Плутон Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Извор Човек Жоја, Sva imena su vec zauzeta, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Их Зоске, па људи су одувек имали песимистичке и апокалиптичне периоде кроз историју. Стално се мислило, "ево га сад, последња времена, готово је"... Па опет ништа. Ја се слажем да кола иду низбрдо, виде то и атеисти, сви то виде, али да ли смо ми баш у стању да препознамо последња времена? "А о томе часу нико не зна, ни Син, него Отац". И раније су била иста времена. Замисли једног Римљанина у време навале Германа? Готово, крај, последња времена. Сад је свет глобалан, информисани смо, а нпр. за време Наполеонових ратова кад је у Европи дивљао хаос, шта је прости геџа знао? Ратују тамо неки цареви. А у Европи пошаст. Стално кола иду низбрдо јер су љиди изопачени, из периода у период кроз историју људи се не мењају, мењају се форме, како се та изопаченост манифестује. Цивилизација напредујуе, ал човек стагнира. Иста себичност хандри и данашњег човека као и оног пре хиљаду година. Тако је ја мислим и ситуација са овим сада дешавањима. Meni je najbolji pokazatelj apokalipse to sto ja tebi vec tri posta lajkujem... Nece to na dobro da izadje... :-D Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Колико? Али пази, хоћу јасне, егзактне податке... Svako od njih potencionalni je - spavač! Srbija nema bezbednosnu kontrolu identifikacije boraca Islamske drzave i drugih terorista za koje je dokazano da prelaze ali im se iz navedenog razloga ne zna broj. Ovakav nacin na koji se trenutno prima ovolika masa muslimana na teritoriju Srbije povecava mogucnost buducih teroristickih napada ISIS-a i akcija ostalih terorista pre svega u srpskim gradovima, po trznim centrima, trgovima, gradskom saobracaju... Izgleda da ce se nazalost ostvariti pretnje kojima su nam pretili, jer smo im sami povecali mogucnost da ih ostvare ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Па није баш тако,управо тај напредак технологије ће убрзати пропаст,не може то да се упоређује са временом мачева и стрела... Искрено,проблем и код нас хришћана, што и ми бежимо од последњих времена,није ни нама комфор и овосветска уживанција страна, па ако може,да нас миомиђу та страдања,тако да у дубокој старости ,мирно и благочестиво напустимо овај свет ... И оно што заиста морамо знати,док се не испуни све оно што је записано,Христос неће доћи... Дакле раније су људи прижељкивали Христа ,зато што су тешко живели и вера им је много више значила,данас је обрнуто,мање више лепо се живи,вера је све слабија,а и коме је сад до страдања... п.с. али да не скрећемо са теме више... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Svi oni, ne samo teroristi, nego i obican narod, jesu radikalni muslimani. Nisu to muslimani koji tumace dzihad kao borbu sa strastima i sl. Ne budu li dobili ono sto ocekuju jos lakse ce biti izmanipulisani da se prikljuce dzihadu na nasim prostorima i sire, ali pre svega na tzv. Balkanu jer se on smatra islamskim jer je bio nekada u sastavu Islamske drzave, za razliku od ostalog dela Evrope. Tehnicki, svaki musliman, bilo dobrovoljno, bilo ucenom. moze postati spavač! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Nad Balkanom polazu pravo, a nad ostalim delom Evrope ne. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Зашто мислиш да смо им терористички циљ? Једина концентрација муслиманског света у Европи је на овом подручју, Босна ,Косово,Албанија, где су муслимани на власти и у огромној већини да тако кажем... Свакако да би у случају неке ескалације,ту била база ,логистика и слично... Ако томе додамо и Македонију,југ Србије,Санџак,где је изузетно погодно да се ту стационира већина оних ,које запад неће примити,мислим да разлога за забринутост ипак има: Благовесник је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Svi oni, ne samo teroristi, nego i obican narod, jesu radikalni muslimani. Nisu to muslimani koji tumace dzihad kao borbu sa strastima i sl. Ne budu li dobili ono sto ocekuju jos lakse ce biti izmanipulisani da se prikljuce dzihadu na nasim prostorima i sire, ali pre svega na tzv. Balkanu jer se on smatra islamskim jer je bio nekada u sastavu Islamske drzave, za razliku od ostalog dela Evrope. Tehnicki, svaki musliman, bilo dobrovoljno, bilo ucenom. moze postati spavač! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 не знам како ви, ал` ја размишљам да почнем да гајим свиње. Кратос and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 не знам како ви, ал` ја размишљам да почнем да гајим свиње. Ali cime ces onda prehranjivati azilante preko zime? Tako ces samo probuditi spavača sa dinamitom u gaćama da te oznaci kao teroristicku metu. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 не знам како ви, ал` ја размишљам да почнем да гајим свиње. Samo im kažemo da kod nas se uzgaja isključivo svinjsko ima pobegnu glavom bez obzira.... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Ali cime ces onda prehranjivati azilante preko zime? Ima žena plan bre kako da ih oteramo a sad se ti tu našao kao neki dušebrižnik.... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Ja cu one koji mi pokucaju na zimu da posaljem kod Ћириличар-а. Кратос and Зосима је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Колико? Али пази, хоћу јасне, егзактне податке. И не само то, него да приложиш и мапу кретања, центре у којима су се стационирали ради "спавања" итд? Дакле, све детаљно изнеси овде пред нас, јер није у реду да смо у непосредној опасности од терориста а да то не знамо. Ако немаш одговоре на постављења питања онда молим те немој плашити људе и уносити панику. Ako sami ne znate odgovor onda nije ni red da ismijavate one koji su bliži tačnijem odgovoru nego vi. Na žalost za paniku jer već kasno, paničit se imalo već ranije, djevojka je već trudna. Na videu Šádi Shanaáh, aktivista Zelenih i profesionalni multikulturista (potomak Palestinca i Čehinje i naravno musliman) pita predsjednika Zemana ko se može smatrati islamistom, kako ih prepoznati i koliko ih je procentualno medju izbjeglicama. Na to je dobio jasan odgovor da su islamisti svi članovi Muslimanskog bratstva i ostalih lokalnih islamskih pokreta uključenih u njemu tj. osobe spremne, izvježbane i pripremljene prosadjivati i širiti islam mačem, koji nastoje ovladati ne samo zemlje sa islamskom većinom već i cijeli svijet i da ni najbolje obavještajne agenture nisu u stanju prepoznati ko je taj "uspavani islamista" jer ne postoji detektor za silamiste kao što ne postoji ni za komuniste ili naciste ili anarhiste ali se operativno svaki mladi vojno soposoban muškarac od 20-30 godina smatra potencijalnim islamističkim borcem i smatra se da su ih granice Evrope sa izbjeglicama već prešle hiljade takvih. Upozorenje na takozvane "spavače" došlo je konkretno od jednog neimenovanog libijskog ministra koji je upozorio na to da Islamska država nastoji u Evropu u talasu izbjeglica iímportovat što veći broj svojih "uspavanih ćelija", izvježbanih boraca i aktivista. https://youtu.be/YOgMnOyLZyU?t=11m39s Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука