Аурор Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Британски брат разуме. Европска Унија се појачано милитаризује иначе. Сад имају идеју да направе "европску војску", војску на ЕУ нивоу... Предвиђања су дакле била истинита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Све је на продају... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Цитат Daily reminder da je Tramp samo klovn koji treba da animira americki (beli) plebs tako da oni pomisle da postoji izbor, da postoji neko ko ih zastupa, da je izborni proces fer i legitiman i da prihvate konacni rezultat. Цитат "The powers that be" nikad ne bi pustili nekog ozbiljnog desnicara da dodje u priliku da bude izabran. (Takav fakticni ne bi ni bio izabran jer ga ne bi prepoznala vecina plebsa al gospodari ne prepustaju nista slucaju xD ) Zato pustaju ljude kao sto su Tramp, Seselj, Zirinovski itd. da ismevaju citavu alternativu liberalizmu i marksizmu. Питање за модераторе: како ви ова два поста читате? Шта је то ”бели плебс”? Какви су то интереси ”белог плебса” које неки председник треба да заступа? Какве то везе има са савременом демократијом, уставом и људским правима? За каквим ”озбиљним десничарем” овај плаче? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 3 minutes ago, Juan рече Питање за модераторе: како ви ова два поста читате? Шта је то ”бели плебс”? Какви су то интереси ”белог плебса” које неки председник треба да заступа? Какве то везе има са савременом демократијом, уставом и људским правима? За каквим ”озбиљним десничарем” овај плаче? Ја први цитат читам тако да Пеђа сматра да постоји једна маса гласача у САД који су јако незадовољни тренутним стањем ствари, односно сматрају да њихов свет нестаје услед промена и да је за то крив тренутни естаблишмент, либерали итд. Они те промене - типа инистирања на расној, полној итд једнакости - виде као нешто негативно. "Естаблишмент" покушава да им прода неког кога ће они подржати, али ко неће донети никаву промену, да се не би десило да неко заиста независан од владајуће екипе не покупи те гласове (притом не морајући нужно и сам да буде расиста и затуцан, већ само противник тренутног стања у политици и економији, што може немати никакве везе са питањима једнакости). За други цитата сам питао Пеђу да ми објасни откуда се ту појављује либерализам и марскизам. Али ајде, сигурно ће он сам да објасни шта је мислио. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 28 minutes ago, Juan рече За каквим ”озбиљним десничарем” овај плаче? Ја немам представу, искрено, али ми не делује да је мислио на Адолфа. 28 minutes ago, Juan рече Шта је то ”бели плебс”? Можда је мислио на већину Трампових симпатизера: бели, мушкарци, средња класа, љути на корумпиране политичаре и систем који их уназађује, досадила им је претерана политичка коректност итд. 28 minutes ago, Juan рече Какви су то интереси ”белог плебса” које неки председник треба да заступа? Интереси које има 'литл гај', можда? Не верујем да је мислио у аријевском смислу, мада није искључено... Најбоље да објасни он сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 10 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Ја први цитат читам тако да Пеђа сматра да постоји једна маса гласача у САД који су јако незадовољни тренутним стањем ствари, односно сматрају да њихов свет нестаје услед промена и да је за то крив тренутни естаблишмент, либерали итд. Они те промене - типа инистирања на расној, полној итд једнакости - виде као нешто негативно. "Естаблишмент" покушава да им прода неког кога ће они подржати, али ко неће донети никаву промену, да се не би десило да неко заиста независан од владајуће екипе не покупи те гласове (притом не морајући нужно и сам да буде расиста и затуцан, већ само противник тренутног стања у политици и економији, што може немати никакве везе са питањима једнакости). За други цитата сам питао Пеђу да ми објасни откуда се ту појављује либерализам и марскизам. Али ајде, сигурно ће он сам да објасни шта је мислио. А ти ниси пратио шта тај лик пише, па да сабереш два и два? Лик је више пута црно на бело изнео 100% расистичке ставове (на пример оне да црнци имају нижу интелигенцију, те због тога лошије државе) као и став да је било какав суживот белих и тамнопутих немогућ. Сабери два и два, немој изигравати детерминистички потисни аутомат. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 25 minutes ago, Juan рече Питање за модераторе: како ви ова два поста читате? Шта је то ”бели плебс”? Какви су то интереси ”белог плебса” које неки председник треба да заступа? Какве то везе има са савременом демократијом, уставом и људским правима? За каквим ”озбиљним десничарем” овај плаче? Читам их на хиљаду начина, али не видим овде ни траг расизма или позивања на неко несиље или било шта слично. Што се тиче "белог плебса", није усамљен у томе, о томе причају и амерички аналитичари, да је Трампу циљна група америчка средња и нижа средња класа белих гласача, а "озбиљан десничар" није аутоматски Хитлер, него неко к је озбиљан и ко затупа десне ставове. Можда сам нешто пропустио, али ја овде стварно не видим ни трунку тога о чему ти причаш. Tumaralo., uros and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 2 minutes ago, Juan рече А ти ниси пратио шта тај лик пише, па да сабереш два и два? Лик је више пута црно на бело изнео 100% расистичке ставове (на пример оне да црнци имају нижу интелигенцију, те због тога лошије државе) као и став да је било какав суживот белих и тамнопутих немогућ. Сабери два и два, немој изигравати детерминистички потисни аутомат. Искрено, нисам никад налетео на такве његове ставове. А и да јесам (а нисам), шта могу док то не понови негде на теми? Ја могу да реагујем само када се појави неки тако неприхватљив став... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 @Juan Ево ти ко игра на расну карту у изборима: Знаш и сам да ови распореди око кандидата и политичара нису случајни... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Ево и овде поново, са мајнорити чајлд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Jel ovaj Kek neki nacista, kakva je ovo svastika na avataru? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 18 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Искрено, нисам никад налетео на такве његове ставове. А и да јесам (а нисам), шта могу док то не понови негде на теми? Ја могу да реагујем само када се појави неки тако неприхватљив став... Цитат Bitni su i drugi bioloski faktori. Npr nivo testosterona, koji je povezan sa agresijom. Tesko da ce neko sa povisinem nivoom testosterona moci jednako dobro da sedi 8 sati dnevno i da buba do besvesti. (Zato je odnos zena i muskaraca na fakultetima 60:40) . Crnci imaju visi nivo testosterona od belaca. Azijati imaju najnizi. Ovo naravno utice i na kriminalitet. Od presudnog je znacaja. A ne siromastvo i rasizam. Pogledjamo zatvorsku populaciju u New York xD http://nortonbooks.typepad.com/.a/6a00d83534ac5b69e20154338e02e0970c-pi https://pouke.org/forum/topic/43586-тестови-интелигенције-права-ствар-или-завера/?do=findComment&comment=1470807 Цитат Vrlo je znacajan podatak. Jer ako crnci imaju nizi IQ i ako nisu jednako uspesni u skoli i na poslu kao belci, to onda znaci da rasizam nije razlog. Takodje mogli bi da batalimo pozitivnu diskriminaciju. I pametnije ulazemo resurse. https://pouke.org/forum/topic/43534-британија-изгласала-напуштамо-еу/?do=findComment&comment=1470251 Цитат Ovo je tipicna marksisticka zabluda. Okolina ovo, okolina ono. Azijati koji su rodjeni u Americi i koji idu u americke skole sa belcima, crncima, meksikancima i ostalima. Dakle takvi Azijati pokazuju visi IQ od ostalih i takvi Azijati ne odudaraju mnogo od svojih sunarodnka koji idu u "stroge skole" u Aziji. Mozda najvise govori cinjenica da najvisi prosecan IQ imaju Askenazi Jevreji - 115. Dok Sefardi Jevreji imaju 100. Ista im je okolina u Izraelu. Ista im je kultura, religija. Genetika je razlicita. https://pouke.org/forum/topic/43534-британија-изгласала-напуштамо-еу/?do=findComment&comment=1470171 Цитат Jel vam cudno sto 51% crnaca u JUV smatra da je bolje bilo u aparthejdu?? https://pouke.org/forum/topic/43534-британија-изгласала-напуштамо-еу/?do=findComment&comment=1469694 Цитат Svake godine vode decu po logorima gde im govore sta su njihovi dedovi navodno radili.... (navodno, zato sto je zakonom zabranjeno nepristrasno istrazivanje Holokausta) https://pouke.org/forum/topic/43534-британија-изгласала-напуштамо-еу/?page=137#comment-1469626 Ако те занима даље, иди па копај. Мени се и од овога смучило. Лик је, оно, типичан од те сорте. Ако не видите, хеби га, шта да вам кажем. Пробајте да причате с њим око ових ствари, па ћете и сами видети. Једина ”добра” ствар код већине расиста је што нема теоријске шансе да своје ставове сакрију. Увек их искажу. Чак и кад покушају да увију, испадне јасно. Aquilius Cratus and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 47 minutes ago, RYLAH рече Читам их на хиљаду начина, али не видим овде ни траг расизма или позивања на неко несиље или било шта слично. Што се тиче "белог плебса", није усамљен у томе, о томе причају и амерички аналитичари, да је Трампу циљна група америчка средња и нижа средња класа белих гласача, а "озбиљан десничар" није аутоматски Хитлер, него неко к је озбиљан и ко затупа десне ставове. Можда сам нешто пропустио, али ја овде стварно не видим ни трунку тога о чему ти причаш. Брате, јеси ли икада копао мало по изворима тог типа или по изворима са којих Дареалис качи ове сличице. Погледај мало (али немој одмах после јела)... Кажем ти, има нешо озбиљно психо у целој тој причи. И није само у питању расизам. Ајде, може се рећи да сам ја, јелте, пристрасан (да не кажем искусан), па свуда видим расизам. Али генерално, шта ти ликови смишљају, праве и каче је крајње забрињавајаће. А тужно је што имате у модерацији лика ко је све те психо ствари преноси овде. Ем загађује форум, ем испада да је све то супер ОК и у складу са православљем и елементарном људскошћу пошто га нико не опомиње. А нико га не опомиње јер нико и не зна о чему се ради. Гризли мисли да су то све неки либертаријанци и бескомпромисни борци против ”естаблишмента”, па је по аутоматизму супер и кул. Остатак света уопште и не зна да све те меме постоје. Ја сам сазанао само захваљујући Дареалису и овој теми. И горко сам се покајао што сам уопште желео да знам. Колико ми је познато, једино Aquilius то све прати и зна о чему се ради. Ево само једног најсвежијег примера (НЕ КЛИКЋИТЕ ПОСЛЕ ЈЕЛА ИЛИ АКО ИМАТЕ СЛАБО СРЦЕ): https://twitter.com/Kek_Magician/status/728819653472980993 Последњи пут ћу рећи (и душу спасити), а ви како оћете: цела та Дареалисова прича јесте пуна не само којекаквих расиста, већ поптуних психопата свих фела. Дареалис је на путу да потпуно застрани (или већ јесте) и шири вам ђубре по сајту. Не знам шта је хришћански у овом случају и шта би требало да урадите. Ја бих лично брисао ђубре, опомомињао оне који га каче и избацио из модерације оне који су очигледно недорасли улози. Али то сам само ја, па није ни битно. Али да кажем морам. Осећам људску потребу. Толико што се овога тиче, немам ни енергије, а ни неког специјалног интереса да настављам. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука