Jump to content

Srbija da podigne zid na granici sa Makedonijom!

Препоручена порука

Bugarska šalje tenkove na MIGRANTE!

Ministarka unutrašnjih poslova navela je da Bugarska poštuje procedure registrovanja, što nije slučaj sa Grčkom, Makedonijom i Srbijom

Bugarski-tenk-bugarska-vojska-Makedonija

Bugarska je uputila oklopna vozila na četiri granična prelaza da bi ojača granicu sa Makedonijom, zbog velikog priliva izbeglica, saopšteno je danas iz bugarskog Ministarstva odbrane.

- U ovoj etapi, ojačavamo, iz preventivnih razloga, granični prelaz - izjavio je zvaničnik Ministarstva odbrane Nikolaj Karaivanov za bugarski državni radio BNR, preneo je Radio Slobodna Evropa.

Karaivanov navodi da su oklopna vozila poslata na granične prelaze sa Makedonijom da bi se pružila podršku graničnoj policiji i da je, za sada, upućeno 25 vojnika uz oklopna vozila, a da će taj broj biti povećan “ukoliko situacija to bude zahtevala”, navodi agencija AFP.

Tan2015-8-24_104117525_7.jpg

Foto: AP /Darko Vojinović

– Procenjujemo da je rizik od priliva imigranata relativno ograničen, jer Bugarska poštuje procedure registrovanja, što nije slučaj sa Grčkom, Makedonijom i Srbijom – navela je danas ministarka unutrašnjih poslova Rumijana Bačvarova za televiziju “Nova”, preneo je Radio Slobodna Evropa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Njemacki mediji danas izvestavaju kako policija u Srbiji tuče i pljačka emigrante. 

Исту ту причу сам чуо од неких лица из УН, још пре пар недеља.

Радо бих испоручио све у Немачку, кад ми не знамо да се понашамо, да нам покажу... Они су познати хуманисти.

Подели на овим сајтовима

Izbjeglice koji dobiju oficijalno status azilamta u Češkoj moći će studirati besplato na Univerziti Karlovoj u Pragu i Masarikovoj Univerziti u Brnu. Biće im otpuštena školarina, smještaj u sttudentskom domu će biti takodjer besplatan a imaće doplatak ili dodatak za hranu i školske potrebe. Tiče se to najmanje deset studenata (ne zna se još koliko će ih primiti u Brnu a možda i u Ostravi) koji polože prijemni na engleskom, studiranje će biti od prve godine do diplomskog na engleskom jer te dvije Univerzite imaju paralelnu nastavu na češkom i na engleskom.

http://zpravy.idnes.cz/studium-na-uk-pro-azylanty-zdarma-drc-/domaci.aspx?c=A150824_174003_domaci_pku

Подели на овим сајтовима

Evo ga link:

http://www.sueddeutsche.de/politik/fluechtlinge-auf-der-strecke-1.2619615

180 000 Menschen sind 2015 über die Balkanroute nach Serbien gelangt. Viele werden dort von Polizisten geschlagen und ausgeraubt. Dabei wollen sie nur weiterziehen.

"Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ".

Подели на овим сајтовима

Исту ту причу сам чуо од неких лица из УН, још пре пар недеља.

Радо бих испоручио све у Немачку, кад ми не знамо да се понашамо, да нам покажу... Они су познати хуманисти.

U Njemackoj im uglavnom pomazu, daju im smestaj, mesecno izdrzavanje i placaju kurs jezika. Drzava radi na njihovoj integraciji. Ali svakako ima i desnicara koji se bune, protesta i bilo je nekoliko slucajeva podmetnutih pozara u objekte koji su prethodno preuredjeni za njihov smestaj.

"Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ".

Подели на овим сајтовима

Hoću i ja u Skandinavske zemlje ili npr. Nemačku ili Austriju, u potrazi za boljim životom. Ako može bez dokumenata,bilo bi super ! Šta treba da uradim da i mene prime ? Jel dovoljno da im dođem do granice ? Tražiću i azil ako treba,ako je samo to dovoljno. Ne znam zašto mi svi govore da me ipak tamo neće primiti, čak ni za 10 godina, jbg, dolazim iz Srbije,nisam dovoljno "kvalifikovana"...

Подели на овим сајтовима

Hoću i ja u Skandinavske zemlje ili npr. Nemačku ili Austriju, u potrazi za boljim životom. Ako može bez dokumenata,bilo bi super ! Šta treba da uradim da i mene prime ? Jel dovoljno da im dođem do granice ? Tražiću i azil ako treba,ako je samo to dovoljno. Ne znam zašto mi svi govore da me ipak tamo neće primiti, čak ni za 10 godina, jbg, dolazim iz Srbije,nisam dovoljno "kvalifikovana"...

oni dobijaju azil samo na osnovu toga sto je u zemlji njihovog porekla ratni sukob ,kad se rat zavrsi moraju nazad, tako je recimo bilo sa ljudima iz bivse Yugoslavie, kada se rat zavrsio, morali su da se vrate.  Takodje i gay populacija dobija azil na osnovu ne tolerancije u zemlji porekla

Подели на овим сајтовима

Zaprepašćena sam količinom Ksenofobije na jednom Hrišćanskom forumu.

1322601848410369126.jpg

1979: Xenon (by Bally, USA). Bally’s first talking pinball machine http://gizmodo.com/not-safe-for-play-the-evolution-of-pinball-machines-1709936073

Ја сад не знам кол'ко је то баш Хришћански, ал' увек кад прочитам ову стра(ш)ну реч Xenophobia сетим се и неког флипера из осамдесетих.

Xenon was not only Bally's first speaking pinball machine, but it was also the first game with a female voice. http://sevwave.com/early_ciani/ciani_xenon.html

Подели на овим сајтовима

Који си ти флипер, брате мили... да не кажем флиша од милоште.

Ma frka ziva uhvatika forumase ..nekima bbi manje zlo bila invazija skat,kavaca iz Egipta ...,

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ovdje imam zanimljiv video od juna 2015. iz Milana, Crveni Baron će valjda bolje znarti kakav je to tamo cirkus bio. Na videu piše ukratko da su to te istresovane, gladne, žedne, jadne, promrzle, nemoćne i bespomoćne, bolesne, iscrpljene, gole, bose itd. itd. uboge izbjeglice za čija prava se toliko bore sve te nevladine i humanitarne organizacije i koji se na ovaj način zahvaljuju svojim italijanskim domaćinima na svemu što su oni uradili za njih. Kako će to biti s tom zahvalnošću u Srbiji to tek uvidimo.

Uprchlíci zaútočili mačetami na nádraží v Miláně

Azilanti napali mačetama na stanici u Milanu

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...