Zayron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Zaki care, pa jel ti to od Srba hoces da napravis evropske patriote? Da branimo od muslimana one koji su na sve moguce nacine pomagali balkanske muslimane u borbi protiv Srba? Vi ste se u odredjenom dijelu svoje istorije u malo zamršenijoj igri bilijara isprofilovali sasvim nepotrebno kao protivnici NATO iz svojih bolje reći SPS Miloševićevih razloga a ne nikakvih proislamskih ili antislamskih motiva, to o čemu pričaš nema veze s tim. ratovali ste i protiv NATO i protiv muslimana i protiv Slovenaca na početku vrlo kratko i protiv Hrvata i djelomično na crkvenom planu i protiv Makedonaca a na političkom i protiv Crnogoraca tj. oni protiv vas, svejedno kako to uzmeš i s kojeg kraja. A nemoj mi se molim te sad voziti na račun toga što ste se s NATOM pandžali i sredivali neke stvari za svoj račun i za svoj groš. Draža bi se u grobu prevrtao da sazna kako ste si od NATO, USA I GB čije pilote je on spašavao napraviili neprijatelje a od ruskih komunista i postkomunista prijatelje i koga to ustvari smatrate i nazivate "oslobodiocima" Srbije i Jugoslavije (SSSR i KPJ) i kojima svake godine idete na paradu. Ne umijete si birat ni saveznike a ni neprijatelje a za par desetaka godina zaboravite sve šta je bilo i kako je to bilo, to je konstatacija. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Migrantima smeta krst na paketima http://videochart.net/video/21331.21b100891cbe77c5aefb969959ee Vidim da su se kvaltetniji mediji dohvatili ove vesti (telegraf, alo, informer...) ali ja ne vidim gde se to vidi na snimku? Otkud znas da su odbili pomoc zbog crvenog krsta? Crveni Baron, Sva imena su vec zauzeta and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Migrantima smeta krst na paketima http://videochart.net/video/21331.21b100891cbe77c5aefb969959ee Tako u praksi izgleda taj NULOVI INTEGRACIJSKI POTENCIJAL ILI KAPACITET o kojem sam ja već nešto govorio ali izgleda da me slabo razumijete. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Evo, malo sam istrazio na netu... odbijanje pomoci nema veze sa crvenim krstom nego se radi o iskazivanju revolta zbog cinjenice da ih ne pustaju da predju preko granice pa pruzanje pomoci vide kao licemerje koje oni odbijaju. http://www.ilpost.it/2015/08/25/debunking-migrants-video-red-cross-macedonia/ Trebalo mi je celih 2 i po minuta da pronadjem pravu istinu o ovom klipu. Citava nacija se na fejzbuku i tviteru zapalila sa psovkama upucenim emigranitima koji "odbijaju pomoc zbog krsta"... ranije sam bojazljivo govorio da smo kao nacija vrlo glupi ljudi ali sada ponosno kazem da smo glupi ko muski polni organ... svi odreda... Sva imena su vec zauzeta and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Vi ste se u odredjenom dijelu svoje istorije u malo zamršenijoj igri bilijara isprofilovali sasvim nepotrebno kao protivnici NATO iz svojih bolje reći SPS Miloševićevih razloga a ne nikakvih proislamskih ili antislamskih motiva, to o čemu pričaš nema veze s tim. ratovali ste i protiv NATO i protiv muslimana i protiv Slovenaca na početku vrlo kratko i protiv Hrvata i djelomično na crkvenom planu i protiv Makedonaca a na političkom i protiv Crnogoraca tj. oni protiv vas, svejedno kako to uzmeš i s kojeg kraja. A nemoj mi se molim te sad voziti na račun toga što ste se s NATOM pandžali i sredivali neke stvari za svoj račun i za svoj groš. Draža bi se u grobu prevrtao da sazna kako ste si od NATO, USA I GB čije pilote je on spašavao napraviili neprijatelje a od ruskih komunista i postkomunista prijatelje i koga to ustvari smatrate i nazivate "oslobodiocima" Srbije i Jugoslavije (SSSR i KPJ) i kojima svake godine idete na paradu. Ne umijete si birat ni saveznike a ni neprijatelje a za par desetaka godina zaboravite sve šta je bilo i kako je to bilo, to je konstatacija. Zaki tebra, Srbima su neprijatelji i islam i Vatikan, ne znamo ko ima vise nase krvi na rukama. A mi Srbi to ne zaboravljamo Zaki, mi smo sami sebi najbolji saveznici a za nama su nasa braca Rusi ... Ostatak sveta moze da nam izadje na megdan kada hoce . Preporuka je samo da budu udruzeni, u Nato na primer, jer pojedinacno nemaju sansi u borbi protiv Srba a udruzeni nemaju sanse protiv Srba i Rusa ... A izbeglica iz ratnih podrucja sto se tice ja se nadam, a izgleda da se to i desava, da ce Srbija lepo da doceka te ljude i jos lepse ih isprati preko Drine ( figurativno receno, u stvari za sada idu samo preko Horgosa a ja se iskreno nadam da ce posle zatvaranja madjarske da udare preko mile& drage nam hrvatske) ... Naravno ocekujem i da ceska primi jedno 50 hiljada izbeglica na trajni smestaj .., Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Vidim da su se kvaltetniji mediji dohvatili ove vesti (telegraf, alo, informer...) ali ja ne vidim gde se to vidi na snimku? Otkud znas da su odbili pomoc zbog crvenog krsta? To nije prvi put, dešavalo se to slično svuda po Evropi i ranije. Ili zbog oznaka ili zbog toga što misle da je svinjetina u tim konzervama, ako se radi o špagetama i tjesteninama i bezmesnoj hrani od čega bi se onda gnušali ako ne od krsta? Tamo je trebao biti crveni polumjesec! Ja sam vam rekao kad počnu oni sa zahtjevima s tim ne prestaju ni za nekoliko godina čak ni kad im pomažete. Ne smijete reći: daj ruku već evo uzmi ruku! Kao iz one anegdote kad se davio neki pohlepan i lakom čovjek. Oni imaju svoja pravila a vi se tome morate prilagoidit, što prije to shvatite to bude bolje za vas. Nisu to oni naši "muslimani" što šunku s vama iju i šljivovicom ju zalivaju i piju, ovo su MUSLIMANI a ne "muslimani". http://www.denik.cz/galerie/foto.html?mm=irak_atentat_pulmesic Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Migrantima smeta krst na paketima http://videochart.net/video/21331.21b100891cbe77c5aefb969959ee Migrantima smeta krst na paketima http://videochart.net/video/21331.21b100891cbe77c5aefb969959ee Ne smeta njima krst vec bezobrazluk ... Sta su mislili, donesu 5 kutija i mirna Bosna? ) Jok Mile, ima dam daju stan i hranu na trajno koriscenje jer su njohove domove unistili u "oslobadjanju" tokom arapskog proleca .. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Masu rukama, a ne, ne, necemo to... Vidis na snimku. A na paketima dreci krst. A koliko ne vole krst vidi se i po tome koliko je odavno malo crkava u njihovim zemljama i kako je i pre ovih nemira bilo skoro nemoguce dobiti dozvolu za gradnju nove. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Masu rukama, a ne, ne, necemo to... Vidis na snimku. Covek koji snimio ovaj klip kaze drugacije... http://www.ilpost.it/2015/08/25/debunking-migrants-video-red-cross-macedonia/ Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 To nije prvi put, dešavalo se to i ranije svuda po Evropi i ranije. Ili zbog oznaka ili zbog toga što misle da je svinjetina u tim konzervama, ako se radi o špagetama i tjesteninama i bezmesnoj hrani od čega bi se onda gnušali ako ne od krsta? Tamo je trebao biti crveni polumjesec! Naravno da se bune ako im donose svinjetinu ... Bunio bi se i ti da ti donesu kinezi pseca rebarca da te nahrane. Ljudi imaju svoja verska uverenja koja treba postovati kao i nasa sto ocekujemo da budu pistovana, . Znaci u Pragu im treba izgraditi nekoliko dzamija jer toga fali, a i po celoj Ceskoj i EU narvno ... Evo poslacemo im mi novopazarske graditelje koji imaju iskustva u izgradnji muslimanskih verskih objekata ... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Masu rukama, a ne, ne, necemo to... Vidis na snimku. A na paketima dreci krst. A koliko ne vole krst vidi se i po tome koliko je odavno malo crkava u njihovim zemljama i kako je i pre ovih nemira bilo skoro nemoguce dobiti dozvolu za gradnju nove. Probaj da dobijes dozvolu za gradnju dzamije u Italiji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Tako u praksi izgleda taj NULOVI INTEGRACIJSKI POTENCIJAL ILI KAPACITET o kojem sam ja već nešto govorio ali izgleda da me slabo razumijete. A i ti slabo razumes da Srbe slabo zanima taj NULOVI INTEGRACIJSKI POTENCIJAL ILI KAPACITET, cak sta vise super je to sto se nece integrisati jer EU podrzava na Balkanu MultiKulti koncept pa sad i mi podrzavamo isti koncept kod vas u Ceskoj recimo ... A ako bude nekih problema po tom pitanju moze Nato malo da vas pritisne po potrebi ... Pa opet da imate Prasko prolece .... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Masu rukama, a ne, ne, necemo to... Vidis na snimku. A na paketima dreci krst. A koliko ne vole krst vidi se i po tome koliko je odavno malo crkava u njihovim zemljama i kako je i pre ovih nemira bilo skoro nemoguce dobiti dozvolu za gradnju nove. Pogledao, huče huuuuuuuuuuu što je znak negodovanja i mašu KAŽPRSTIMA, u islamu to već znate da imami taj kažiprst vrlo rado upotrebljavaju kad objašnjavaju svoje ultimativne istine koje su pročitali u Kuranu. Jeste to zbog krsta, o tom ne treba ni sumnjati. http://www.theblaze.com/stories/2012/04/17/moroccan-jihadi-imam-compares-france-to-a-toilet-tells-all-muslims-to-leave-the-land-of-the-polytheists/ Sličan običaj s tim kažiprstima imaju i Moravaci, ahahahaha: Kad pjevaju isto drže kažiprste "na gotovs" ili "zavrću/odvrću sijalice" rukama. No, te kažiprste oni imaju od sv. Ćirila i Metodija kao i te trake, ćirilometodske štole, epitrahilje, uspomena na njih a ne od Muhameda. http://www.ilovejiznimorava.cz/mezinarodni-folklorni-festival-straznice-2015-25-6-28-6-2015/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Vidim da su se kvaltetniji mediji dohvatili ove vesti (telegraf, alo, informer...) ali ja ne vidim gde se to vidi na snimku? Otkud znas da su odbili pomoc zbog crvenog krsta? Симбол Црвеног полумесеца у Муслиманским Земљама https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D1%80%D1%81%D1%82 https://bs.wikipedia.org/wiki/Me%C4%91unarodni_pokret_Crveni_krst_i_Crveni_polumjesec На овако квалитетну недоумицу би се логично надовезало питање: А због чега је онда уопште и нужно да постоји и Црвени полумЈесец? Видим да "Crveni Baron воли ово" па би могао и он да смисли неки маштовит одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sva imena su vec zauzeta Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Migrantima smeta krst na paketima http://videochart.net/video/21331.21b100891cbe77c5aefb969959ee sramota za jednog teologa da iznosi takve lazi, ne razmisljas da ces ici i ti Bogu na istinu. To snimak svakako ne pokazuje.Migranti odbijaju hranu jer zele da ih oslobode iz zice kojom su ih opasali kao da su zivotinje u tom blatu, zato su i kamermanima rekli da odlaze da ih ne snimaju, jer se osecaju ponizeno, tako bi i ja uradila i svaki normalan covek, trazila bi pre svega slobodu i odbila "milosrdnu pomoc". ova zemlja je data svim ljudskim bicima na koriscenje i ne moze niko da me opasava zicom.. jedino sto su zeleli je da nastave svoj put. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука