Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Аурор рече One man, one woman, heterosexual, cis-gendered itd. И европска. Пише на слици коју си окачио. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 3 минута, Juanito рече И европска. Пише на слици коју си окачио. I hrišćanska, naravno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Аурор рече I hrišćanska, naravno... Али европска. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, Juanito рече Али европска. O ukusima se ne raspravlja, señor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 I da žena rodi petoricu sinova koji će da vrate Kosovo, srce Srbije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, Аурор рече O ukusima se ne raspravlja, señor. Наравно, осим када се укуси не продају као Истина с великим И. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Наравно, осим када се укуси не продају као Истина с великим И. Jedan stiker sa zida Aurorove sobe: A jedina Apsolutna Istina je Bog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 @Juanito Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 9 минута, Аурор рече @Juanito Као и увек, имаш предивне изворе, да се истопиш од милине. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, Juanito рече Као и увек, имаш предивне изворе, да се истопиш од милине. https://twitter.com/DefendEvropa/status/880170692829786113 Twitter ne koristim... Ovo za Turke ne smem da se složim da ne na***em? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, Аурор рече Twitter ne koristim... Ovo za Turke ne smem da se složim da ne na***em? Па не знам. Ја имам пријатеље Турке. Ако ћеш њих да протерујеш, мораћеш прво преко мене. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Па не знам. Ја имам пријатеље Турке. Ако ћеш њих да протерујеш, мораћеш прво преко мене. Neću ja da proterujem nikog, Juan... Problemi koji su nastali sada u Evropi su jasni i ne moram da ti ih objašnjavam. To je čista destrukcija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 5 минута, Juanito рече Па не знам. Ја имам пријатеље Турке. Ако ћеш њих да протерујеш, мораћеш прво преко мене. Ja ih imam u Srbiji... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, Аурор рече Neću ja da proterujem nikog, Juan... Problemi koji su nastali sada u Evropi su jasni i ne moram da ti ih objašnjavam. To je čista destrukcija. О чему ти причаш? Огроман број Турака у Европи живе, раде и поштују закон као и сви нормални људи. Тамо где има проблема, треба их решавати, али сврставати у проблематичну групу силне људе само зато што деле националност са некима који заиста праве проблеме је идиотизам твоје десничарске браће. Ви сте пукли као лајсне. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Ja ih imam u Srbiji... Turci, ne Bošnjaci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука