Juanito Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 2 minutes ago, Господин Дареалис рече Продаја дроге се уклапа у ово такође. Прилично иронично... Плус је и профит огроман и релативно лак - пјур фри маркет. 10 minutes ago, Juan рече свако има право да буде глуп Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 5 minutes ago, Juan рече свако има право да буде глуп Хоћеш да кажеш да су глупи они који продају дрогу или ја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Ај` немој да се уједате... Ти Мексиканци су стварно фини и мирни људи који поштено раде свој посао. Исто као за зид, мислим да је једноставно физички немогуће направити ту некакаве "масовне депортације". То једино може да се реши тако да им се дају некакве визе или нешто. Нема другог решења. Доналд Трамп је рођен у Бруклину и каријеру направио у NYC где тих људи има више него становника. У коју год радњу да уђеш раде латино имигранти, шпански се прича свуда. Значи, нема шансе да он верује у те неке глупости које је избацивао на почетку кампање (мада је сада чини ми се доста ублажио причу), једино ако га је нека згодна латина испалила па да се наљутио... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 2 minutes ago, Grizzly Adams рече Ај` немој да се уједате... Пошто је независни посматрач потврдио, имаш опомену. @Juan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 13 minutes ago, Господин Дареалис рече Пошто је независни посматрач потврдио, имаш опомену. @Juan Опомени и себе, паљевино. Никаква опомена неће избрисати чињеницу да си одабрао да будеш затуцан. Шта комбинација неофитства и псеудо-либертаријанизма направи од младог човека је стварно тужно гледати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Управо сада, Juan рече Опомени и себе, паљевино. Никаква опомена неће избрисати чињеницу да си одабрао да будеш затуцан. Шта комбинација неофитства и псеудо-либертаријанизма направи од младог човека је стварно тужно гледати. Чему ова острашћеност, брате? Ја се не љутим, види се и на профилној да сам мајмун, али не ваља теби... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Чему ова острашћеност, брате? Ја се не љутим, види се и на профилној да сам мајмун, али не ваља теби... Иста острашћеност коју имам према онима који, кад чују одакле сам, замишљају кољаче. А ту лажну смиреност можеш да продајеш неком другом. Ја нисам у цркви, па немам разлога да се фолирам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 1 minute ago, Juan рече Иста острашћеност коју имам према онима који, кад чују одакле сам, замишљају кољаче. А ту лажну смиреност можеш да продајеш неком другом. Ја нисам у цркви, па немам разлога да се фолирам. Јесам ли и ја расиста и фашиста? Сад капирам - теби је ово вери прснл, због... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Ова слика објашњава зашто га подржавају либертаријанци, конзервативци, алт-рајташи, традиционалисти, конституционалисти... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 10 hours ago, Господин Дареалис рече Јесам ли и ја расиста и фашиста? Ma jok, samo postavljaš rasističke klipove i komentare... Цитат Сад капирам - теби је ово вери прснл, због... Dobro si ukapirao... Meni isto veri prsnl... prezirem rasizam ono baš lično i personalno ... Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Занимљив филм Хистори канала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 16 minutes ago, RYLAH рече Занимљив филм Хистори канала. Ћириличар, Deja Vu and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 58 minutes ago, Juan рече Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука