зеленизуб Написано Август 24, 2015 Пријави Подели Написано Август 24, 2015 Ksenofobni heJteru! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 24, 2015 Пријави Подели Написано Август 24, 2015 Искрено,мало претерујете са овим пацифистичко-хуманим просеравањима, плус што од Србије покушавате направити некакву расистичко-ксенофобну државу,што она никад није била ,а и неће... Сасвим је разумљива забринутост овог напаћеног народа који живи на ивици егзистенције и разних других бедака, на никад забележену мигрантску навалу од 10000 људи дневно... Нико не покушава од Србије направити ксенофобичну и расистичку државу. Само указујемо како имамо недостојне реакције, како показујемо доста хладноће на невоље других. Управо зато што смо као народ на својој кожи осјетили избјеглиштво, из Крајине, из Босне и из Косова, зар не бисмо требали помоћи сада другима који су у истој ситуацији? Ма јок, него се бринимо шта би било кад би било, нека нам је главно што су то муслимани па плашимо сами себе... Sva imena su vec zauzeta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 24, 2015 Пријави Подели Написано Август 24, 2015 Зосима , тај , као што ти кажеш , напаћени народ највише и помаже емигрантима , јер такав народ и највише разуме проблеме емиграната. Драшко and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 24, 2015 Пријави Подели Написано Август 24, 2015 Zanimljivo je da je Hilari Klinton u jednom trenutku pri poseti Srbiji u oktobru 2010. umesto Srbija rekla Sirija, ali se vrlo brzo ispravila. Lapsus, namerni ili nenamerni, ona zna, ali Srbija vrlo lako moze postati upravo to - "Sirija", jer se pretvara u levak u koji ce se sirijski muslimani i sl. sliti, a sve ce manje imati prostora da odatle nastave zbog sve veceg i organizovanijeg prisustva vojske, zida i odbrane granica srpskih suseda. Кратос је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 24, 2015 Пријави Подели Написано Август 24, 2015 Kakav zid, vidis da smo ispali dobra deca EU impresionirana prihvatom izbeglica u Srbiji Evropska unija je impresionirana organizacijom prihvata ilegalnih imigranata od strane srpske vlade i nadležnih službi, izjavio je šef Delegacije EU u Srbiji. Toliko su impresionirani da ce nam na kraju uvesti vize... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 24, 2015 Пријави Подели Написано Август 24, 2015 Onaj čudan osećaj kad Boško Obradović ne zvuči toliko nenormalno u poređenju sa ideološki ostrašćenim NVO idiotima... Šta je problem - izbeglice, Brisel ili Moskva? Dok iz desničarskih organizacija stižu ideje o podizanju zida na granici Srbije i Mađarske, nevladine organizacije se oštro protive tome. Izvor: B92 ponedeljak, 24.08.2015. | 20:43 -> 21:56 Ovu ideju zagovaraju Dveri, a o tome su u Vestima B92 govorili član te organizacije Boško Obradović i Jelena Milić iz Centra za evroatlantske studije. Obradović je isticao da migranti predstavljaju problem za Srbiju i naveo da je Evropska unija kriva za to, dok je Milićeva odgovorila rečima da su to reči onih snaga koje predstavljaju ruski interes u Srbiji. “Svako potcenjivanje ovog problema bi bila opasnost za državu. To je socijalni, ekonomski, bezbednosni, zdravstveni rizik, a ideja zida, odnosno oštrije kontrole nije ideja Dveri već Evropske unije. Ona je podigla zid u Mađarskoj. Mi hoćemo da zaštitimo sebe kao što EU štiti Mađarsku ili kao što se štiti Saudijska Arabija“, rekao je Obradović.“To je nejasno artikulisana ideja, da li fizički obezbediti granice, omogućiti prihvat ljudi ili hermetički zatvoriti državu. Indikativno je da Obradović koristi istu retoriku kao i Nenad Popović iz SNP. Oni su na ruskom fonu i šire nehumanost i ksenofobiju. Strašno je da se kaže da ti ljudi predstavljaju veliki zdravstveni i bezbednosni problem. Ekspert za izbeglice Ratko Bubalo je obavio istraživanje, ti ljudi neće da ostanu ovde već da idu u humane zemlje, Nemačku i Švedsku, koje imaju najveće kvote za azilante“, istakla je Milićeva.Funkcioner Dveri je naveo da drugi treba da primaju izbeglice.“Nehumano je da njima bratske zemlje poput Saudijske Arabije ili Turske ne primaju izbeglice. Mi smo gostoprimljiv narod, mi ćemo pomoći, ali smo i mi izbeglički narod i još nismo rešili probleme svojih izbeglica. Treba da budemo humani prema sebi. Ko će biti human prema Srbima? Mi nismo izazvali te ratove, već EU, SAD i NATO i oni treba da reše probleme“, naveo je Obradović.Na to je stigao odgovor da bi takav način rešavanja izbegličke krize bio sramota za Srbiju.“Sistemskom i profesionalno organizovanom kampanjom Obradović i Popović govore nešto što je neprihvaljivo. Pre nego što sramote Srbiju, trebalo bi da znaju koliko je sirijskih izbeglica u Libanu, Turskoj, koliko je migranata u Londonu... Obradović i Popović su politička i društvena manjina. Srpski zvaničnici šalju odgovorne poruke, čujemo od njih da neće biti zidova niti da će se na izbeglice ići pendrecima“, dodala je Milićeva.Obradović je potom rekao šta je suština problema, prema mišljenju Dveri.“Nemamo problem sa izbeglicama, imamo problem sa EU i dvostrukim standardima i licemerjem. Zašto ti ljudi napuštaju EU i idu iz Grčke preko Makedonije i Srbije? Zašto voz ne ide direktno ka Zapadnoj Evropi? Zašto staje u Makedoniji i Srbiji? Zašto ne idu preko Bugarske i Rumunije nego preko unesrećene Srbije i Makedonije? To je licemerje Brisela, mi imamo problem sa Briselom, a ne sa izbeglicama“, objasnio je Obradović.Na pitanje da li Evropska unija ima kapacitet da se izbori sa krizom, Milićeva je rekla da su to već isticali visoki zvaničnici.“Ministar spoljnih poslova Austrije Sebastijan Kurc je rekao da Evropska unija ima obavezu da pomogne Zapadnom Balkanu. Angela Merkel i Fransoa Oland su naveli da možda treba revidirati Dablinski sporazum, po kom je zemlja EU obavezna da zadrži izbeglice na svojoj teritoriji. Da li je Obradović čuo za Asadov sistem i šta on radi sirijskoj deci? Nisam čula da to radi Evropska unija. To je agonija Sirije, on to ne zna i sramoti srpski narod i javnost“, zaključila je Milićeva. B92 feeble је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 24, 2015 Пријави Подели Написано Август 24, 2015 Zanimljivo je da je Hilari Klinton u jednom trenutku pri poseti Srbiji u oktobru 2010. umesto Srbija rekla Sirija, ali se vrlo brzo ispravila. Lapsus, namerni ili nenamerni, ona zna, ali Srbija vrlo lako moze postati upravo to - "Sirija", jer se pretvara u levak u koji ce se sirijski muslimani i sl. sliti, a sve ce manje imati prostora da odatle nastave zbog sve veceg i organizovanijeg prisustva vojske, zida i odbrane granica srpskih suseda. Teško da je bio slučajan. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Oni su na ruskom fonu i šire nehumanost i ksenofobiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Prepali se forumski hriscani da im Sirijci ne pojedu letinu .... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Onaj čudan osećaj kad Boško Obradović ne zvuči toliko nenormalno u poređenju sa ideološki ostrašćenim NVO idiotima... Šta je problem - izbeglice, Brisel ili Moskva? Dok iz desničarskih organizacija stižu ideje o podizanju zida na granici Srbije i Mađarske, nevladine organizacije se oštro protive tome. Izvor: B92 ponedeljak, 24.08.2015. | 20:43 -> 21:56 Ovu ideju zagovaraju Dveri, a o tome su u Vestima B92 govorili član te organizacije Boško Obradović i Jelena Milić iz Centra za evroatlantske studije. Obradović je isticao da migranti predstavljaju problem za Srbiju i naveo da je Evropska unija kriva za to, dok je Milićeva odgovorila rečima da su to reči onih snaga koje predstavljaju ruski interes u Srbiji. “Svako potcenjivanje ovog problema bi bila opasnost za državu. To je socijalni, ekonomski, bezbednosni, zdravstveni rizik, a ideja zida, odnosno oštrije kontrole nije ideja Dveri već Evropske unije. Ona je podigla zid u Mađarskoj. Mi hoćemo da zaštitimo sebe kao što EU štiti Mađarsku ili kao što se štiti Saudijska Arabija“, rekao je Obradović. “To je nejasno artikulisana ideja, da li fizički obezbediti granice, omogućiti prihvat ljudi ili hermetički zatvoriti državu. Indikativno je da Obradović koristi istu retoriku kao i Nenad Popović iz SNP. Oni su na ruskom fonu i šire nehumanost i ksenofobiju. Strašno je da se kaže da ti ljudi predstavljaju veliki zdravstveni i bezbednosni problem. Ekspert za izbeglice Ratko Bubalo je obavio istraživanje, ti ljudi neće da ostanu ovde već da idu u humane zemlje, Nemačku i Švedsku, koje imaju najveće kvote za azilante“, istakla je Milićeva. Funkcioner Dveri je naveo da drugi treba da primaju izbeglice. “Nehumano je da njima bratske zemlje poput Saudijske Arabije ili Turske ne primaju izbeglice. Mi smo gostoprimljiv narod, mi ćemo pomoći, ali smo i mi izbeglički narod i još nismo rešili probleme svojih izbeglica. Treba da budemo humani prema sebi. Ko će biti human prema Srbima? Mi nismo izazvali te ratove, već EU, SAD i NATO i oni treba da reše probleme“, naveo je Obradović. Na to je stigao odgovor da bi takav način rešavanja izbegličke krize bio sramota za Srbiju. “Sistemskom i profesionalno organizovanom kampanjom Obradović i Popović govore nešto što je neprihvaljivo. Pre nego što sramote Srbiju, trebalo bi da znaju koliko je sirijskih izbeglica u Libanu, Turskoj, koliko je migranata u Londonu... Obradović i Popović su politička i društvena manjina. Srpski zvaničnici šalju odgovorne poruke, čujemo od njih da neće biti zidova niti da će se na izbeglice ići pendrecima“, dodala je Milićeva. Obradović je potom rekao šta je suština problema, prema mišljenju Dveri. “Nemamo problem sa izbeglicama, imamo problem sa EU i dvostrukim standardima i licemerjem. Zašto ti ljudi napuštaju EU i idu iz Grčke preko Makedonije i Srbije? Zašto voz ne ide direktno ka Zapadnoj Evropi? Zašto staje u Makedoniji i Srbiji? Zašto ne idu preko Bugarske i Rumunije nego preko unesrećene Srbije i Makedonije? To je licemerje Brisela, mi imamo problem sa Briselom, a ne sa izbeglicama“, objasnio je Obradović. Na pitanje da li Evropska unija ima kapacitet da se izbori sa krizom, Milićeva je rekla da su to već isticali visoki zvaničnici. “Ministar spoljnih poslova Austrije Sebastijan Kurc je rekao da Evropska unija ima obavezu da pomogne Zapadnom Balkanu. Angela Merkel i Fransoa Oland su naveli da možda treba revidirati Dablinski sporazum, po kom je zemlja EU obavezna da zadrži izbeglice na svojoj teritoriji. Da li je Obradović čuo za Asadov sistem i šta on radi sirijskoj deci? Nisam čula da to radi Evropska unija. To je agonija Sirije, on to ne zna i sramoti srpski narod i javnost“, zaključila je Milićeva. B92 Ono kad placenik nato pakta,promoter i agitator prica o pravima izbeglica koji beze upravo od rata koji je nato pakt i poveo. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 @@МилошБГ, Јесте јест, цела ова свеЦка ујдурма је само и директно уперена противу Србаља, сви се скршили да Србу кичму сломију, све је смишљено само нама да се доака. Брате, не ради се ту само о пуком сажаљењу, већ о томе да ли ћемо у овој стихији остати људи или ћемо постати нељуди. "Страх живота каља образ често, трагов'ма смо земљи привезани". Амери ударају Немачку у стомак, избијају јој ваздух, зајахали Брисел силују Европу, не дају да се стабилизује линија Берлин-Москва. Руси ћуте. Не знамо шта се следеће спрема. Ми смо на маргини, тоталној, зато треба да их пустимо, да их окрепимо и испратимо тамо где су пошли, за ЕУ, да не бисмо постали колатерална штета. И још нешто, па онда стварно да завршим. Тај страх који многи имају у себи, је управо оно што медији и желе да посеју. Страх је најбоље гориво да се манипулише масама а може бити и одлична подлога за репресију у разним облицима. Koliko znam zapad i eu su odavno rekli da u Srbiji treba da postoji azilantski centar,ne u eu,ne bilo gde nego u Srbiji. A pritom Srbija za razliku od vecine drzava koje su tu pored nas ni nije clan EU. E sad ko tu ne vidi nikakav problem,onda u redu. Ja ne znam zasto sam ja neljud ako samo povezujem stvari i ako uvidjam sta se dogadja. Eu dize zidove i vojsku i policiju na azilante. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Koliko znam zapad i eu su odavno rekli da u Srbiji treba da postoji azilantski centar,ne u eu,ne bilo gde nego u Srbiji. A pritom Srbija za razliku od vecine drzava koje su tu pored nas ni nije clan EU. E sad ko tu ne vidi nikakav problem,onda u redu. Ja ne znam zasto sam ja neljud ako samo povezujem stvari i ako uvidjam sta se dogadja. Eu dize zidove i vojsku i policiju na azilante. Zato stazilantskih centara ima u svakoj drzavi pa prema tome treba da bude i u Srbiji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sva imena su vec zauzeta Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Njemacki mediji danas izvestavaju kako policija u Srbiji tuče i pljačka emigrante. "Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Njemacki mediji danas izvestavaju kako policija u Srbiji tuče i pljačka emigrante. Daj link. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Ovo pise u danasnjem Bild-u http://www.bild.de/politik/ausland/fluechtling/hunderte-fluechtlinge-durchbrechen-grenze-42290714.bild.html Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука