Џуманџи Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Oko 2:20 "As far as I tell - becoming a part of a movement doesn't help anybody think clearly", pa sve do 3:24, odlicno objasnjeno. Juanito, Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 1 minute ago, Џуманџи рече Oko 2:20 "As far as I tell - becoming a part of a movement doesn't help anybody think clearly", pa sve do 3:24, odlicno objasnjeno. Управо на тај део сам мислио кад сам написао "корисно". Џуманџи and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 "not being emotionally engaged usually improves a person's ability to reason about the facts". "When talking about the data, that is what is happening throughout the whole society, your life experience isn't relevant information, and the fact that you think it might be is a problem". Slazem se. Dosta puta mi se desilo da nesto za sta sam imao "gut feeling" ispadne netacno. Prava hrabrost je da onda prihvatis cinjenice bez obzira na emotivnu podlogu (u cemu licno ne uspevam bas uvek). Mislim da je to jedna od najvaznijih stvari u zivotu. Momenat kada svesno prepustimo emocijama da nadvladaju cinjenice je pocetak korupcije. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Како SJW игра слагалицу? Скочко, скочко, расизам, фашизам. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 "Имамо великих проблема са радикалним дотракизмом..." uros је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Dare, jesu spremne kokice? Sta mislis hoce li biti nekih "iznenadjenja" veceras? Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 1 hour ago, florenntina рече Dare, jesu spremne kokice? Sta mislis hoce li biti nekih "iznenadjenja" veceras? Све спремно, систр... Мислим да ће да јој да (фигуративни) нокаут ударац, и да ће да пожели да се врати тамо где се излегла. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Како је Хилари само саосећајна... Сав сам ганут, сузу сам пустио чак. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 2 hours ago, Господин Дареалис рече Све спремно, систр... Мислим да ће да јој да (фигуративни) нокаут ударац, и да ће да пожели да се врати тамо где се излегла. I bi Dare u pravu! Pocepao je na froncle i hvala mu na tome u ime svih onih koji su stradali i stradaju sirom planete zbog ove monstrum zene i njenih bandita. Grizzly Adams, Аурор and uros је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Кад је вештица помињала Русију и Путина почело да јој цури из носа: "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 14 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Пар корисних мисли у овом видеу. Одличан дио о ( релативној ) небитности личног искуства за велика питања Веома је релевантно и за нас овдје јер смо се сви бацали аргументом "па ја знам људе који су другачији од људи које ти знаш и зато ја имам другачији став од тебе" И Мило је душа легендарна феготовска Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 3 hours ago, Џуманџи рече Prvih 15 sekundi: 'One thing you can't say about her is she isn't qualified.' Pa ona nije kvalifikovana da bude direktor osnovne skole. Sta je ona postigla u zivotu uopste? Nista nije postigla. Ostala je uz svog muza (iz politickih i drugih interesa) dok je on spopadao sve zensko sto hoda, to je jedino znacajno njeno delo... Njihov brak je politicka farsa za mase (kako bi svi mislili da su regular, happy family i to). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 17 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Пар корисних мисли у овом видеу. Невезано за тему, Харис се полако претвара у оно што се код нас зове "политички аналитичар". Да, преслушао сам, и да, има неких паметних ствари, ал не контам ту потребу да се огласи око апсолутно сваке ствари на овом свету, а још мање разумем оне који га у стопу прате и слушају све што прича (не мислим овде на тебе, да се разумемо, причам уопштено, стварно). Сад почео да прича о Интернет тролу, јбт?! Шта је следеће, да се огласи о медијском рату између две певаљке? Ћириличар, Grizzly Adams, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 50 minutes ago, Господин Дареалис рече Prvih 15 sekundi: Od 16-og minuta. 8 minutes ago, RYLAH рече Сад почео да прича о Интернет тролу, јбт?! Шта је следеће, да се огласи о медијском рату између две певаљке? Nije stvar u primerima koje koristi (po meni je ustvari bas dobro sto koristi aktuelne stvari). "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука