. Па рецимо сви афрички емигранти и дан данас сањају како се за њима диже облак прашине док километрима трче за рањеном живуљком коју ће уз пјесму и скакање да сретно врате у своју колибицу од прућа.

Подели на овим сајтовима

Ма има ту много исиловаца, спремних на акцију, да уведу шеријат у Европу. Има ту пуно екстремиста које сам ИСИЛ шаље да се увуку у Европу и крену да делају, кад дође час.

Подели на овим сајтовима

On 22. 8. 2015. at 7:40, Православни Србин рече

Ма има ту много исиловаца, спремних на акцију, да уведу шеријат у Европу. Има ту пуно екстремиста које сам ИСИЛ шаље да се увуку у Европу и крену да делају, кад дође час.

Ни једно друштво није сиромшно са нељудима (убицама, криминалцима,..), тако да европи не требају "исиловци" да би завладао хаос, и нељуди испливали. Било је тога у новијој историји европе (Други светски рат).

Права опасност је да људи који имају "нацистичку" свест овладају европом, а то може проузроковати ова сеоба народа. Нацизам је био последица страха од комунизма, тако да страх од џихада може изнедрити нови нацизам. А видимо да полако он јача у европи.

Подели на овим сајтовима

Oni koji migrijraju u Evropu i to ne u bilo koje zemlje Evrope kao Albaniju, Tusrku, Grčku, Srbiju, Bugarsku Rumuniju (i to su evropske države i zemlje) već isključivo s ciljom da će u njoj ostati zbog visokog standarda, visokog nivoa socijalnih prava i pomoći od stanovanja u socijalnim stanovama i kućama pa do sasvim pristojnog života na socijalnim pomoćima i zbog karijere i plata u evrima idu onda u Veliku Britaniju, Švedsku, Dansku, Holandiju, Belgiju, Njemačku, Švicarsku i sl. a vraćati se ne budu, možda neko od njihovih potomaka ali malo je i to vjerovatno. 90-tih su svi imigranti iz Afrike i Azije koji su se nalazili u Češkoj na azilanstkoj proceduri smatrali to svojim veliki ličnim i životnim neuspjehom. Tada Československo ili poslije Češka ni Slovačka još nisu bili članovi EU i oni su imali namjeru tranzita, samo se prošvercovat ilegalnim kanalima do Njemačke ali bili zadržani i otkriveni njemačkim i/ili češkim carinicima (najčešće su ih pronašli njemački pa predali češkim, dakle vratili nazad) ili policijom i prinudjeni molbu za azil predati u Češkoj jer bi bez tog uslijedio prislini izgon pod pocilijskom pratnjom a bili su sretni ako ih nisu još poslali u zatvor jer je ilegalni prelazak granice krivično djelo. Tada su azilantski prihvatni centri u Češkoj izgledali tako da ih je oko polovine bilo iz exJugoslavije a ta druga polovina svi ostali. Poslije se desilo da se većina naših ljudi poslije nekoliko godina vratila tamo odakle su došli, najviše ih je bilo iz BiH, iz Hrvatske vrlo malo a iz Srbije uglavnom Romi i Albanci, najmanje je bilo Srba. Vrlo malo je naših tu u Češkoj ostalo. A ti Afričani su svaki dan kukali kako je češka hrana fuj, kako je meso fuj, kako oni u Africi imaju super meso, voće i povrće, kako im hlorovana češka voda iz vodovoda koju piju svi Česi smrdi itd. itd. A kad ste ih pitali zašto se žele domoći Njemačke i sličnih ostalih zapadnih zemalja i zašto im je Češka fuj, onda bi rekli da su tu plate velike ili bolje reći male koliko socijalna pomoć u Njemačkoj, to što zaradiš u Češkoj je socijalna pomoć u Njemačkoj, da ovdje žive u po azlanstkim centrima a tamo mogu dobitri i socijalnbe stanove i da su tamo plate veće itd. itd. Tako da mislim ako su radi svega toga htjeli ići na Zapad, vratiće se samo u slučaju ako se sve to radi čega su išli promjenilo na gore, te socijalne pomoći se više tako velike ne davaju niti se više dsijele nekakvi socijalni stanovi ili čak cijele nove kuće porodicima u kojima bi radoi stanovao i svako od vas. A izgleda da se promjenilo, uvidimo kako će to bit dalje..

Подели на овим сајтовима

Ако  ћемо поштено, треба им помоћи док се ситуација код њих не смири. Али када се смири морају бити враћени у своје земље. Сасвим једноставно и праведно. Пуштени искључиво због рата, када рата не буде било требају бити враћени.

Шта ће се десити видећемо, али не мирише ми на добро. Наслов књиге Дејана Лучића "Исламска република Немачка" изгледа сада још реалнија.

Подели на овим сајтовима

On 22. 8. 2015. at 17:59, Ignjatije рече

Ако  ћемо поштено, треба им помоћи док се ситуација код њих не смири. Али када се смири морају бити враћени у своје земље. Сасвим једноставно и праведно. Пуштени искључиво због рата, када рата не буде било требају бити враћени.

Шта ће се десити видећемо, али не мирише ми на добро. Наслов књиге Дејана Лучића "Исламска република Немачка" изгледа сада још реалнија.

Ko ce smeti masovno da ih vrati? Pa u tom slucaju ce, cak i medju onim migrantima kojima sada ne pada na pamet  bilo kakva teroristicka ili ratna akcija, naci masu dobrovoljaca buduce borbe u Evropi...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ma kakvo crno vracanje. Treba stimulisati i radjanje medju njima. Po 7-9 dece po familiji ... Da se oporave malo drzave poput Nemacke, Britanije Itd ...

Ti ljudi su ziveli u mraku diktature dok ih EU i Ameri nisu oslobodili mrskih diktatora. I sada ljudi zele da na licu mesta izraze zahvalnost za slobodu doticnim drzavama ..to je razlog osnovni njihove migracije, blagodarnost za plodove slobode koje su im izrucili nato bombarderi ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 22. 8. 2015. at 19:47, Crveni Baron рече
Ma kakvo crno vracanje. Treba stimulisati i radjanje medju njima. Po 7-9 dece po familiji ... Da se oporave malo drzave poput Nemacke, Britanije Itd ...

Srbije... i mi smo u tom problemu pa mogu da nam pripomognu da se Srbija naseli. Oni ljudi hoce da zive i da se radjaju, mi necemo pa ih je mozda Bog i poslao u ove krajeve iz one pustinje, da iskoriste prirodna bogatstva kad mi necemo.

Подели на овим сајтовима

On 22. 8. 2015. at 17:59, Ignjatije рече
Ако ћемо поштено, треба им помоћи док се ситуација код њих не смири.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 22. 8. 2015. at 20:38, feeble рече

Srbije... i mi smo u tom problemu pa mogu da nam pripomognu da se Srbija naseli. Oni ljudi hoce da zive i da se radjaju, mi necemo pa ih je mozda Bog i poslao u ove krajeve iz one pustinje, da iskoriste prirodna bogatstva kad mi necemo.

Nije, Bog ih je poslao u Britaniju, Francusku a ne u Srbiju ili Makedoniju. Nije ih poslao cak ni u Grcku vec iskljucivo u zapadne evropske drzave. Tamo ima pripremljeno sve sto im je potrebno. Skole, posao, zdravstveno osiguranje, dobri putevi, socijalna pomoc itd ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Naravno da se nece vracati...i onako su jedva cekali da odu. Sta ce biti sa Evropom, Bog Sveti zna. Ja se pre neki dan vratih iz Nemacke, tamo sam videla 40% Turaka, 40% Srba, Hrvata i Bosanaca, 10% Rumuna, i 10% Nemaca. A na sve to jedno 45% nekog islamskog naroda kome ne mogu da utvrdim poreklo :.mislise.  (muskarac + 5 zena razne generacije sa burkama i nekim maskama na licu koje pokrivaju obrve pa idu preko nosa i pokrivaju usta...  ne_shvata ) sad da li tu zive ili su turisti...pojma nemam. Onda jedno 5% Kineza, poneki Rusi i tako...Nemaca ni od korova.

• Волим 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...