Аурор Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 On 7/1/2016 at 21:41, Odahviing рече Ček kakav je slučaj sa forumom što se tiče Trump vs Killary? Ima li nekog polla? Ili nešto? Мислим да Хилари не би успјела искамчити ни један поштен глас, тако да овдје Трамп доминира Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 10 minutes ago, Ћириличар рече Мислим да Хилари не би успјела искамчити ни један поштен глас, тако да овдје Трамп доминира Ma jok ovde na forumu su neutralni boje se da kazu da je tramp bolji od hitlari jer tramp zvuci kao rasista, a niko nece da ispadne da mu je ok neko ko zvuci kao rasista! Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 hour ago, Млађони рече Ma jok ovde na forumu su neutralni boje se da kazu da je tramp bolji od hitlari jer tramp zvuci kao rasista, a niko nece da ispadne da mu je ok neko ko zvuci kao rasista! Има и нас којима је Трамп иста количина зла, али из потпуно других разлога ( популизам, нема конкретну политику, па ето чак и то што га је веома лако увриједити, а такође је дио елите као Хилари, само што он успијева убиједити народ да он нема интереса да их лаже док са друге стране флип флопује на разним питањима ). Но, сада када је и Хилари кренула са причом "Изаберите мене јер сам жена" тачно ти прокључа крв и пожелиш да доведеш Трампа за дупли мандат, а њу да пошаљеш у Гвантанамо у ћелију заједно са Џихад Џоном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 On 7/1/2016 at 22:41, Odahviing рече Ček kakav je slučaj sa forumom što se tiče Trump vs Killary? Ima li nekog polla? Ili nešto? Кол'ко знам, нема, али лично нудим опкладу свима који мисле да ће Трамп постати прецедник Америке. Ако Хилари победи, губитник опкладе носи недељу дана аватар по мом избору (нпр. Бореалисов аватар ће бити неки црвено, срп и чекић фазон ). Ако Трамп победи, ја носим недељу дана аватар по избору губитника опкладе. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 5 minutes ago, Ћириличар рече Има и нас којима је Трамп иста количина зла, али из потпуно других разлога ( популизам, нема конкретну политику, па ето чак и то што га је веома лако увриједити, а такође је дио елите као Хилари, само што он успијева убиједити народ да он нема интереса да их лаже док са друге стране флип флопује на разним питањима ). Но, сада када је и Хилари кренула са причом "Изаберите мене јер сам жена" тачно ти прокључа крв и пожелиш да доведеш Трампа за дупли мандат, а њу да пошаљеш у Гвантанамо у ћелију заједно са Џихад Џоном. A to je vasa licna (po mom misljenju losa) procena trampa kao lika. Tramp jeste populista ali populizam sam po sebi nije los. Da si procitao trampovu knjigu art of a deal video bi jednu tehniku koju koristi tamo. TEhnika je u fazonu, kada se dogovaras za nesto predlozis NAJSMESNIJU MOGUCU VARIJANTU naprimer "prodaj mi tog bmwa 2005 godiste za 100 evra! " I onda kada radite drugu rundu pregovora kada mu kazes 5 000 eura (sto je recimo 1000 eura ispod prosecne cene ) tebi to deluje kao .. uf dobro je ovaj ludak je juce trazio 100 sada mi nudi 5000. I tramp to radi. Deli toliko smesne predloge, koje ce kasnije da prebaci u neke malo racionalnije. KO zna trampov lik i delo zna da to radi. Medjutim neki ne mogu da vide kroz to. A mi to ne moze da vam dokazemo. To su suptilne stvari u proceni licnosti. Sta ti mislis kako je tramp milioner? Pa tako sto uposli NAJBOLJE MOGUCE LJUDE DA ODRADE NAJBOLJI MOGOCU POSAO. Tako ce i da vodi ameriku. Uposlice najbolje moguce savetnike da rade najbolji moguci posao. To je nesto, sto ne moze da vam se dokaze, sto morate sami da vidite kada prodjete kroz tu barijeru "rasiste i elitiste" koju ste izgradili sebi u glavi. I tramp nije deo "elite" to su puste teorije, u smislu nije deo establismenta. Tramp je iz ovih razloga resio da se kandiduje za predsednika jer ga je smrdljivko obama uzasno ruzno ponizavao, u poziciji kada tramp nikako nije mogao da se brani od njegovih prozivki, tu se vidi koliko je veliki smrad od coveka Obama. Bukvalno ga je stavio u poziciju da nema nikakvu platofrmu da mu odgovori, i prozivao ga i ponizavao ga i ismevao, kao najgori onaj jadnik. Meni se takvi ljudi gade. Pontifex Emeritus and Аурор је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 hour ago, Млађони рече A to je vasa licna (po mom misljenju losa) procena trampa kao lika. Tramp jeste populista ali populizam sam po sebi nije los. Схватам ја то. Није он будала ( као што сам то објашњавао дургарима који су његове искрене присталице, а заиста мисле да је будаласт ), али за мој лични укус, превише је "унизио" политички дискурс ( унизио стављам под наводнике, јер и пи-си милиција такође га унижава, па је ово Трампово лудовање само друга страна новчића ). Не видим у њему државника нити политичара са макар неким достојанством. Но примјети да се моја критика Трампа ограничава на некој моралној сфери, а то је стога што он конкретне политике нема, а Клинтонова је типични регресивац по том питању па су ми ту изједначени. Тек на овом моралном пољу у одређеним тренуцима Трамп ми буде дражи од Хилари ( као Шешељ и Чанак од ових наших пијеваца што глуме памет и господство ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 17 minutes ago, Плутон рече Ако Хилари победи Колико видим, има око 55% шансе. Сад што ја то не могу да разумем, то је моја ствар... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 hour ago, Млађони рече To je nesto, sto ne moze da vam se dokaze, sto morate sami da vidite kada prodjete kroz tu barijeru "rasiste i elitiste" koju ste izgradili sebi u glavi. Мораш ти схватити да не мислимо сви оно што ти мислиш да мислимо. Можда имамо друге разлоге? Ево, ја нигдје нисам Трампа назвао расистом ( Фаража јесам фашистоидним идиотом, јер кокетира са ксенофобијом на крајње манипулативан начин, али нећемо о њему, тема је САД ), али опет није ми драго што је догурао до овдје. Највише бих волио, од срца, да се Ренд Пол успјео пробити, али авај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 3 minutes ago, Господин Дареалис рече Колико видим, има око 55% шансе. Сад што ја то не могу да разумем, то је моја ствар... Срђа Трифковић дао одличну анализу зашто републиканци неће да победе нигде у скорије време. Према њему, демографија САД се променила, и то у традиционално републиканским државама, а због њиховог изборног система, укупан број гласача не значи и победу. Поред тога, републиканци истрајавају на неким традиционалним стварима, типа борба против истополних бракова, које многи Американци већ виде као готову ствар и немају ништа против тога. А што се директно Трампа тиче, њему још отежава то што га виде као расисту, и што су скоро сви медији против њега, свако из свог разлога. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 13 minutes ago, RYLAH рече Према њему, демографија САД се променила, и то у традиционално републиканским државама Па јесте, зато ће и да пропадну... Изгласаће се до тога - демократијом у пропаст. 13 minutes ago, RYLAH рече А што се директно Трампа тиче, њему још отежава то што га виде као расисту, и што су скоро сви медији против њега, свако из свог разлога. Све су то естаблишментски медији и да се не лажемо, сви су против њега из истог разлога. Они су измислили и гурају "Трамп је расиста" агенду. 18 minutes ago, RYLAH рече Поред тога, републиканци истрајавају на неким традиционалним стварима, типа борба против истополних бракова, које многи Американци већ виде као готову ствар и немају ништа против тога. Па многи да, али већина не. И ти многи, исто се зна за кога ће да гласају... Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Хехех Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Осећајни император! Pontifex Emeritus and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука